Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Dec 21, 2014 - Home of 20391 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Rogol Ayah 3

By MaleFxer

submitted November 29, 2010

Categories: In Malaysian

Text Size:

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan dengan motor polis dia akan jeling tengok jubur jantan dan outline suar dalam tanpa disedari oleh rakan seperondaan. Hubungan dgn anak lelaki dia pun dah agak rengang sejak kena fuck hari tu tapi dia tak boleh salahkan anak lelaki dia sebab dia yang merayu untuk dirogol hari tu. Hamzah sendiri tak sangka kesan suntikan tu akan sampai begitu. Tak sangka tetek dia akan membesar dan dipenuhi susu dan jubur dia yang sedia montok dan mekar tu bertambah mekar. Dah seminggu berlalu kesan suntikan tu dah berkurangan tapi dada dan bontot Hamzah masih mekar dan bulat cuma tak sebesar masa dia kena rogol dek anak lelakinya. Kekdg ada rasa sakit di dada. Mesti sisa susu masih ada. Hamzah malu nak ke hospital sebab keadaan dia macam tu. Dia ambil keputusan nak cuba berubat cara kampong. Petang tu dia nak pegi surau agak jauh dari rumah. Nak tenangkan fikiran. Hamzah pakai kain pelikat putih susu bunga hitam dan sarungkan baju melayu kelabu. Pakai baju Pagoda puteh kat dalam. Naik motor ke surau dalam setengah jam. Awan mendung petang tu macam nak ujan lebat. Sampai di surau hujan mula rintik-rintik. Hamzah park motor dan berlari anak ke dalam surau. Tak ramai. Ada dalam 10 orang. Semuanya yang berumur macam dia. Budak muda semua lepak di tempat lain, tak datang surau. Hamzah salam dengan orang2 kampung dan duduk di belakang surau sementara tunggu azan. Mata melilau melihat jantan kampung dalam surau. Ada yg sedang solat sunat. Sujud dan nampak outline suar dalam. Macam2 jenis dan warna briefs. Tambah dengan tubuh berisi jantan berumur makin sedap suar dalam tu peluk bontot diaorg. Mata Hamzah terpaku ke imej tu dan terbayang dia diliwat beramai-ramai oleh jantan2 dalam surau tu. Dia geleng kepala sekerasnya cuba buang imej panas daripada dalam minda. Tetiba ada sorang jantan ni masuk surau. Imam Mahli. Umur dalam 50-an. Duda anak lima. Imam Mahli terkenal di kampong tu sebab pandai berubat. Hamzah kenal dia dan kalau selisih selalu bertegur sapa tapi malam ni pandangan Hamzah berbeza. Imam Mahli dilihat sangat hot dan mengiurkan. Dengan badan tegap ala tentera, tinggi 6 kaki, berjanggut dan berkumis nipis buat Hamzah terkhayal seketika. Pak Imam terperasan Hamzah merenungnya. Dia pun senyum dan g salam. Hamzah terkejut seketika bila Pak Imam sua tangan. Cepat disambut salam. Tegap dan kemas salam Pak Imam. Hamzah istigfar cuba buang fantasi lucah dalam minda dia ttg Pak Imam. Tetiba dia terfikir sesuatu. Imam Mahli pandai berubat. Mungkin dia boleh tolong dengan masalah yang dia hadapi sekrg. Tiba waktu solat. Imam Mahli lead solat senja tu. Hamzah dok di sauf depan bebetul belakang Imam. Dia tak dapat khusyuk solat. Belakang badan pak imam yang tegap berotot orang keje kampong diperhatikan dibalik baju melayu merah. Pak Imam pakai kain puteh nipis. Nampak jelas outline suar dalam hitam kecil menutupi jubur pak imam yang bulat tegap walaupun tak sebesar dan semekar jubur Hamzah. Geleng pala. Cuba focus solat. Sedang solat ujan mula turun lebat. Atap zink berdenting ditimpa ujan. Meremang bulu roma dengar bunyi hujan timpa atap surau. Habis solat ramai yang dtg dgn kete beredar.Last2 tinggal Hamzah dan Imam Mahli saja duduk dibirai pintu surau sambil sembang kosong. Imam Mahli tanya Hamzah datang dgn apa. Motor. Ujan makin menggila lebat macamana nak balik kata pak imam. Hamzah cakap dia tunggu saja ujan reda. Pak imam datang dengan kete so dia ajak tumpang. Hamzah terfikir ide yang bagus juga sebab dia pun nak citer masalah dia dengan pak imam kalau2 pak imam boleh tolong berubat. Hamzah tanya pak imam kalau dia boleh berubat. Imam Mahli tanya sakit apa. Panjang citer kata Hamzah. Imam Mahli ajak singgah di rumah. Lagipun on the way balik ke rumah Hamzah. Dia setuju saja. Tahu Imam Mahli duda dan duduk sorang. Anak semua dah besar dan kawen dan duduk berasingan. Sekali sekala je balik ke kampong tu. Pak cik berdua tu pun beredar ke kete pak imam. Park agak jauh dari surau. Berlari ke kete dan kena hujan. Basah baju melayu dan kain pelikat. Nampak susuk tubuh imam dan Hamzah. Dada dan bontot Hamzah yang membonjol jelas kelihatan. Imam Mahli jelling sepintas dengan cepat. Masuk dalam kete terus idupkan enjin dan gerak ke rumah imam. Umah imam jauh ke dalam kampong melalui utan getah. Sampai ke garaj umah imam pun jemput Hamzah masuk ke umah. Dia ambilkan tuala kering dan beri pada Hamzah untuk lap bahagian yang basah. Ke dapur kejap bancoh kopi panas. Sedap minum ujan2 ni sambil bercerita. Hamzah jarang dtg ke sini. Dia pandang keliling. Sederhana besar rumah. Ada tiga bilik. Agak kemas bagi duda duduk sorang. Imam dtg dengan kopi dan sepiring biskut. Ujan makin menggila lebat. Takde tanda nak reda. Imam duduk di sofa.Imam mula sembang2 kosong dgn Hamzah sampailah dia lead sembang tu ke tujuan Hamzah nak berubat. Hamzah pun citer tentang dada dan bontot dia yg membengkak tapi dia tak citer pasal kena liwat dan suntikan tu.Malu giler.Imam tekun dengar angguk2 pala sambil perhati dada Hamzah yg pejal dan berisi tu.Baju basah nampak puting 50 sen. Last2 Hamzah habis citer dan dua2 terdiam. Dengar bunyi ujan masih lebat jatoh atas atap zink umah Imam. Imam cakap dia boleh tolong tapi kena urot. Kena urot segera untuk buang kotoran kat bahagian bengkak tu. Kalau boleh malam ni jugak. Hamzah hepi dengar. Masalah dia akan selesai. Imam suruh Hamzah masuk ke bilik urot. Bilik khas dia selalu urot orang. Dia arah Hamzah tanggalkan baju dan kain basah dan sidai kat kerusi. Hamzah patuh. Now tinggal baju pagoda dan boxer ketat puteh saja. Imam terpaku tengok body Hamzah. Sangat mengiurkan. Kote pak imam terus terpacak.Mujur pakai suar dalam. Pak imam suruh Hamzah tanggalkan baju pagoda dan pakai boxer sudah dan baring atas katil. Mudah nak urot katanya. Hamzah patoh lagi. Imam keluar ke dapur dan mula bancoh sejenis minuman. Pak imam tersengih jahat. Malam ni dia akan dapat meratah tubuh sorang lagi jantan. Ramai tak tahu kegiatan pak imam. Dia banyak urot org tapi dia suka urot jantan sebab bagi dia rogol jantan selamat sebab tak mengandung plus selamat. Ramai dah suami orang dan org bujang yg jadi mangsa dia bila dtg berurot. Semua lunyai tewas kena jolok habis2an btg dia yang besar tu. Minuman yg dibancuh tu kononnya ubat bagi kembang urat tapi sebenarnya air tongkat ali asli yg kuat dicampur dengan Viagra. Sekali pesakit minum mmg horny habis. Batang keras dan lubang jubur miang.Kesannya cepat dan diaorang selalunya akan menurut saja kehendak pak imam. Masa kena fuck diaorang menjeritla kuat mana pun sebab takde org dengar. Umah pak imam jauh ke dalam kebun getah. Ramai jantan yang bertekuk lutut lepas kena fuck sebab pak imam mmg master kongkek jubur jantan. Air di bawa ke dalam bilik. Dia soh Hamzah minum sampai habis. Hamzah tanya air pe. Dia jawab air ubat kasi mudah urot..badan kurang kejang. Hamzah tegok sampai habis air pahit tu. Imam salin pakai baju T puteh ketat dan suar pendek hitam ketat.Pelok tubuh pak imam yang tegap berisi dengan pinggang 36 inci. Hamzah jelling tengok. Seksi habis pak imam. Imam saja pura2 sediakan bahan2 urot while tunggu kesan air tu. Hamzah mula rasa panas dan bergelora. Mulut dia automatik mengeluh. Imam senyum kucing. Dia pun ambil minyak urot dan soh Hamzah terlentang. Dia urot Hamzah perlahan2 seluruh badan terus ke dada yang gebu tu. Imam urot bulatan sambil jari usik2 puting pink.Hamzah terangsang habis sampai terangkat badan. Kote dia keras dlm boxer. Kembung jer part depan tu. Dia cuba tutup dgn tangan sebab malu tapi pak imam tahan. Biasalah jadi mcm tu katanya. Hamzah akur. Imam jelling dan senyum sumbing. Terus urot dada gebu. Dipicit dan diramas semahunya. Air mazi dah meleleh dalam suar pendek imam. Hamzah pun dah bertompok boxer dia dgn mazi. Imam urut dada dgn sebelah tangan berganti2 dan satu lagi tangan usap2 btg Hamzah menggebu dalam boxer ketat tu. Hamzah mengeluh dan mengerang makin kuat. Dia tanya naper imam urot situ. Imam tipu nak kasi kuar toksin dari batang. Hamzah akur mcm lembu dicucuk idung. Then imam soh Hamzah pusing. Mata imam terbeliak tengok bontot yang gebu, bulat dan melentik tu.Tak sabar nak terokai jubur stim tu.Urot bahu dan belakang slowly.Hamzah berdesah2. Kesan tongkat ali makin kuat. Nafsu makin bergelora.Tangan mula urot bontot yang gebu. Usap2 sambil ramas2. Terangkat2 jubur Hamzah. Imam ckp kena bogel suar dalam sebab nak urot dgn minyak. Saat ni Hamzah patoh jer. Imam londeh suar dalam boxer ketat terus ke kaki. Susah gak sebab sangkut di bontot yang besar dan menlentik tu. Air liur imam dah kecor.Tuang minyak ke tangan dan ke jubur gebu. Fokus kat celah belahan jubur. Minyak tak sampai ke lubang jubur sebab pipi bontot tebal sangat. Imam kuak isi yang tebal tu dan tuang minyak bertali-tali ke lubang keramat. Terkemot2 lobang jantan. Imam jilat bibir. Hamzah mengeluh geli sebab minyak mengalir ke lubang jantan dia yang baru2 ni kena hentam dek anak laki dia dan perogol2 tu. Minyak apa tu sejuk semacam jer dia tanya imam. Imam cakap minyak ikan linang untuk buka urat2 jubur. Mudah toksin dibuang. Imam tak bagi tau minyak tu campur ekstrak misai kucing. Kena prostate memang kow2 meraung minta kena jolok punya.Tapak tangan terus cengkam dan urot jubur. Sedap gila ramas fikir imam. Berisi dan pejal dan lembut dan kenyal pada masa yang sama. Tak penah lagi dia dapat mangsa jantan mcm ni selama bertahun2 mengurot. Jari dah main2 kat lubang jubur. Hamzah berdesah. Imam kuak daging jubur lagi. Nampak lubang jubur. Berbulu sket. Merah. Macam bekas kena jolok jer. Usik2 dengan jari telunjuk. Jolok2 sambil tekan slowly. Hmm dah penah kena fuck ni bisik hati imam. Terus tuang minyak lagi ke lubang dan terus tekan jari masuk habis….pusshhhhh. Masih menyepit dan suam2 kat dalam tu. Hamzah dah merengek2 kena finger fuck. Mata imam renung tajam ke jari yg sedang jolok lobang jantan kuar masuk kuar masuk. Bontot dah terangkat2. Hamzah dah tak tahan last2 merengek minta Imam masukkan btg yg besar tu dalam lubang jantan dia. Imam sengih puas. Dia berjaya tundukkan polis malam ni.Imam tarik jari kuar dari jubur gebu. Bangun dan londehkan suar pendek ketat. Imam terus tindih tubuh tegap Hamzah dari belakang sambil geselkan btg besar dia ke lurah jubur. Dua2 jantan mengeluh kesah merasai suam badan jantan sambil hujan makin menggila lebat di luar. Imam geget dan sedut leher Hamzah sampai dia terpekik kecil. Imam dah tak thn. Dia geget telinga Hamzah sambil tekan btg masuk dalam lubang. Hamzah menjerit terkejut sebab btg Imam besar juga. Imam tak kisah sebab takde org boleh dengar pun. Imam terus tekan btg masuk slowly sampai kena biji prostate. Hamzah mengerang2 cakap sakit. Imam terus geget telinga dan jilat2 leher Hamzah sambil biar btg dia kat dalam jubur Hamzah. Bila Hamzah dah diam sambil bernafas perlahan imam mula tujah bontot gebu semahunya. Hamzah terus terpekik terlolong kena rogol. Imam terus tujah kuar masuk kuar masuk btg dia. Hamzah merayu2 kesakitan sambil tangan cuba tepis imam tapi imam terus fuck sambil tepis tangan Hamzah. Dia tarik rambut Hamzah sampai terdongak kepala. Mata Hamzah terbeliak kena tutoh sambil mulot ternganga terkuap2 antara azab dan nikmat.Bunyi kangkang imam bertemu bontot Hamzah rancak seiring bunyi hujan. Imam tarik Hamzah ke posisi doggy. Hamzah akur ikut. Bontot dia dah kurang sakit dan berganti rasa geli yg amat. Dia mula merengek2. Dah tak sakit lagi. Imam sengih jahat. Terus hentam jubur Hamzah. Dari geli jadi sedap. Imam jolok btg dia tolak jubur ke belakang sebab sedap yg amat. Imam berderam2 kenikmatan. Hamzah merengek2 minta kena fuck lagi dan lagi. Imam tunduk dan peluk tubuh tegap Hamzah sampai dia berdiri atas lutut. Btg besar masih mencucuk lubang. Imam tinggi sket dari Hamzah so badan dia terangkat2. Imam terus fuck slowly buat Hamzah gila. Mata dah tak boleh buka sebab tak tahan nikmat btg mengetuk biji kelentit jantan. Imam geget telinga sambil soh dia buka mata. Rupanya ada cermin besar di depan. Hamzah tambah horny tgk aksi dia kena ratah dek imam dalam pantulan cermin. Nampak buah telor dia dan imam bergantungan dan besar menampong susu jantan. Nampak batang imam menujah kuar masuk kuar masuk lubang jantan dia yg dah jadi mcm burit betina ketagih batang jantan. Imam bisik sambil tergelak angkuh dia akan buat Hamzah terpancut sekrg untuk buang toksik yang dalam badan. Hamzah yang kekejangan kena fuck tu dah tk peduli apa yg dibuat pada dirinya. Jari imam cekup tetek gebu Hamzah dan kutil biji tetek pinkish dengan kuku. Susu puthe pekat mula mengalir kuar dari puting tetek.Btg terus fuck makin laju. Mulut geget leher. Hamzah meraung kenikmatan. Imam soh buka mata dan tengok cermin sebab imam tau pantulan cermin buat Hamzah lebih HOT. Hamzah patuh dan dia dah tak tahan lagi. Btg dia keras mcm besi dan bergerak2 ikot badan yg terlonjak2 kena fuck. Jolokan makin kuat dalam lubang dan akhirnya dia meraung kuat bila btg terus bersemburan air puteh jantan tanpa dilancap. Habis berpancutan di sana sini. Imam pun dah dekat nak klimaks. Dia fuck sekuat hati dua tiga kali dan terus benamkan kote dia sedalam mungkin dalam rahim jantan Hamzah. Pancut. Terus pancut berkali kena biji prostate dan penuh jubur Hamzah dgn air mani dan benih jantan buat kali ke tiga dalam hidup dia.Hamzah dpt rasa btg imam terkemut dan air mani yg memancar dalam bontot dia. Hamzah terkulai.Imam cabut kote dia sampai bunyi POP dan tolak tubuh Hamzah yg baru diratahnya ke atas tilam urot. Hamzah terus black out kepenatan kena liwat. Imam lap peloh didahi dengan boxer puteh Hamzah. Habis lap dia campak boxer ke muka Hamzah sambil senyum puas dapat ratah mangsa malam ni. Dia capai fon ditepi yg rekod aksi dia merogol sang polis tadi dan terus snap2 pic Hamzah yg mcm2 posisi menunjukkan bontot dia yang bulat, lebar dan gebu tu. Lobang jubur Hamzah yang maish meleleh mani pun kena ambil gambar gak. Imam tersenyum puas. Hamzah yang terlena penat kena jolok dah tak sedar apa2.


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

MJ2

May 03, 2013

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin.... read more

HomeStay

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



MotelnLori

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button