Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Apr 20, 2014 - Home of 20029 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Orientasi Asrama

By mohamad_nor

submitted September 11, 2006

Categories: In Malaysian

Text Size:

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye.

Aku tak berapa pandai nak tulis cerita tapi 'cuba try test' lah cerita aku kat sini. Saja je sebab aku nak berkongsi pengalaman ngan member-member yang sesama dengan aku dulu, kini dan akan datang. Hehehe... macam nak kempen lah pulak. Tapi takpelah, korang semua boleh baca terus cerita aku kat sini. Kes betul ni...

Aku masuk sekolah berasrama sekejap je sebelum aku kena tendang keluar dari sekolah berasrama tu sebab aku gaduh ngan senior. Terror jugak aku sebab boleh buat macam tu. Sampai kat rumah aku pulak yang kena bantai... tapi takpe, sekurang-kurangnya aku dapat pengalaman kat situ.

Lebih kurang dua bulan aku duduk kat asrama sekolah tu. Tak payahlah aku nak bagitau asrama sekolah mana tapi ada kat Johor jugak.

Masa minggu orientasi tu, macam biasalah kononnya senior nak berkenalan dengan junior. Jadi semua program berjalan macam biasa cuma pada satu petang iaitu hari-hari terakhir nak habis minggu orientasi tu berlaku sesuatu yang memang aku tak dapat nak duga.

Masa tu aku nak gi mandi, jadi aku pakai tuala jelah. Tiba-tiba member aku cakap ada senior nak jumpa aku kat stor sukan. Katanya aku tak simpan semula peralatan sukan lepas bersukan tadi. Rasanya aku dah simpan semuanya jadi aku pun dengan bertuala tu pergi ke bilik stor sukan.

Tengok macam takde orang kat situ tapi pintu tak kunci. Aku ketuk pintu walaupun pintu tak berkunci, cuba tutup je. Aku dengar ada suara tanya siapa.

"Uda ni, kata ada abang cari."

"Ha, sampai pun kau. Masuk sini cepat. Gua ada hal sikit nak cakap ngan lu ni."

Suara tu tak berapa aku nak cam. Lagipun aku kan baru je kat sini. Bila aku bukak pintu, kat dalam tu gelap. Ada lah cahaya sikit jadi bolehlah aku nampak apa yang ada kat dalam tu walaupun samar-samar. Aku terus masuk. Bilik tu bentuk 'L' jadi manalah tau kalau abang tu ada duduk kat tempat yang aku tak nampak dari pintu tu.

Bila aku melangkah masuk pintu kat belakang aku ditutup pastu dikunci. Bilik tu terus jadi gelap. Ada orang tangkap aku dari belakang.

"Kalau kau tak nak jadi apa-apa hal, jangan bising. Jangan memandai nak bagitau kat sesaper."

Aku menggigil takut. Lagipun bilik tu gelap. Mampus aku macam ni.

Lepas tu aku nampak ada dua orang lagi yang tengah tunggu. Tak nampak mukanya dengan jelas tapi memang sah sekarang ni aku ada dalam bilik yang ada 3 orang senior kat dalam tu. Aku sorang je junior.

Aku kena tolak sampai jatuh atas tilam lompat tinggi. Dua orang tu pegang tangan aku. Dia ikat ngan tali. Aku cuba meronta nak lepaskan diri tapi diaorang lagi kuat daripada aku.

Sekarang memang aku dah tak boleh nak buat apa-apa... kaki ngan tangan aku dah kena ikat. Lepas tu diaorang bukakkan tuala yang aku pakai sampai aku telanjang bogel.

--- nak tau lagi? --- bersambunglah...


More stories From mohamad_nor

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Sekarang memang aku dah tak boleh nak buat apa-apa. Tangan ngan kaki dah kena ikat. Nak menjerit mintak tolong takut kena belasah... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Aku ingatkan semua ni dah habis bila diaorang semua dah pancut. Aku pun dah lepak kena ikat ni pastu aku pun pancut jugak. Takkan... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Masa tu aku memang mentah sangat. Tak tau apa pun. Abang Izam suruh aku tonggeng supaya senang dia nak masuk batang dia. Mak oi...... read more

Project X

Sep 18, 2006

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Orientasi dah pun tamat. Lega rasanya sebab sekarang ni semua masalah pasal kes orientasi dan "kena-mengena" dan pun selesai. Tapi... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Satu pengalaman mandi yang paling best pernah aku rasa tengahari tu. Rasa macam nak lagi pulak tapi mungkin jugak boleh nak dapat... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Dua malam aku bermalam di dalam hutan menghayati keindahan alam dan keenakkan dibelai mesra oleh seorang lelaki bernama Abang Zul.... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Aku tersedar lagi kerana terasa kehangatan di bahagian batangku. Mataku terbuka dan dalam keadaan samar lampu kecil yang dipasang,... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Di waktu pagi sememangnya sejuk dan menyamankan. Tak sama dengan bandar yang tetap bahang walaupun pagi menjelang tiba. Aku dengan... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Kusangkakan panas sampai ke petang, tetapi hujan di tengah hari. Aku diarahkan bertukar sekolah yang lebih hampir dengan rumah.... read more

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Pagi tu, aku bangun agak lewat berbanding Kay. Dia dah siap mandi dan berpakaian lengkap semasa dia mengejutkan aku. Masa tu aku... read more



Tragedi Suatu Petang

Nov 05, 2006

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Hubungan yang semakin rapat dengan Kay menjadikan kami seperti pasangan adik beradik kembar yang sering bersama. Dia aktif... read more

Letihnya Mencuci...!

Nov 25, 2006

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Lepas Kay kenakan aku dia bawak comforter yang aku dah 'basah'kan tu ke dalam bilik air untuk dibersihkan. Mulanya aku malas nak... read more

Adik yang nakal....

Dec 06, 2006

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Macam biasa, bila dah masuk waktu malam, badan memanglah sejuk. Kena pulak rumah Kay tu dipasangnya air-cond. Bertambah sejuk... read more

Hari Sukan Sekolah

Dec 13, 2006

Laman web telah berpindah dari http://www.freewebs.com/mdnor_2043/ ke http://mohamadnor.blogspot.com. Kepada sesiapa yang berminat nak baca semua koleksi cerita aku dan nak sampai sesuatu untuk aku bolehlah jengah apa yang ada kat dalam website baru tu ye. Kini aku berada di tingkatan 5. Tahun ini aku akan menduduki peperiksaan SPM. Tahun ini juga aku sibuk dengan aktiviti-aktiviti... read more

Abang Best - Part 1

Dec 23, 2006

. . . . . Nak tengok lagi citer...? Boleh tengok kat http://mohamadnor.blogspot.com/ sesambil tu leh ler nak kontek aku. Kat situ ada info macam mana nak kontek ok. . . . . . Sekarang ni aku tengah dok melepak kat dalam office abang angkat aku. Codename dia aku letak D jelah senang kan. Dia kurang sihat sikit sekarang ni sebab kereta dia baru je eksiden kat jalan menghala ke Bandar... read more

Abang Best - Part 1

Dec 24, 2006

. . . . . Nak tengok lagi citer...? Boleh tengok kat http://mohamadnor.blogspot.com/ sesambil tu leh ler nak kontek aku. Kat situ ada info macam mana nak kontek ok. . . . . . Sekarang ni aku tengah dok melepak kat dalam office abang angkat aku. Codename dia aku letak D jelah senang kan. Dia kurang sihat sikit sekarang ni sebab kereta dia baru je eksiden kat jalan menghala ke Bandar... read more

Abang Best - Part 2

Dec 30, 2006

. . . . . Nak tengok lagi citer...? Boleh tengok kat http://mohamadnor.blogspot.com/ sesambil tu leh ler nak kontek aku. Kat situ ada info macam mana nak kontek ok. . . . . . Pusingan pertama dah lepas. Sekarang ni masuk pusingan yang kedua. Aku pun tak tau masa tu dah pukul berapa. Agak-agak mungkin dalam pukul 3 atau 4 pagi. Kamera on dan aku dapat tengok abang pakai tuala yang... read more

Abang Best - Part 3

Jan 02, 2007

. . . Nak tengok lagi citer...? Boleh tengok kat http://mohamadnor.blogspot.com/ sesambil tu leh ler nak kontek aku. Kat situ ada info macam mana nak kontek ok. . . . . . Jumpa lagi dalam episod seterusnya. Siri ketiga daripada filem rakaman yang abang aku buat pada aku dalam satu malam di waktu sambutan kemerdekaan Malaysia. Satu malam yang membuka satu lembaran baru dalam hidup aku.... read more

Car Accident - Part 1

Jan 12, 2007

Nak tengok lagi citer...? Boleh tengok kat http://mohamadnor.blogspot.com/ sesambil tu leh ler nak kontek aku. Kat situ ada info macam mana nak kontek ok. Pagi tu masa aku balik kononnya nak driver kereta abang aku lah. Aku manalah ada lesen memandu lagi jadi driving skill tu memanglah masih low lagi kan. Lagipun dia yang bagi aku bawak keta tu sebab dia cakap susah nak parking kat situ bila... read more

Car Accident - Part 2

Jan 12, 2007

Nak tengok lagi citer...? Boleh tengok kat http://mohamadnor.blogspot.com/ sesambil tu leh ler nak kontek aku. Kat situ ada info macam mana nak kontek ok. Pagi tu hujan dah pun reda sikit tapi masih lagi sejuk. Abang aku tengok tengah lena tido. Masa tu aku pusingkan badan menghadap ke arah dia. Aku cium dada dia sikit. Batang aku dah stim semula ni tapi abang masih lagi tido. Aku... read more



CK First Time

Feb 23, 2007

Nak tengok lagi citer...? Boleh tengok kat http://mohamadnor.blogspot.com/ sesambil tu leh ler nak kontek aku. Kat situ ada info macam mana nak kontek ok. Kali ni aku nak cerita pulak pasal benda lain dan orang yang lain. Biasalah, takkan cerita yang sama je setiap masa kan, boring pulak nak membacanya dan yang paling tak best pulak nanti ramai sangat yang kenal... bukan kenal dengan aku tapi... read more

Camping Trip

Jun 15, 2007

banyak lagi citer kat http://mohamadnor.blogspot.com Sabtu. Hari yang ditunggu-tunggu. Aku dengan member-member nak pegi camping kat Mersing. Takdelah ramai sangat yang pegi. Naik motor je beramai-ramai berkonvoi. Siapa yang ada sama-sama dengan aku? Hmmm, Apek ada ikut, Kay pun ikut sama. Ada gak dalam 4-5 orang member-member aku yang lain. Tak payahlah aku nak sebutkan semua sekali kan,... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button