Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Dec 18, 2014 - Home of 20391 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Mencari Teman 3some atau 4some

By jb_kapel

submitted February 16, 2005

Categories: In Malaysian

Text Size:

Kita org dah lama bercouple. Lately teringin pulak nak mencuba 3some atau 4some dengan sesaorang atau couple lain yg open minded. Tapi tak adalah sampai nak berorgi sebab tuh rasanya tak sesuai untuk kita org. Sekarang susah nak cari org yg open minded tapi tak selfish. Aku dah tengok ramai couple yg bila di ajak 4some dgn kita org tak nak sebab partner dia org tak suka padahal dalam diam2 masing2 curi makan kat luar.

Ada satu pengalaman dari sorang mamat yg kita org kenal (tapi tak projek ok), dia cerita bf dia baik sangat sebab tuh dia tak sampai hati nak ajak bf dia join 4some dengan kita org… tup2 1 bulan lepas tuh dia beritau dah clash sbb rupanya bf dia makan luar dan simpan jantan lain dah berbulan lamanya. Lawak kan.

Aku teringin sangat nak tengok couple lain main depan mata kita org. Dan at the same time dia org tgk kita org main gak. Couple2couple… atau nak tengok jantan lain melancap depan mata kitaorg sambil dia tgk kita org main. Apa2 pun main mesti puas2 ok.

Anyway, kalo ada sesapa kat sini yang berminat untuk join kita org atau minat nak jadi partner tetap 3some kita org kontek ler ok. Tapi make sure ko org jenis open minded yang tak selfish ok. Make sure serius, bukan saje nak memain. Kita org nih jenis happy but always play safe. Nih email kita org jb_kapel@yahoo.co.uk jumpa lagik kalo ada cerita menarik ok


More stories From jb_kapel

Mencuba Threesome

Jul 01, 2004

Actually aku dgn kapel aku nih nak mencuba sesuatu yang baru. Kita orang nak mencuba 3some. Aku teringin nak tengok orang melancap sambil tengok kitaorg romen. Dan tengok org ke 3 melancap depan kitaorg. So sesapa yang mempunyai fantasi mcm kita org email ler kat jb_kapel@yahoo.com Kita org nih Cuma berminat dengan org yg suka mencuba yang baru, berfikiran terbuka dan umo tak lebih dari 30... read more

sejak aku ceritakan keinginan aku dan bf nak mencuba 3some atau 4some nampaknya ramai yg meng-email. Tapi setakat nih masih tak dapat lagik mencari calon yang sesuai. Kalo boleh aku nak sangat mencuba dengan mana2 couple yang sekepala dengan aku. Kalau kat luar sana ada couple atau single yang very open minded dan suka mencuba silalah hubungi kita org k. Maybe untuk permulaan kita boleh buat... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button