Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Sep 20, 2014 - Home of 20292 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Kenangan di Atas Katil

By Awang

submitted November 2, 2000

Categories: In Malaysian

Text Size:

Suasana dalam bilik sunyi sahaja. Jam menunjukkan pukul 1.00 pagi. Roommate dah balik kampung. Boringnya lah. Tiba-tiba pintu bilikku diketuk. Apabila ku buka tersembulmuka member kelasku Jokim (budak sabah), dia bangsa dusun. Dia nak lepak dalam bilik dan tidur disini semalam. Aku pun orait sahaja. Dia terus duduk atas katil.

Selepas sejam sembang dengan dia, diapun mengantuk. I cakap dengan dia, tidur sini sahaja lah. Dia menggangguk. Lalu dia pun menanggalkan tacksuit dan bajunya. Katanya panas, lagi pun di biasa pakai underware saja masa tidur. Aku pun memandang benjolan pada seluar dalamnya. Dia perasan aku memerhatikannya. Dia pun terus berbaring. Aku tidur di sebelahnya. Katil single bed dibilikku aku cantumkan, baru nampak besar sikit. Aku menutup lampu dan berbaring disebelah Jokim. Kulihat Jokim sudah pun berdengkur. Aku dengan beraninya meraba benjolan pada seluar dalamnya. Saja nak tahu pelir dia ni sudah sunat kah belum. Semasa meraba benjolannya terasa pelirnya bergerak-gerak. Aku lantas mengeluarkan pelirnya dari seluar dalam. mak hoi panjangnya

lebih kurang 7 inci. Aku melurut pelirnya tiba-tiba dia terjaga dan terkebil-kebil. lalu dia tanya, engkau buat apa ni. Aku cakap sorry, aku nak tahu kau ni sudah sunat kah belum. Dia pun berkata its ok. Aku pun meneruskan kerjaku.

Dia mengerang kesedapan dan beberapa minit kemudian dia pun memancutkan airnya dengan banyak sekali. dia mengucapkan thanks, lain kali boleh buat lagi.

Due to international translation technology this story may contain spelling or grammatical errors. To the best of our knowledge it meets our guidelines. If there are any concerns please e-mail us at: CustomerService@MenontheNet


More stories From Awang

Dibilik Berdua

Oct 25, 2000

Pada masa itu final exam dah dekat. Aku pergi ke bilik member kelas dengan tujuan untuk belajar bersama-sama. Mail memberku tengah berdengkur di atas katil. Tentu penat mengulangkaji pelajaran. Masa sudah menunjukkan pukul 1.00 pagi, biasaklah nak dekat final. Aku sebelum study baca majalah yang ringan-ringan dulu, malas nak pening-pening. Ku lihat Mail sedang memusingkan badannya. ... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button