Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Oct 31, 2014 - Home of 20314 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Category: In Malaysian

1,187 stories available


Displaying Page 1 - Records 1 to 30

Sort articles by:

Page 1 of 40

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20      

Click Here To Visit Flirt 4 Free! Click Here To Visit Flirt 4 Free! Click Here To Visit Flirt 4 Free!

sponsor ad

2014

MotelnLori

by MaleFxer

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more

Cerita ini adalah rekaan semata-mata berdasarkan fantasi saya yang meminati model lelaki macho yang dipaparkan di dalam majalah Maskulin bulan Ogos 2014 - Ridzwan Shaarani. Sesekali aku menjeing ke arah susuk lelaki gagah yang sedang bersenam di sebelah aku. Wajahnya tampan persis model dan susuk tubuhnya yang kekar, berotot dan tegap itu amat menggiurkan. Ketika itu ku lihat dia hanya... read more

minggu kedua,

by mera mohd

Jul 17, 2014

Jam hampir empat pagi, ..Penat...sedikit terkilan acar mesra-mesra terggangu dek bunyi siren polis..celaka punya radio car...nasib baik kita orang sempat angkat kaki...kesian si samad..tak sempat nak sarung seluar dalam... main capai saper punya seluar...Aku dan jhon sempat gak bertukar-tukar no... frust tak dapat rasa air mani dia.. dah la batang konek dia stim keras sangat..sikit... read more

Jam menunjukan tepat waktu Enam pagi...Hi..hi...hiii... gitu...melangkah masuk rumah sendiri berjengkit-jengkit....maklum lah baru balik dari rumah uncle Raj... Semalam puas memadu asmara,sampai puas sebanyak dua kali...akhirnya terlena dalam pelukan uncle Raj...Dari sofa,berguling-guling,69,dogy, round pertama, sampai ke katil berakhirnya...puas teramat puas, selama ne dari aper yang... read more

minggu pertama

by mera mohd

Jul 06, 2014

bermula dari pertemuan yang tidak di sengajakan... aku besama kawan pergi ke terminal bas selatan...untuk membeli tiket balik ke rumah...beb aku terpaksa balik ne'... kata ku pada adnan..okla.. kita jumpa minggu depan taw...' ok beb... jumpa lagi minggu depan..sementara menunggu bas, aku mundar mandir keliling terminal...tengok-tengok aper yang di jual dan cari-cari idea utk deco..... read more

Abang Lian

by hot bottom

Jul 01, 2014

Aku ingin berkongsi pengalaman menjalinkan hubungan intim dengan warga asing.Sebelum ini aku kerja di di kilang biasa. Apabila mendapat tawaran bekerja di kilang pembuatan kereta di Rawang, aku terus bersorak gembira.Dengan gaji aku yang tidak sebanyak mana, aku menyewa di rumah flat. Rumah flat itu pula dekat dengan kilang papan, memang tingkap rumah akan berhabuk. Huhhh,... read more

hostel pekerja

by hot bottom

Jul 01, 2014

Berikut merupakan pengalaman ringkas kehidupan aku di bandar kuching. Semoga cerita ini mampu memberikan kepuasan bagi anda.Aku merupakan ketua juruteknik di sebuah kilang papan. Gaji yang sedikit membuatkan aku terpaksa menginap di asrama pekerja. Walau bagaimanapun, pangkat aku yabg agak tinggi daripada pekerja lain membuatkan majikan memberikan aku dapat tinggal di rumah... read more

igunsetiawan79@gmail.com cikupa tangerang igun setiawan 35 thun kosong delapan lima enam sembilan satu dua sembilan satu empat tiga tiga / kosong delapan tiga delapan sembilan empat delapan enam empat enam satu empat.maaf ini hanya cerita buat menghibur bagi yg mau baca.sore itu aku udah bertekat mau menyetubuhi ayahku yg seksi itu mupung ibu lagi pergi.sblumnya knalkan namaku yatno umur 25... read more

Pamanku Pejantanku

by arcvloway

May 18, 2014

Ganie mendengar dari percakapan telpon ayahnya kalau pamannya akan tugas ke Jakarta dan selama di Jakarta akan nginap dirumahnya. Ganie sudah tak sabar ingin berjumpa dengan pamannya itu. Paman Aryo adik sepupu ayahnya yang bekerja sebagai masinis kereta api dan sekarang statusnya baru saja menjadi duda.Semenjak tau dirinya gay, Paman Aryo termasuk pria yang disukai Ganie. Tapi sadar kalau... read more

Gwe punya sepupu yang bekerja jadi supir truk ekspedisi yang biasa nganterin paket keliling pulau Jawa. Walaupun supir truk sepupu gwe ini wajahnya tampan dan bisa dibilang mirip vokalis yang sekarang jadi pelawak yang acaranya sukses disalah satu stasiun tv swasta. Nama sepupu gwe ini Dirga dan biasa gwe panggil Bang Dirga.Waktu itu gwe lagi ngetrip keliling jawa dan nggak disangka gwe... read more



Joe ramas celah kelangkang aku macam dia suka sangat dengan polis trafik. Sudahnya aku biarkan dia walaupun aku rasa cara dia agak kasar. Bukan apa, dia macam nak melepaskan geram, agaknya dia memang jenis lelaki yang suka polis trafik. Batang aku memang dah separuh stim waktu tu. Aku memang suka biarkan batang aku keras bergesel setiap kali aku meronda. Mana tahu dapat tahan lelaki... read more

Penawar Duka

by roy_darwis

Apr 18, 2014

Kejadian disetubuhi oleh tiga lelaki berbeza merupakan kenangan termanis dalam hidupku. Disebabkan itu, aku mula merasakan nikmat menjadi pemuas nafsu sesiapa sahaja yang memerlukan perkhidmatan.Ceritanya bermula begini. Akibat desakan hidup di ibu kota, aku pun terdesak untuk mencari tempat tinggal yang murah. Hasil daripada kegigihan meneliti iklan rumah, akhirnya aku berjaya... read more

Salam bro2 semua. Wa budak baru kat sini, selalu tgok sedap je bace citer2 lu org kt sini. De yg menyetimkan btg, de gak yg... read more

pak mael

by abahlover

Feb 22, 2014

aku skrg menyewa rumah flat di sentul...plan nk beli rmh tp blm jmpa lg rmh murah2 hehe dudu ni k bujang biasa la rmh serba kekurangan hehe slow2 la beli brg nti janji ada tmpt nk berlindung hehe..setiap kali aku nk pg keje aku akan lalu depan rumah sorang pakcik ni agaknya br pindah kot sbb tak pernah nmpk sblm ni kadang2 pintu rumah sengaja dibiarkan terbuka cuma tutup dgn gril... read more

Pengalaman di rumah sewa 10: Musibah bukan musibahBeg bagasi pakaian aku capai dari landasan rel bagasi airport. Agak berat juga beg aku maklumlah kursus panjang. Beg asal aku bawa ke kursus hanyalah satu beg, tetapi apabila balik ke tempat kerja aku semula telah menjadi berganda, dua beg. Hehe! Maklumlah macam-macam yang dipesan oleh rakan serumah aku. Baju t-shirt lah, jeans lah, keychain... read more

Pengalaman di rumah sewa 10: Musibah bukan musibahBeg bagasi pakaian aku capai dari landasan rel bagasi airport. Agak berat juga beg aku maklumlah kursus panjang. Beg asal aku bawa ke kursus hanyalah satu beg, tetapi apabila balik ke tempat kerja aku semula telah menjadi berganda, dua beg. Hehe! Maklumlah macam-macam yang dipesan oleh rakan serumah aku. Baju t-shirt lah, jeans lah, keychain... read more

Maaflah kawan-kawan. Aku masih lagi tak upload cerita terbaru kerana kekeringan idea. Kali ni aku nak kongsikan kisah-kisah dari pengalaman sendiri, bagaimanakah caranya seorang lelaki Gay mengorat lelaki lurus untuk membelot dari fitrah seks yg lurus. Tapi, aku nak bagitahu dulu, entry ini tidaklah menunjukkan aku jenis streotype yang prejudis terhadap Gay.Dulu, aku ada ramai kawan... read more

‘Aaaahhh, bisingnya,’ gumam Aiman bersendirian.Aiman menatap jam di dinding. Jarum panjang sudah menunjukkan angka 7 manakala jarum pendek sudah melepasi sedikit angka 1. Maksudnya, waktu sekarang sudah pukul 1.35 pagi. Perlahan-lahan, Aiman bangun dari katilnya lalu menjengah ke luar tingkap biliknya. Kelihatan deretan kereta pelbagai jenis bersama motosikal di rumah sebelahnya.... read more

Aku mempunyai seorg teman sebilik yg amat baik dan caring. Ketika aku semester satu, aku berasa amat sunyi tambahan pula aku calsh dgn awekku. Tiap malam aku merasa sebak mengenangkan sikap awek aku yg curang dgn lelaki lain. AMar rakan sebilikku selalu menenangkan aku. Dia adalah seorg kwan yg baik dan selalu temani aku kemana saja aku pergi. Walaupun dia amat sibuk dgn kerjaya dia sbg... read more

Ranjang Di Rumah Bujang

by Megat

Jan 01, 2014

RANJANG DI RUMAH BUJANG.Aku dah dua tahun dok sorang. Rasa boring pulak. Jadi bila agreement sewa aku habis, aku cari apartment 3 bilek, nak share dengan mana-mana member. Aku tanya la sana-sini, tapi dia orang satu geng empat orang. Dia orang setuju share dua bilek, dua orang sebilek, aku ambek master bedroom. Johan, 28, tinggi dalam 5’ 11”, kawannya, Azim, 26, 5’ 9”. Johan dangan... read more



2013

HomeStay

by MaleFxer

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more

Aqasha

by roy_darwis

Dec 26, 2013

Wan Mohd Aqasha kembali menatap jam dinding yang terletak betul-betul berhadapan dengannya. Ketika itu, waktu menunjukkan pukul 5.15 petang. Rupa-rupanya, sudah tiga jam dia duduk menghadap laptop sambil meneliti kertas cadangan projek daripada pihak pemaju. Nampaknya, dia sudah agak lambat untuk menjemput tunangnya, Sharifah Izrina. Setelah mengemaskan meja, Aqasha segera memecut Audi TT... read more

Danial sudah tidak dapat membendung nafsu songsangnya daripada terus bermaharajalela. Dia tidak peduli lagi. Sedikit pun dia tidak berasa menyesal dengan keputusan yang bakal diambilnya. Dalam masa yang sama, Rahul segera menarik badan Danial untuk merapatinya. Kedua-duanya kembali berciuman. Kali ini, Rahul bertindak mengigit bibir Danial sebab terlampau geram. Dengan sepantas... read more

Gian bau lelaki 2

by Gian_peluh

Dec 25, 2013

Part 2.Cumrag ? ape tu ? ni boxer ke kain buruk ni, kunning, keras berkerak semcm je….ak terpinga blur ape yg abg ak ckp. Dia terus keluar bilik, entah kemana ak x tau. Aku tgk balik boxer yg dia campak kat ak tu….bau hanyir semacam, hancing pun ada. Sedap pulak bau dia….ak belek2 tgk ad bekas air mani yg masih fresh lg kat boxer tu…Ooooo…baru ak paham, rupanya cumrag ni digunakan... read more

Semasa rumah mak long aku tu rasa seronok dan happy sekali hidup ku bab ada tempat bermanja dan juga teman untuk bawa aku besiar2 di waktu ptg. Setiap malam aku akan tidur bersama Bang Chik aku di belai dan di manja.Membuatkan aku seronok Bang Chik open bagi aku. Mlm2 seterusnya dia lakukan sex dgn aku tiada rasa malu lagi juga aku. Setiap malam aku akan belai kote dia yang mantap tu.... read more

Keliru 6

by roy_darwis

Dec 25, 2013

Hye….Di sini aku ingin kongsikan kisah aku denga anda semua. Bukan beerti untuk meraih simpati, mahupun bukan untuk di kata oleh pembaca sekalian.. Cuma, kini aku tiada teman untuk aku meluahkan apa yang aku pendamkan sekarang. Mungkin dengan cara ini aku dapat melepaskan sedikit tekanan dan perasaan bersalah yang ada dalam diriku…Sebelum itu ingin aku katakan, bukan pintaku... read more

Curiga

by roy_darwis

Dec 25, 2013

WAKTU usiaku belasan tahun, ketika aku masih sekolah lagi aku sering memikirkan bagaimana urusan seks antara lelaki dengan wanita boleh berlaku. Tidak pernah aku terfikirkan kemaluan seorang lelaki boleh mencecah masuk keseluruhannya ke dalam kemaluan seorang wanita. Pada prasangku hanya sekadar bertemu dan bersentuhan saja, itu sudah dipanggil sebagai bersatu. Alangkah bahagianya bila... read more

Erti Krismas

by roy_darwis

Dec 25, 2013

Suasana krismas 1927 kian terasa di sebuah pekan kecil di Chicago, Amerika Syarikat. Sebagai satu-satunya kedai runcit di pekan itu, Charlie’s Store semakin sibuk memenuhi tempahan daripada para pelanggannya. Dari jauh, kelihatan para kakitangan kedai tidak menang tangan untuk menyiapkan pelbagai kerja yang bertimbun. Walau bagaimanapun, suasana krismas tetap melatari kedai itu dan... read more

Hadiah Natal Papa

by roy_darwis

Dec 24, 2013

Semenjak menjengah ke alam universiti, Brandon tidak pernah terfikir untuk menjenguk kampung halamannya semasa musim perayaan. Malahan, dia berasa lebih selesa dan bebas menetap di Kuala Lumpur berbanding semasa hidup di bawah tanggungan ibu bapanya di Sarawak. Brandon bimbang kehidupan songsangnya dihidu oleh sahabat handai dan keluarganya di kampung. Hal ini disebabkan orang... read more

Anak-anak aku pun mula menganggap Alif sebagai pak cik. Alif juga tidak lokek untuk memberikan mereka hadiah mahupun membawa mereka keluar berhibur kalau aku dan suami sibuk. Anak-anak juga memanggil Alif dengan panggilan ‘Uncle’. Pendek kata, kehadiran Alif mula memberikan sinar dalam kehidupan kami sekeluarga. Nama ‘Uncle’ kian meniti di bibir mereka. Sementara itu, kami bernasib... read more



Page 1 of 40

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20      

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button