Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Sep 16, 2014 - Home of 20282 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Permainan yang menghairahkan

By vaccoman

submitted April 5, 2005

Categories: In Malaysian

Text Size:

Hai kawan2 lame dah tak berkarya kat sini..tak de mood nak tulis lah..

Due minggu yang lepas aku ade jumpe sorang mat dari selatan yang bertugas di tempat aku melalui ekawan.. mule2 berkenalan melalui msg dulu lepas tu kami bertukar2 handphone..Kami berdue oun mule sms dan setrusnye terus bercakap dalam talipon... so satu ahri sebelum die balik ke tempat die bertugas die nak jumpe aku dan aku pun nak jumpe die nak kenal lebih lanjut dan ehem eham lepas tu lah

since aku tak de tempat nak projek dan die pun tak de tempat nak proek so kami janji jumpe kat opis aku after opis hour mase tu org tak de lagi lah..

so dia datang jumpe aku not bad quite a good looking guy in his late twenty about 10 years younger dari aku..hiudng mancong and senyuman baik nye lah..die dah bertunang pun.. cume die rendah sikit dari aku dan bulu badan die memang menyetim kan aku lah

so kami due borak2 dulu. lepas borak aku dah tak tahan lagi dah terus aku rapat dan dudok sebelah die. die ape lagi terus gomol aku part yang die attack dulu ialah telingga aku..memang power lidah budak ni die jilat telingga memang best siol sampai keghairahan aku..lepas tu die attack tetek aku pulak die jilat manja buat aku mengeliat..aku kalau bab kene jilat tetek ni memang suke..lame gak die jilat lepas tu die turun ke aras perut dan jilat perut aku ngan manje..mak oi sedap nye dengan lidah die yang keras dan panas lagi tu.. mengeliat dan mengerang aku sambil tu tangan aku meraba kote die yang dah keras..batang die biase lah size asian kan tapi bentuk baik..

lepas puas die jilat perut aku die pegi jilat konek aku dari luar underwear...wow best kene buat macam tu melenting lenting badan aku menahan kesedapan.

die macam tak sabar lagi terus lurut selaur aku ke bawah dan mule menghisap konek aku dengan lahap nye ..memang best lidah die isap panas dan power ..lepas puas menghisap dia jilat biji aku dan bahagian pangkal paha aku ..part aku yang paling sensitif.. lepas die puas keje kan aku die nak aku pulak keje kan die

so aku mule2 jilat tetek die paus puas ..best lah tetek die jilat badan die wangi ..

aku tak sabar je tengok kote die dah lame tak merasa aku terus je jilat kepale kote. die aku tengok memang kesedpan kene jilat macam tu ..kote die dah mule keluarkan air mazi ...sedap jilat air mazi die..maklum dah lame kate die tak kene jilat macam tu..

tenagok kote die makin keras dan tegak aku terus tak tahan terus isap konek die sampai pangkal..biel tengok kaki die berbuku cantik aku bertambah stim..sanbil isap aku letak kan kote aku kat celah due betis die sambil ibu jari kaki die jolok lubang bontot aku..umph argh sedap nye

kami lepas tu tukar posisi buat 69 hisap menghisap sampai puas...

agak lame gak buat 69 dan tibe rase nakpancut dan die oun nak pancut so aku dengan die tukar posisi berpelukan sambil gesel kan kote kami penuh keghairahan sambil kami bertaut berciuman ..samapi klimak aku nagn die serentak pancurt atas perut masing2 oh due air panas bertemu seronok nye..arg argh argh ,.lepas pancut aku berdue terus berdakapan dan bercium sampai dah dapat tenaga semula baru aku dan die dudok dan rehat sebentar sebelum absuh bekas2 pancutan aor mani yang banyak ..

leas tu kami buat satu perjajnjian yang kami akan berjumpe lagi..Minggu depan aku akan melawat die dan nak ulang kan ape kamiibuat dan mungkin permainann akan datang lebih hebat lagi kot..

Ok guys see guy in future story bye bye and take care


More stories From vaccoman

Tukang Urut Yang Best

Jul 16, 2004

Aku memang suke urut badan. Sedap dan boleh release tension. aku pegi ke blind massage sentre kat tempat aku semiggu sekali. Bilnd masseurs tu memang lah jantan tapi takde yang hensem cume sorang je yang aku jumpe isaac. tapi die lani keje kat kl dah tak de kat tempat aku lagi. Bile die lepas urut aku pasti di lancap kan konek aku sampai pancut. tu yang aku suke kat die. die ensem dan body... read more

Tukang Urut Lagi

Jul 22, 2004

Aku pada dasar nye memang suke di urut (full body massage) tak kire kat mane asal ade massage centre je. Yang penting tukang urut nye lelaki. Tukang urut pompuan aku tak nak lah. Tak best. So seperti biase setiap kali aku rase badan aku sakit aku akan cari tukang urut. Dulu aku mamang ade tukang urut sendiri tapi die bute . Masa ni die tengah keje kat KL . Bute2 pun ensem dan body athelete... read more

Black Delight

Jul 26, 2004

Hai sekali lagi aku rase nak submit cerite untuk di kongsi bersama selepas menghantar due cerite pasal tukang urut ari tu. Tapi kali berlainan pulak ceritenye pasal cerite aku kali pasal my love for coloured skin man. Aku pun tak tau semenjak aku mengenali dunia gay ni aku amat tertarik dengan lelaki yang berarna gelap, tak kire melayu, iban india atau black american ke. Semue yang berbadan... read more

Askar

Aug 04, 2004

Hai , semenjak cerite saye tersiar dalam menonthenet pasal cerite tukang urut yang best tempohari ramai yang antar email kat saye nak mintak nobor budak tu nak dapat kan service die. Tapi bile kol tu terus tanye nak buat sex tentu lah mat tu tak nak. Sape nak belum jumpe lagi nak buat sex. Kene jumpe dulu kenal2 bagi die peluang dulu bukti kan kepakaran die urut lepas tu baru cerite pasal nak... read more

Bertiga

Aug 17, 2004

Hai lame dah tak masuk menonthenet ni busy lately. Aku tengok kat sini pun takde gak cerite baru nak bace. Mane pegi penulis penulis semua. agaknye dah bosan atau takde idea terbaharu nak tulis ke. Kalau macam tu baik aku tulis just untuk menghibur kite semue dan menghilang kan rase boring. Anda pernah main bertige ke? Itu lah impian aku nak cube buat bertiga. Pun pernah dalam fikiran aku... read more

Apa Pendapat Anda

Aug 20, 2004

Hai anda semue. Well semenjak lima tahun saya surf laman web ni, 100 % lah cerita dalam ni adalah pengalaman sexual masing2 dan kebanyakan nye memang striaght to the point buat sex lah kan. Itu yang kita nak baca saje nak lepas kan tension atau boring. Kadan2 dari feedback yang saye terime daripada rakan2 online ade yang melancap sambil baca cerita ni semua. Ok itu memang bertepatan dengan... read more

Kawan SMS

Aug 24, 2004

Hai sekali lagi saye nak tulis cerite kat sini pasal boring kat opis. So rilek kejab sementara idea nak tulis tu ade. Selain dari no 016 aku ade satu lagi talian yangaku gune kan untuk sms chat sahaje iaitu talian 019. So mase malam dok tak de keje aku sms chat lah kat channel gay3 di celcom chat. wow mak datuk ramai jugak gay boy and gay man seleuruh malaysia masuk chat. Seronok jugak... read more

Di Opis

Sep 02, 2004

Kadang kadang bile aku lame dah tak dapat rase konek aku akan mule cari mangsa aku kat shopping komplek. Kadang2 aku malas nak cari hotel untuk berlabuh aku akan bawak balak tu pegi opis aku dan buat kat opis je lah selepas office hour malam atau pun kekadang tengahari Sabtu. So ni cerite ni aku mule mule kembali bergiat dalam sex gay ni 6 tahun yang lepas. So one day aku teringin nak cari... read more

Threesome Tiga bangsa

Sep 16, 2004

Hai lame dah takk antar cerite kat sini . Bukan ape sibuk sikit lately banyak sangat keje sampai nak melancap pun tak sempat . Anda tau kan hobi aku dari aku kenal erti melancap samapi sekarang ia masih lagi tetap menjadi hobi aku. Tapi tak lah sekerap macam aku mase masih study dulu . Dulu tiap2 malam sampai due round. Dah nikmat buat je lah. Ni ha aku ade satu lagi cerite pasal sex ni . Tapi... read more

Bertiga Di SPA

Sep 23, 2004

Hai, lame tak antar cerite kat sini. Sibuk lah lately. Selain dari pegi ke massage cemtre aku jugak suke pergi spa kat tempat aku. Kat sini ade tige je SPA itu pun kat hotel hotel je ade . Bayaran kire mahal lah gak. Aku pegi Spa tu bukan ape saje je nak pegi mandi berendam kat dalam jacuzi die lepas tu pernagat kan badan kat stim bath sebelum masuk dalam bilik hangat tu nak torturekan... read more



Cerite Kawan Aku

Sep 29, 2004

Hai semue...Lame dah tak prejek ni so tak de lah cerite manarik nak kongsi...tapi kalau sekadar nak kongsi pengalaman ape kate saye bawak kawan-kawan semue bace kisah kawan saye zul ... Perkara ni zul yang cerite kat aku mase kami berjumpe setelah lame tak jumpe. Walau pun kami same2 punye naluri kepada jantan jugak tapi kami tak pernah pun projek ...because dia bukan taste aku dan aku bukan... read more

Hai , Lame gak tak masuk sini dan baca cerita kat dalam ni. Sibuk sikit kebelakang ni . Lepas tu selalu pergi outstation. Tengok tak de pun cerite baru kat dalam ni.. Sebelum puase bermule (cuti sebulan tak visit site ni) baik lah aku hantar cerite yang tak kurang menarik. Perkara ni berlaku 4 tahun yang lepas tapi aku masih ingat bende tu lagi pasal die ni my taste lah kire macam tu.. So... read more

Kuih Raye

Dec 24, 2004

Dah lebih sebulan dah raye ..dah lebih due bulan jugak lah aku tak antar cerite kat web nii..sibuk dan belum terpikir nak buat cerite manarik..tak de projek lagi.. sebulan puase sebulan juge lah aku tak menjamah batang ..oi rindu gak ngan batang..tapi kene lah tahan kan.. habis2 pun melancap je lah nak hilang tnesion dan kemaruk batang... So mase cuti raye ari tu tibe2 mase raye keempat aku... read more

Pengalaman Baru

Feb 21, 2005

Hai lame gak aku tak menulis kat sini..bukan ape sibuk ngan tugas harian dan of course tak de cerite baru lagi yang nak di kongsi kan..Aku dah lame gak tak buat projek..bukan ape ada mase tak de mood nak buat bende tu so malas lah nak cari kontek nak projek.. Dah agak hampir setahun aku menjadi ahli ekawan. so ade lah gak kontek2 member kat situ terutamanye yang dari tempat yang same ngan... read more

Cintan Species Kita

Apr 13, 2005

hai kawan kawan jumpe kembali ..kali malas lah aku nak bawak crite pasal sex buat sementara waktu kerana ramai lagi pengalaman kawan kawan kite yang lebih hebat lagi kan..so kite biarkan lah mereka submit ceirte die orang intuk tatapan kite bersama.. Kali ni aku nak bawak anda untuk berfikir dan memberi pendapatan pada suatu tajuk yang lebih berat sikit.. Ok kita di takdir kan lahir dari... read more

Adengan yanh syok

Apr 28, 2005

Hai sudah agak lama gak aku tak berkarya ni buakn ape tak de idea dan projek baru.. Due minggu yang lepas ade lah aku projek setelah sekian lamme tak buat bende bende macam ni buakn nye tak nak baut tak de partner dan malas nak cari partner.. Ade one day tu kan aku pegi kat hospital di sini dan pergi lah kat salah satu male toilet kat situ. Masuk je toilet tu aku ternampaklah dinding... read more

KEINGINAN AKU UNTUK MENGADA KAN HUBUNGAN SEX PADA YANG BERBAJU UNIFORM TERUTAMA NYA ASKAR MEMANG DARI DULU LAGI MEMAMNG TAK PERNAH PADAM. AKU PUN TAK TAU KENAPA ASAL TENGOK JE MEREKA LALU BERPAKAIAN LENGKAP MEMANG NAFSU AKU CEPAT NAIK. KEINGINAN AKU AKHIR NYE TERCAPAI MEMALUI PERKENALAN AKU DENGAN SEORANG BUDAK P.A KEPADA SALAH SEORANG YANG BERPANGKAT TINGGI DI TEMPAT AKU. AKU KENAL DIE... read more

Pegang Konek Polis

May 13, 2005

HAI GENG SEMUA..LAME DAH TAK MASUK SINI BUKAN APE TAK DE CERITE BARU NAK BACA LAH MANE PEGI NYE SEMUA PENULIS PENULIS SENSASI YANG REGULAR SEPERTI RENOMA, ABANG MAN KAEL JENGKING, DAN CRISSRENOMA KE MANE PEGI ANDA SEMUA MENGHILANG..TAK KAN TAK DE CERITE BARU KOT ..MARI LAH BERKARYA UNTUK KEBAIKAN SEMUA ORANG..AKU RASE RAMAI YANG TERNANTI NANTI AKAN KARYA KO ORANG DALAM NI..CEPAT LAH CONTRIBUTE... read more

JUMPA PEMINAT

Sep 19, 2007

Hai kawan2 lame dajh aku tak berkary adalam ni..maklum aje lah sekarang ni aku tak keje makan gali lagi so tak de net kat umah dulu boleh lah masuk je pejabat teru son net dan reke lah cerite..so sekarang ni kene lah cari masa yang sesuai untuk pergi ke computer centre untuk berkarya .. itupun tak leh lame2 sangat pasal banyakl keje nak buat..maklum aje lah keje sendiri so banyak lah keje perlu... read more

PENGALAMAN DI SAUNA

Sep 24, 2007

Pada penghujng tahun lepas aku telah mengambilcuti dari kerje aku dan menghabisan masa 2 mnggu untuk leapak di kl. kat sane aku tinggal di hotel murah je maklum nak budget 3 minggu kan dan berpa by duit habis untuk oyel.. So one day aku tak tau ape nak buat dan dari rekomen peminat aku di cadangkan aku ke sauna di brickfield so aku cube lah mencari cauna yang di maksudkan iaitu sentral sauna.bile... read more



PERISTIWA DI AIRPORT

Jan 20, 2008

HAI GENG LAMA DAH AKU TAK MENULIS DISINI MAKLUMLAH AGAK SIBUK JUGAK KEBELAKANGAN NI COZ AKU DAH BEKERJA SENDIRI SO BANYAK MASA DILUAR BUKAN MACAM DULU MAKAN GAJI SO MASA BANYAK DI HABISKAN DI OFIS DO ADALAH PELUANG UNTUK MENULIS HARI HARI. ADA KESEMPATAN NI AKU MENULIS GAK TAKUT KAWAN KAWAN YANG MINAT KAT CERITA AKU LARI PULAK HEHE..SEMENJA AKU MENULIS CERITA DALAM NET NI MEMANG BANYAK KENALAN... read more

SEJKARANG AKU DAH MULA NAK AKTIF WEMULA MENULIS SETELAH SEKIAN LAMA TAKMENULIS CERITA DALAM RUANGAN NI. SAYA RINDU GAK NGAN CERITA CERITA JAR DAAAM NI..KALAU BOLEH NAK LAH AKU ANTAR CERITA SELALU TAPI APA KAN DAYA TUGASAN HARIAN AU MEMBANTAS KAN SEMUA ITU. PADA SUATU MINGGU LEPAS SETELAH AKU TULIS CERITA KAT AIRPORT TIBA2 AKU DAPAT CALL DARI SESORANG YANG MENAMKAN DIRINYA SAIFUL//SO AKU... read more

... read more

jumpemasa kursus

Feb 01, 2012

hai kawan kawan semua lama sudah saya tak berkarya. bukan ape very bz and tak internet semenjak keje sendiri kan/// baru sekarang subscribe line internet lagi. dah ada masa nak berkarya ni saya cube cube lah nak menulis semule sepeti dahulu ,,,,,baru baru ni saya dapat tawaran untuk menhadiri kursus yang ditawarkan oleh sebuah agency kerajaan di sebuah hotel di bandar tempat saya dan disurh... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button