Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Apr 17, 2014 - Home of 19994 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Category: In Malaysian

1,166 stories available


Displaying Page 1 - Records 1 to 30

Sort articles by:

Page 1 of 39

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20      

Click Here To Visit Flirt 4 Free! Click Here To Visit Flirt 4 Free! Click Here To Visit Flirt 4 Free!

sponsor ad

2013

Aqasha

by roy_darwis

Dec 26, 2013

Wan Mohd Aqasha kembali menatap jam dinding yang terletak betul-betul berhadapan dengannya. Ketika itu, waktu menunjukkan pukul 5.15 petang. Rupa-rupanya, sudah tiga jam dia duduk menghadap laptop sambil meneliti kertas cadangan projek daripada pihak pemaju. Nampaknya, dia sudah agak lambat untuk menjemput tunangnya, Sharifah Izrina. Setelah mengemaskan meja, Aqasha segera memecut Audi TT... read more

Danial sudah tidak dapat membendung nafsu songsangnya daripada terus bermaharajalela. Dia tidak peduli lagi. Sedikit pun dia tidak berasa menyesal dengan keputusan yang bakal diambilnya. Dalam masa yang sama, Rahul segera menarik badan Danial untuk merapatinya. Kedua-duanya kembali berciuman. Kali ini, Rahul bertindak mengigit bibir Danial sebab terlampau geram. Dengan sepantas... read more

Gian bau lelaki 2

by Gian_peluh

Dec 25, 2013

Part 2.Cumrag ? ape tu ? ni boxer ke kain buruk ni, kunning, keras berkerak semcm je….ak terpinga blur ape yg abg ak ckp. Dia terus keluar bilik, entah kemana ak x tau. Aku tgk balik boxer yg dia campak kat ak tu….bau hanyir semacam, hancing pun ada. Sedap pulak bau dia….ak belek2 tgk ad bekas air mani yg masih fresh lg kat boxer tu…Ooooo…baru ak paham, rupanya cumrag ni digunakan... read more

Semasa rumah mak long aku tu rasa seronok dan happy sekali hidup ku bab ada tempat bermanja dan juga teman untuk bawa aku besiar2 di waktu ptg. Setiap malam aku akan tidur bersama Bang Chik aku di belai dan di manja.Membuatkan aku seronok Bang Chik open bagi aku. Mlm2 seterusnya dia lakukan sex dgn aku tiada rasa malu lagi juga aku. Setiap malam aku akan belai kote dia yang mantap tu.... read more

Keliru 6

by roy_darwis

Dec 25, 2013

Hye….Di sini aku ingin kongsikan kisah aku denga anda semua. Bukan beerti untuk meraih simpati, mahupun bukan untuk di kata oleh pembaca sekalian.. Cuma, kini aku tiada teman untuk aku meluahkan apa yang aku pendamkan sekarang. Mungkin dengan cara ini aku dapat melepaskan sedikit tekanan dan perasaan bersalah yang ada dalam diriku…Sebelum itu ingin aku katakan, bukan pintaku... read more

Curiga

by roy_darwis

Dec 25, 2013

WAKTU usiaku belasan tahun, ketika aku masih sekolah lagi aku sering memikirkan bagaimana urusan seks antara lelaki dengan wanita boleh berlaku. Tidak pernah aku terfikirkan kemaluan seorang lelaki boleh mencecah masuk keseluruhannya ke dalam kemaluan seorang wanita. Pada prasangku hanya sekadar bertemu dan bersentuhan saja, itu sudah dipanggil sebagai bersatu. Alangkah bahagianya bila... read more

Erti Krismas

by roy_darwis

Dec 25, 2013

Suasana krismas 1927 kian terasa di sebuah pekan kecil di Chicago, Amerika Syarikat. Sebagai satu-satunya kedai runcit di pekan itu, Charlie’s Store semakin sibuk memenuhi tempahan daripada para pelanggannya. Dari jauh, kelihatan para kakitangan kedai tidak menang tangan untuk menyiapkan pelbagai kerja yang bertimbun. Walau bagaimanapun, suasana krismas tetap melatari kedai itu dan... read more

Hadiah Natal Papa

by roy_darwis

Dec 24, 2013

Semenjak menjengah ke alam universiti, Brandon tidak pernah terfikir untuk menjenguk kampung halamannya semasa musim perayaan. Malahan, dia berasa lebih selesa dan bebas menetap di Kuala Lumpur berbanding semasa hidup di bawah tanggungan ibu bapanya di Sarawak. Brandon bimbang kehidupan songsangnya dihidu oleh sahabat handai dan keluarganya di kampung. Hal ini disebabkan orang... read more

Anak-anak aku pun mula menganggap Alif sebagai pak cik. Alif juga tidak lokek untuk memberikan mereka hadiah mahupun membawa mereka keluar berhibur kalau aku dan suami sibuk. Anak-anak juga memanggil Alif dengan panggilan ‘Uncle’. Pendek kata, kehadiran Alif mula memberikan sinar dalam kehidupan kami sekeluarga. Nama ‘Uncle’ kian meniti di bibir mereka. Sementara itu, kami bernasib... read more

Kerja Tambahan

by roy_darwis

Dec 24, 2013

Cerita berikut merupakan khayalan semata-mata. Watak, situasi dan cerita yang sama mungkin kebetulan dan tidak berkaitan dengan yang hidup mahupun yang mati. Cerita ini mungkin mengandungi babak yang kurang sesuai untuk ditonton oleh golongan bawah umur. Jadi, bimbingan ibu bapa disarankan untuk kanak-kanak dan remaja di bawah usia 21 tahun. Namaku Naufal. Aku merupakan mahasiswa... read more



Pengalaman di rumah sewa 9: Arahan keluar berkursus jauh2Aku yang masih lagi terbaring bogel di atas katil single milik hotel ini, masih sukar melelapkan mata. Waima aku telanjang bulat, namun aku masih ada perasaan malu dan hormat kepada zafri. Selimut putih milik hotel menutupi pinggangku hingga ke bawah. Aku masih lagi berusaha menutup mataku namun aku gagal. Di sebalik selimut hangat itu,... read more

Berikut fantasi seks penulis. Segala olahan, cerita mahupun watak dalam cerita ini tidak berkaitan pun dengan yang mati ataupun yang hidup. Sila gunakan perlindungan seperti kondom untuk mengelakan penyakit bawaan seks (Sexual Transmitted Disease).Semasa berusia 18, saya telah dibebaskan daripada rumah perlindungan anak yatim. Walau bagaimanapun, canselor di rumah itu telah... read more

“Aaaahhh, leganya,” ujar Ismawi. Akhirnya dia dapat menghabiskan ‘Literature Review’ terhadap keempat-empat buku perubatan tentang enzim. Perlahan-lahan, dia mengemaskan meja itu lalu menatap jam besar di dinding ruang belajar itu. ‘Sudah pukul 10.45? Matilah!’ gumamnya bersendirian.Cepat-cepat, dia memasukkan buku-buku dan alat tulis ke dalam beg sandangnya. Kemudian, dia... read more

Aku adalah uncle kepada Mohd Shafiq Haris kesayangan ku, kami mula rapat pada ketika selepas Shafiq menghabiskan SPM nya kerana pada waktu itu Shafiq mula duduk bersamaku. Kami agak rapat dan selalu sahaja keluar bersama, aku juga menemaninya untuk dia mencari kerja sehinggalah dia mendapatkan kerja pertamanya selepas SPM. Selalu juga aku menjenguk sewaktu dia berkeja.Pada suatu... read more

Rasanya Izzue terpaksa mengambil masa 13 tahun untuk menyedari minatnya terhadap kaum sejenis. Segala-galanya bermula daripada peristiwa dia berkongsi tandas dengan papa. Ketika itu, Izzue sudah tidak tahan untuk membuang air kencing dan dia terus masuk ke dalam bilik air sebab tidak berkunci. Walau bagaimanapun, Izzue tidak perasan tandas yang berhubung dengan bilik air itu sedang... read more

Buli Balik

by roy_darwis

Dec 21, 2013

Benjamin Foo masih lagi tekun menatap komputer ribanya. Sesekali, dia akan membuat beberapa regangan badan apabila merasa tegang di sekitar bahunya. Semenjak ayahnya hilang tanpa khabar, dia diberi amanah untuk menguruskan semua harta dan jawatan yang disandang oleh ayahnya. Di usia yang teramat muda, Benjamin sudah bergelar CEO syarikat pembinaan milik keluarganya sekaligus... read more

Namaku Iqbal, berusia 20 tahun dan bekerja sebagai pegawai khidmat pelanggan di sebuah syarikat telekomunikasi terkenal di Kuala Lumpur. Aku dan seorang lagi teman dari kampung menyewa di sebuah flat 20 tingkat yang berhampiran dengan tempat kerja. Rumah kami terletak di tingkat 10 dan kami memang perlu menggunakan lif sebagai perhubungan utama. Walau bagaimanapun, antara masalah... read more

Pengalaman di rumah sewa 9: Arahan keluar berkursus jauhAku telah diarahkan oleh majikanku untuk pergi berkursus selama dua minggu di ibunegeri. Jarak ibunegeri dari tempat aku bertugas selama ini lebih kurang sejam penerbangan. Huh! Kira jauh juga lah. Seperti biasalah sepanjang aku berkursus, semuanya ditanggung oleh syarikat tempat aku makan gaji. Huhu! Penginapan aku disediakan di hotel... read more

Pengalaman di rumah sewa 9: Arahan keluar berkursus jauhAku telah diarahkan oleh majikanku untuk pergi berkursus selama dua minggu di ibunegeri. Jarak ibunegeri dari tempat aku bertugas selama ini lebih kurang sejam penerbangan. Huh! Kira jauh juga lah. Seperti biasalah sepanjang aku berkursus, semuanya ditanggung oleh syarikat tempat aku makan gaji. Huhu! Penginapan aku disediakan di hotel... read more

Ammar dilahirkan dalam keluarga yang pecah belah. Sewaktu menginjak usia 7 tahun, ibunya mengambil keputusan untuk berpisah dengan bapanya setelah tidak tahan dengan layanan buruk yang diterimanya. Ammar bernasib baik apabila mahkamah syariah memutuskan hak penjagaan dia dan adiknya, Aniq Ezzra diserahkan kepada ibunya. Semenjak itu, mereka sekeluarga berpindah daripada bangle mewah... read more



Namaku Aisyah. Aku telah berkahwin dan mempunyai tiga orang anak bujang. Perkahwinanku selama dua puluh lima tahun ini sentiasa disinari kebahagiaan. Sikap suami yang amat memahami dan sentiasa bertolak ansur membuatku amat menyayanginya. Dia tidak pernah merungut dengan kesibukanku sebagai jururawat yang terpaksa kerja mengikut shift. Kuingatkan cerah sampai ke petang, rupanya... read more

actually aku baru je habis main waktu tulis cerita ni. since ade org email asking for more, so time to write a new one then.so since last time main sama Suami orang bernama Robert tu last week, kteowang keep in touch. everyday whatsapp, talking about dirty stuff n sex lah apa lagi. and as usual he always hard on lah. aku pun layan lah. tp aku dh remind, balik rumah delete msge aku,... read more

Semenjak masih bergelar mahasiswa universiti sehinggalah sudah bekerja ini hobi Zayn tidak pernah berubah. Dia masih gemar melayari internet dan menikmati laman lucah. Tidak cukup dengan itu, dia juga sering melanggan pelacur dan membeli permainan seks untuk melampiskan nafsunya yang kian menggelodak itu.Apabila Zayn sudah berkahwin, hobinya terhenti seketika kerana dia dapat... read more

Pengganti Mama

by roy_darwis

Dec 12, 2013

Nama aku Mohd Safwan Jailani bin Mohd Ridzwan Zulkifli. Dalam kalangan kawan-kawan, aku lebih suka sekiranya dipanggil dengan nama Jai. Nama ini juga mengingatkan aku kepada watak hero pujaanku, Adi Putra dalam cerita KL Gangster. Sekitar tiga bulan yang lepas, Papa dan Mamaku telah bercerai dengan talak satu. Semasa kes perceraian mereka dibicarakan di mahkamah, aku turut... read more

Namun begitu, kesibukanku sebagai kontraktor di tapak projek seringkali membatas hasratku untuk memerhatikan aktiviti Mickie. Secara tidak langsung, perkara itu telah menjarakkan aku daripada kenyataan hidup Mickie yang selama ini ingin dia pendamkan daripada pengetahuan umum. Baru-baru ini, cuaca agak tidak menentu dan aku turut menerima tempiasnya. Selama beberapa hari ini, aku... read more

Aku sudah tidak mempedulikan pandangan umum terhadap cinta kilat kami. Sewaktu melangkah keluar daripada restaurant Itali itu, aku perasan akan beberapa mata liar yang memerhati tingkah laku kami dan menuding jari mereka. ‘Erm, persetankan semua itu. Bukannya aku kenal mereka pun,’ getus pintu hatiku. Menyedari aku kelihatan agak terganggu dengan pandangan mereka, Nik segera... read more

Gian bau lelaki

by Gian_peluh

Dec 11, 2013

Nafsu ak pada lelaki lain sikit dr gayboy lain, ak suka pada seluar dalam terpakai yg dh pakai lama x basuh, ak suka lelaki yg berbau semulajadi, x pakai deodorant atau perfume, lelaki yg berpeluh.... ak minat pd benda2 yg setengah org kata kotor atau dirty. Used underwear, cumrag, cumplay, armpit, piss and bulu konek yg lebat adalah fetish ak.Macam mana ak bole gilakan benda2 ni... read more

suami robert cheras

by fmerough

Dec 09, 2013

ni certita aku sama suami org lg, baru kenal last weekend, terus jumpa. aku nama kan die abg Robert.aku dah lama xonline PR, so last Sunday aku online lah, sesaje gatal. lubang pun dah terkemut kemut nk btg suami org. so aku chat lah sama abg Robert, chat pagi, petang terus jumpa. aku kan stay seorang. so senang lah nk bawa main. so abg Robert msge lah, minta no phone. aku bg. tp x... read more

Berikut merupakan kisah benar yang terjadi pada aku beberapa minggu lepas. Semoga para pembaca lebih berhati-hati dan tidak mengikut jejak langkah aku selepas ini.Akhirnya hujung minggu tiba lagi. Sebagaimana hari jumaat yang lain, aku lebih suka menghabiskan masa terluang di kelab-kelab malam di sekitar Kuala Lumpur. Hari itu, aku memandu Proton Myvi SE kesayanganku menuju ke... read more

Urut-Isap-Lancap

by blog4lelaki

Dec 08, 2013

Tengah aku layan movie dalam bilik sorang-sorang....housemate aku lak balik kampung 1 minggu...Tiba-tiba dapat mesej daripada Tagged. Dalam Tagged aku tulis bahagian profil... read more



Page 1 of 39

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20      

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button