Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Oct 21, 2014 - Home of 20308 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Hisap Konek Budak

By konek_budak

submitted December 2, 2003

Categories: In Malaysian

Text Size:

by konek_budak

Pada hari raya yang lepas semua adik beradik ku pulang ke rumah untuk beraya bersama keluarga. Boleh katakan semua adik-beradikku sudah pun berkahwin. Aku pulak mempunyai 25 orang anak saudara semuanya. Oleh kerana aku ni minat sangat nak tengok konek budak yang belum bersunat, aku pun mula cari idea. Kebetulan pulak pada masa tu aku ada handset, pastu aku explore handset aku tu aku ternampak games. Aku pun main games. Tak lama kemudian ada la sorang anak saudara aku nie yang lelaki nama dia emy. Umur dia 9 tahun. Bila dia nampak je aku main games dia pun tak sabar nak main games jugak. Aku pun bagi la dia main games. Aku tanya kat dia yang dis suka ka main games. Dia kata dia suka. So aku rasa ni lah peluang terbaik untuk tengok konek dia. Lalu aku kata kat dia kalau suka main games malam nie boleh la tidur dgn pakcik, nanti dapat main games. Dia kata boleh. So aku happy la sebab dia nak tidur dengan aku malam nie.

Bila sampai jer waktu malam, dia pun pergi kat bilik aku kemudian dia ambik handset aku dan terus main games. Dalam pukul 10.00 malam dia kata dia dah mengantuk. So aku kata kalau dah ngantuk tidur la kat sebelah aku nie.. dia pun tak membantah dan tidur.. Aku pun terus tutup lampu bilik dan tidur bersama dia. Lebih kurang 10 minit aku tengok dia dah lelap.. budak kecik katakan... memang cepat tidur.. aku pun dengan tak membuang masa perlahan-lahan meraba konek dia. aku ramas-ramas konek dia sampai tegang. Bila konek dia dah tegang aku cium konek dia dari luar sebab aku tak londehkan seluar dia lagi. Bila aku cium jer konek dia yang tak sunat tu.. wah.. baunya sungguh syoknya..

Pastu aku dah tak tahan, aku nak sangat tengok konek dia dengan lebih dekat. Aku pun perlahan-lahan melondehkan seluar anak saudaraku tadi sampai ke peha. Wahhh... aku pun tengok konek yang belum sunat dengan bernafsu sekali.. pastu aku dekatkan hidungku pada konek dia dan cium konek yang belum sunat tu...urghhh... baunya... syoknya... Lepas cium konek dia, aku pun dekatkan mulut ku dengan konek dia yang dah tegang tadi kemudian terus mengulum konek dia. Sekali skala sambil mengulum aku ketatkan mulut agar dapat mengeluarkan kepala koneknya dari kulup dia tadi. Aku kulum konek dia selama mungkin sebab dia tak sedar apa yang aku lakukan pada koneknya. Oleh kerana dia baru berumur 9 tahun, so aku rasa dia takder air mani lagi. So aku kulum jer konek dia sampai aku puas.. Kalau ader nak kongsi cerita ngan aku bolehlah email aku kat adamkrispo@yahoo.com. Dan satu lagi ...aku amat berminat dengan konek yang belum sunat... aku suka kulup dia..besst..


More stories From konek_budak

Diajar oleh anak saudara by konek_budak Kisah nie berlaku masa aku di tingkatan 1. Ceritanya begini... Aku ada anak saudara lelaki. Nama dia wan.. Kami nie amat rapat masa budak-budak lagi.. Dia bersekolah kat kuantan tapi selalu balik kat umah aku. Lebih-lebih lagi kalu cuti panjang. Kali nie bila cuti seminggu persekolahan dia tak balik kampung... So aku ambil keputusan nak pergi umah dia... read more

Sekarang aku belajar di tingkatan 3 di sekolah ???. Oleh kerana rumah ku jauh dari bandar.. so aku ambik keputusan untuk tinggal di asrama sahaja. Semasa aku hendak mendaftar masuk di asrama lagi.. aku dah perasan macam ada orang yang dah menjeling-jeling padaku. Aku buat tak tahu jer.. biasalah kalau ader orang baru yang nak masuk asrama jer mesti senior dah prepair nak regging. Pada waktu... read more

Kisah ni berlaku semasa aku join member-member aku keluar malam. Pusing-pusing taman katakan.Bagi aku keluar malam nie biasa jer bagi budak-budak remaja macam aku nie. Selalunya aku menumpang motor member aku namanyer Fahmi. Fahmi nie umurnya 2 tahun lebih tua dari aku. Biasanyer kalau kami keluar malam selalunya ramai-ramai ader la dalam 4 atau 5 buah motosikal. Tapi nak dijadikan cerita,... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button