Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Dec 21, 2014 - Home of 20391 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Aku dan Mat Saleh

By Anonymous

submitted December 11, 2000

Categories: In Malaysian

Text Size:

Nama aku M.. aku bekerja sebagai seorang kerani di salah sebuah syarikat swasta di ibu negara, dah hampir tiga tahun aku bekerja di syarikat tersebut, aku tak punya seorang pun kawan wanita yang special yang boleh di ajak pergi tengok wayang atau pergi mana mana untuk realease tention. Kadang kadang tu aku rasa cemburu juga tengok orang lain berpegang tangan dengan teman wanita masing masing. Aku rasa aku pun cukup sifat juga seperti lelaki lain. Mungkin aku terlalu sibuk dengan tugas aku, bekerja dari pagi hingga ke petang kadang kala sampai ke malam.

Actually aku nak cerita tentang sex luar biasa aku dengan some body tu. Sex ni memang luar biasa, bukan dengan seorang wanita tapi sesama jantan, homosex lah tu, sebenarnya aku ni adalah seorang gay,, aku tak terfikir pula sex begini terjadi, suatu hari tu, pada hari sabtu, aku kerja half day, dalam pukul satu tengahari aku dah keluar office, aku tak tahu kemana nak pergi, call member yang lain semuanya ada hal masing masing, keluar dengan awek diorang lah tu, nak balik rumah tak ada sapa kat sana, kalau sorang tu, balik balik tengok video aje, blue filem lah apa lagi, member kat rumah tu selalu bawak balik filem tu, dah tu aku goyang sendiri batang aku dah naik lenguh dah tangan aku ashik goyang aje,

Melalut pulak aku, berbalik pada cerita yang aku nak bagitahu ni, aku pun pergilah jalan jalan kat shoping complex, ronda punya ronda tak tahu nak beli apa, hisap rokok lepas sebatang sebatang, aku tengok seorang awek tu sedang berbual dengan seorang mat saleh agak nya mat saleh tu nak tanya sesuatu pada awek tu, aku nak cuba dekat lah kot kot dapat tackle awek tu, bila aku dekat pada awek tu, awek tu minta aku bagi tahu pada mat saleh tu sesuatu, aku pun cerita dan bagi lah sedikit sedikit tentang apa yang mat saleh tu tanya, tengok tengok awek tu dah tak ada kat situ, ah biar lah lagi pun aku tengah ashik bercakap dengan mat saleh tu, sembang punya sembang dengan mat saleh tu, rupanya mat saleh tu bekerja kat sini di salah sebuah firma perdagangan kat ibu kota ni.

Dari satu babak ke satu babak aku bercerita dengan mat saleh tu, dari umur dia peribadi dia sampailah ke cerita tentang sex, dia ni belum kahwin lagi tapi umurnya dah 28 tahun aku pula 26 tahun. Dua tahu saja bezanya. Dia tinggal di apartment mewah dia ajak aku pergi rumah dia, because aku tak tahu nak pergi kemana aku ikut saja , dia pakai kereta mewah ooo, sampai aku kat rumah dia, aku tengok sepi saja, aku tanya dia tinggal dengan siapa, dia kata dia tinggal seorang saja, patut lah aku tengok rumah dia berserak saja, dia bagi aku satu tin coke, dan biskut cream cracker dia minun anchor bear biasa lah tu mat saleh, dia tanya aku nak tengok video tak, dia play kan satu tape cerita perang, aku kata boring lah tengok cerita perang, dia suruh aku sendiri yang pilih cerita apa yang aku suka, dia kata dia seronok berkenalan dengan aku.

Aku tengok satu tape yang tak punya apa apa tulisan, aku tanya cerita apa, dia kata itu blue filem, dia tanya aku do you like that, aku jawab off course, dia tolong play kan aku, kami tengok sama sama, aku ni pantang tengok cerita begitu sikit mula lah stim, tapi aku buat do no jeee, mat saleh tu masuk bilik nya dan selepas tu dia keluar dengan hanya pakai under wear saja, dia duduk dekat aku, dia tanya aku tak stim ke, sambil tu dia terus letak tangan nya atas batang aku, sememang nya aku dah stim, apa lagi aku pun balas letak tangan aku tas batang nya, mak ooi, punya lah besar dia punya batang panjang pulak tu sampai terkeluar dia punya kepala ke bahagian atas under wear nya, tapi sayang tak ber sunat dia punya batang,

Mat saleh tu suruh aku buka baju dan seluar aku, dia kata dia nak tengok batang aku, aku dah stim ni, lagi pun aku dah tengok dia punya batang, aku pun buka baju aku dan seluar, hanya tinggal under wear saja yang aku tak tanggalkan, kat underwear aku tu dah nampak basah sikit, air mazi dak keluar lah tu, dia tengok batang aku kecil sikit dari batang dia dan dia kata kepala aku lain dengan kepala dia, dia senyun, aku dah stim habis dah ni, aku pegang dia punya batang, mak ooi sebesar besar tangan ku ngam ngam satu dengan tangan aku. Aku mula bertindak tak sopan, aku sendiri yang menanggalkan under wearnya dia suruh aku kulum batang yang besarnya itu, aku kata wait friend,,, aku gentel gentel dia punya batang, sekali sekala dia jentik jentik kan batangnya yang keras lagi panjang tu ke bahagian bontot aku, aku naik risau kalau kalau dia nak sula aku dengan batang dia yang besar tu, alamatnya rabaklah lubang bontot aku, tak mahu aku.

Berkali kali dia suruh aku kulum batang dia, sampai lah aku dah tak tahan stim lagi, aku minta dia pergi kat bilik air, dia pergi aku ikut sekali, aku basuhkan batang nya dengan sabun dan cuci semua sisa sisa yang terlekat pada selaput yang tak bersunat dia tu, Setelah aku basuh bersih bersih, batang yang tadinya bagai tiang bendera, kini nanpak lembik bagai baru sudah bertarung. Dia keluar dari bilik air dengan batang yang lembik, tapi aku keluar dengan batang yang menegang seperti tadi juga,,

Dia duduk diatas sofa yang empu di ruang rumah nya yang kedinginan aircond, aku melurut lurut batang yang lembik agar naik kembali sambil mata aku melihat pada skrin tv nya yang sedang menayangkan adengan yang agak rakus melalui blue filem tadi, aku dapat merasakan pada tangan aku bahawa batang nya yang tadi lembik kini semakin menegang kembali, aku masih lagi mengurut mgurut batang nya , kini batangnya sudah mula menegang kembali, mat saleh itu terus bangun dan menuju kebiliknya dan mengajak aku, aku yang masih lagi dalam keadaan ber under wear, sambil aku menuju ke bilik mat saleh itu, aku sendiri yang melucutkan under wear aku, aku tak tahan lagi lendir putih yang sentiasa mengalir dari lubang batang aku menambahkan stim aku.

Mat saleh tu dah baring kat atas katilnya yang cadarnya berkeronyok, aku duduk di sebelahnya sambil tangan aku melurut lagi batangnya yang sedang keras menegang itu, aku masih melurut lagi batang mat saleh itu , mungkin mat saleh itu dah tak tahan lagi stim dia tu, dia suruh aku kulum batang nya , aku dah tak tahan stim ni, aku pun mula merapatkan mulut aku pada kepala batangnya, dia memasukkan batangnya sendiri ke dalam mulut aku, aku dah stim habis ni, aku tak kisah kulum aje batang mat saleh tu yang tak bersunat, lagi pun dah aku basuh bersih bersih tadi, tak de lah jijik sangat, ah kalau dah stim habis tu jijik dah tak ada lagi.,, Batang dia hanya masuk sekerat saja dalam mulut aku , sememangnya ku pernah tengok dalam blue filem aku memainkan peranan liddah dan bibir aku untuk menghisap batang mat saleh itu , sesekali mat saleh itu mengerang kesedapan aku dah tak kisah kagi , mulut aku dah aku anggap bagai lobang pepet perempuan, aku sendiri yang menolak dan menarik batang mat saleh tu dalam mulut aku macam sedang berdayung.

Mat saleh tu suruh aku pusing badan aku ke arah dia, dia memegang batang aku yang kecil dari batang dia, dia melumurkan lendir yang dari tadi keluar dari batang aku, dia menjilat bahagian batang aku, mak oooi shok nya mat saleh buat macam tu, mat saleh tu mula mengulum batang aku, kami masing masing berkulum kuluman satu sama lain , aku dah tak ingat lagi hanya stim saja yang aku ingat, mat saleh tu sambil dia mengulum batang aku, terdengar juga dia mengerang kesedapan, aku apa lagi, da rasa bagaikan nak terpancut air mani, aku mencabut batang ku dari mulut mat saleh tu, dia kata never mine, dia terus kulum lagi dan terus megulum batang aku. Aku pula menggigit halus bahagian kepala nya yang berkilat dan selaput yang tak bersunat nya itu mmenggelupur ke bahagian batang nya yang menegang,

Dah rasa lenguh mulut aku yang mengulum batang nya, aku mula mencabut batangnya dari mulut aku, aku mula mengoncang dengan tangan aku, hanya sekejap saja aku menggoncang nya dia suruh aku kulum kembali, aku hanya pegang dengan tangan saja , batang aku pula kini sudah mula rasa nak terkeluar dah ni aku tekan sedalam dalam batang aku ke dalam mulut mat saleh tu dan aku mula memancut kan air mani ku ke dalam mulut mat saleh tu. Aku dah mula rasa puas dengan terpancutnya air mani aku kedalam mulut mat saleh tu boleh tahan juga banyak air mani aku yang keluar dari mulut mat saleh tu. ,, aku ambil sisa air mani aku yang keluar dari mulut mat saleh tu dan aku lumurkan pada batang mat saleh tu aku lurut kan batang mat saleh tu , aku melancap batang mat saleh tu semakin laju, sampailah satu saat mat saleh tu pegang batang nya sendiri dan memasukkan bahagian kepalanya ke dalam mulut aku, dia sendiri yang menggoncangnya, mak ooi punya lah laju dan tajamnya air mani nya yang keluar dalam mulut aku, dah lah tu banyaknya janganlah di kira ,,,, fuh kalau main dengan perempuan, sure that girl puas punya ,, hebat, besar panjang memang puas …,,, aku sendiri pun rasa shok bila tengok batangnya.

Jam kat dinding nya menunjukan pukul tujuh malam, aku sendiri memberitahu padanya kalau boleh malam ini aku nak bermalam rumahnya, esok hari minggu, bolehlah aku main homosex lagi dengan nya sepuas hati aku, aku call house mate aku, aku kata aku tak balik tidur rumah kawan. They all tak kisah. Malam tu aku main lagi dengan mat saleh tu, kali ini aku main lagi hebat , aku dah biasa dengan dia.

Kalau nak tahu cara kali ini aku main dengan mat saleh tu, tunggu lah lain kali aku ceritakan lagi pastinya stim habis yang mana penggemat homosex. Yang tak gemar pun pasti stim punya, Okey lah aku cerita klu nya, kali ini mat saleh dah mula memberanikan meletak batangnya di bahagian bontot aku, aku pu sama aku meletakkan batang aku di bahagian bontot mat saleh tu, batang aku kecil berbanding dengan batang mat saleh tu, tapi aku rasa takut, sebab masa dia mula nak menekan masuk dalam bontot aku aku rasa sakit sikit, gila kau nak bagi dia masuk semua batang yang besar dia tu ke dalam bontot aku, aku rela mengulum batang dia tu dari merabakkan bontot aku. Yoau all tahu malam tu kami main sampai tiga round, yang aku cerita tadi seround, masa nak tidur lebih kurang pukul 10 malam satu round dan pagi esoknya lepas bagun dari tidur, makan tak minum tak, terus kami main homosex, Malam tu aku punya tidur bagaikan suami isteri dengan tak pakai baju, dia pun sama berpelukan dalam satu kain selimut, dia punya bulu dada dan bulu lain membuatkan aku stim sepanjang masa..

Pagi tu pula kami main lagi, sampai aku dah nak termuntah mengulum batangnya, tapi aku puas, best juga homosex gini,, kepada gay gay yang nak cuba main dengan aku boleh ler email kat aku di (putera69@nightmail.com) sure aku balas punyer,,,



Displaying Page 1 - Records 1 to 30

More stories From Anonymous

A Bargain Parrot

Mar 22, 2001

A guy decides that maybe he'd like to have a pet and goes to a pet shop. After looking around he spots a parrot sitting on a little perch. It doesn't have any feet or legs. The guy says out loud, "Gee,I wonder what happened to this parrot?" "I was born this way," says the parrot. "I'm a defective parrot." "Ha, ha," the guy laughs. "It sounded like this parrot actually understood... read more

A Horse and A Chicken

Jan 26, 2001

A horse and a chicken are playing in a meadow. Suddenly, the horse falls into a mud hole and starts to sink. The horse yells at the chicken to go and get the farmer to help pull him out to safety. The chicken runs to the farm but the farmer can't be found. So, the chicken gets into the farmer's Mercedes and drives it as fast as possible back to the mud hole. Wasting no time, the... read more

Absolut

Mar 21, 2001

A Russian named Alexi is strolling down the street in Moscow and kicks a bottle lying in the street. Suddenly out of the bottle comes a genie. Alexi is stunned and the genie says, "hello master. I will grant you one wish, anything you want." Alexi begins thinking. Well, I really like drinking vodka. Finally Alexi says, "I wish to drink vodka whenever I want, so make me piss vodka." ... read more

A shepherd is looking after his flock on the edge of a deserted road. Suddenly a brand new BMW screeches to a halt next to him. The driver, a young man dressed in a Brioni suit, Cerrutti shoes, Ray-Ban glasses, and a YSL tie gets out and proposes to the shepherd. “If I guess how many sheep you have, will you give me one of them?” The shepherd looks at the young man, then looks at... read more

Art Project

Mar 29, 2002

Nena sat at the light table, tracing a complicated pattern. Tim couldn't keep his eyes away from her. She was a cute little Puerto Rican, 18 years old...not too much younger. He was almost 20. He couldn't stop watching the brightness of the table reflect onto her thin cotton white button down. He could see the faint impressions of her slightly stiffened nipples, pressing against her... read more

Banking Woes

Dec 27, 2000

A guy walks into a bank and says to the teller at the window, "I want to open a fu%#in' checking account" To which the lady replied, "I beg your pardon, what did you say?" "Listen up dammit, I said I want to open a fu#%in' checking account right now." "Sir, I'm sorry but we do not tolerate that kind of language in this bank!" The teller left the window and went over to the... read more

Better Late Than Never

Aug 26, 2001

A ninety-year-old man lived in a rest home and got a weekend pass. He stopped in his favorite bar and sat at the end and ordered a drink. He noticed a seventy-year-old woman at the other end of the bar and he told the bartender to buy the lovely young lady a drink. As evening progressed, the old man joined the lady and they went to her apartment, where they got it on. ("The... read more

Better Late...

Mar 15, 2001

An elderly woman goes to the doctor and asks his help to revive her husband's sex drive. "What about trying Viagra?" asks the doctor. "Not a chance", says Mrs. Murphy. "He won't even take an aspirin for a headache." "No problem," replies the doctor. "Drop it into his coffee, he won't even taste it. Try it and come back in a week to let me know how you got on." A week later ... read more

Careful What You Say

Jan 14, 2002

An old man and woman were married for years, even though they hated each other. When they had a confrontation, screaming and yelling could be heard deep into the night. The old man would shout, "When I die, I will dig my way up and out of the grave and come back and haunt you for the rest of your life!" Neighbors feared him. They believed he practiced black magic because of the... read more

A doctor gave a 92-year-old man a physical exam. A few days later he happened to notice the man walking down the street with his arm around a gorgeous young woman and grinning from ear to ear. The next time he encountered the man, the doctor said, "You are really doing great, aren't you?" "Just doing what you said, Doc," the man agreed. "You said, 'Get a hot mamma and be... read more



Donations Dilema

Jun 04, 2001

A girl got in line to donate blood at the local blood bank. She got to talking to the man in line in front of her and asked how often he donated blood. He corrected her, stating that he was there to donate sperm. Really, she said, how much do they pay for sperm donations? $50.00 the man stated. The girl replied that she only made $10.00 each time she donated blood. After the... read more

Drinks & Personalities

Feb 27, 2001

Seven New York City bartenders were asked if they could nail a woman's personality based on what she drinks. Though interviewed separately, they concurred on almost all counts. Drink: Beer Personality: Casual, low-maintenance, down to earth. Your Approach: Challenge her to a game of pool. Drink: Blender Drinks Personality: Flaky, whiny, annoying, a pain in the butt. Your... read more

Eternal Damnation

Mar 07, 2001

A man died and was taken to his place of eternal torment by the devil. As he passed sulfurous pits and shrieking sinners, he saw a man he recognized as a lawyer snuggling up to a beautiful woman. "That's unfair !" he cried. "I have to roast for all eternity, and that lawyer gets to spend it with a beautiful woman." "Shut up!" barked the devil, jabbing him with his pitchfork.... read more

Foul Mouthed Fowl

Mar 12, 2001

This lady was in a pet shop, when she spotted this parrot, and fell in love with it as soon as she saw it. She went to the shop owner and told him that she'd like to buy the bird. He said he would sell it to her, but he warned her that the bird had been brought up by some chick in a brothel, and had picked up some of the lingo. The woman said that she'd still like to have to bird,... read more

It's Never Too Late

Jun 11, 2001

Maude and Claude, both 91, lived in a senior citizen's residence. They met one day in the social center, and discovered over time that they enjoyed each other's company. After several weeks of meeting for coffee, Claude asked Maude out for dinner and she accepted. They had a lovely evening and afterward, Claude asked Maude to join him at his place for an after dinner drink. Things... read more

John and Joe Jones

Jun 01, 2001

Once there were twin brothers by the name of Jones. John Jones was married, and Joe Jones was single. The single brother Joe was the proud owner of a dilapidated row boat. It happened that John Jones' wife died the same day that Joe's rowboat filled with water and sank. A few days later, a kindly old lady met Joe and mistaken him for John said; "Oh Mr. Jones, I am sorry to hear... read more

Dave's wife decides he deserves a special present for his birthday, so she takes him to a local strip club. The doorman at the club greets them and says, "Hey, Dave, how ya doing?" The wife is puzzled and asks if he's been to this club before. "Oh no," says Dave. "He works out at the gym with me." When they are seated, a waitress asks Dave if he'd like his usual Guinness. The... read more

Martini Sermon

Feb 18, 2002

The young priest was so afraid at his first mass that he could hardly speak. Before his second week in the pulpit, he asked the monsignor, "How can I relax?" The monsignor, a veteran of his work, said, "My son, this Sunday it might help if you put a martini in the water pitcher instead of water. After a few sips, everything should go smoothly." Sunday came and the young priest... read more

Mind Your Hands...

Aug 10, 2001

One night a guy takes his girlfriend home. As they are about to kiss each other goodnight, the guy starts feeling a little horny. With an air of confidence, he leans with his hand against the wall and, smiling, he says to her, "Darling, would you give me a blowjob?" Horrified, she replies, "Are you mad? My parents will see us!" "Oh come on! Who's gonna see us at this hour?" ... read more

Night Court

Mar 07, 2001

It was the usual scene in the City's Night Court, the Police had rounded up the usual collection of street walkers and brought them before the Judge. Three hookers stood before him, all arrested on the same corner. He asked the first lady what she had to say for herself. The woman was irate, "I don't know what all this is about, your Honor. I'm a college student doing research for a ... read more



Ooops

Apr 24, 2001

Harry had a bit of a drinking problem. Every night, after dinner, he took off for the local watering hole. He spent the whole evening there, and arrived home, well inebriated, around midnight each night. He always had trouble getting his key into the keyhole, and getting the door opened. His wife, waiting up for him, would go to the door and let him in. Then she would proceed to... read more

Ooops!

Apr 17, 2001

A police officer in a small town stopped a motorist who was speeding down Main Street. "But officer," the man began, "I can explain." A police officer in a small town stopped a motorist who was speeding down Main Street. "But officer," the man began, "I can explain." "Just be quiet," snapped the officer. "I'm going to let you cool your heels in jail until the chief gets back." ... read more

Opportunity Knocks

Jun 14, 2001

A man came home from work one day to find his wife sitting on the front porch with her bags packed. He asked her where she was going. She replied, "I'm going to Las Vegas." He questioned her as to why she was going, and she told him, "I just found out that I can make $400.00 a night doing what I give you for free." He pondered that for a while, went into the house, packed his... read more

Predictable

Oct 12, 2000

One night a man and a woman are both at a bar knocking back a few beers. They start talking and come to realize that they’re both doctors. After about an hour, the man says to the woman, “Hey. How about if we sleep together tonight. No strings attached. It’ll just be one night of fun.” The woman doctor agrees to it. So they go back to her place and he goes in the bedroom. She... read more

The Confession

Feb 14, 2002

"Bless me Father, for I have sinned. I have been with a loose woman." The priest asks, "Is that you, little Tommy Shaughnessy?" "Yes, Father, it is." "And who was the woman you were with?" "Sure and I can't be tellin' you, Father. I don't want to ruin her reputation." "Well, Tommy, I'm sure to find out sooner or later, so you may as well tell me now. Was it Brenda O'Malley?" "I... read more

The Gift

Jul 13, 2001

The Gift A young man wanted to purchase a gift for his new sweetheart's birthday and as they had not been dating very long, after careful consideration, he decided a pair of gloves would strike the right note: romantic but not too personal. Accompanied by his sweetheart's younger sister, he went to Nordstrom's and bought a pair of white gloves. The sister purchased a pair of... read more

Timber!

Aug 26, 2001

A lady from California bought a piece of timberland in Oregon. There was a large tree on one of the points in the tract. She wanted to get a good view of her land, so she started to climb the big tree. As she eared the top, she found a spotted owl that attacked her. In her haste to escape, she slid down the tree and got many splinters in her private parts. In a lot of pain, she... read more

There were three friends that always wanted to play golf every Saturday afternoon but couldn't because of there wives, so one day after many years they finally got together on the golf course and were waiting at the first tee when one guy said: "I had to buy my wife a diamond necklace to get to play today!!!" The second said, "That's nothing I had to buy MY wife a new sports car... read more

George, the postman, was retiring after 30 years. And today was the LAST day on his route. As he approached Mrs. Smith's residence, she opened the door and said: "Oh, George! I think it is SO wonderful! Just think - 30 years on the job!" She took him by the arm and led him into the house. "Today, in celebration, I have a SURPRISE for you!" She sat him down at the dining room... read more

$100 Bill

Sep 12, 2000

A man goes to a tattoo artist and says: "I'd like you to tattoo a one-hundred dollar bill onto my dick." The tattoo artist is surprised: "Well, that could hurt a lot. Why would you want a 100 dollar bill on your dick?" The man answers, "Three reasons: I like to watch my money grow I like to play with my money And next time my lover wants to blow a hundred bucks, he won't have... read more



Page 1 of 8

   1 2 3 4 5 6 7 8      

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button