Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Oct 22, 2014 - Home of 20308 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Kinky chat 02/02/2008

By kinky_chub

submitted February 2, 2008

Categories: In Malaysian

Text Size:

Kinky sent 02/02/2008 00:33: adik...abang rindu lah

... says: abg...

Kinky says: hai dik btg abang keras nampak nick adik

... says: adik pun rindu pt abg adik pun excited nampak abg online

Kinky says: macam nak ajak masuk bilik je eh

... says: konek adik pun tgh mengeras

Kinky says: kasi adik isap2 butoh abang ni

... says: nak ajar adik abis-abisan eh nak lepaskan nafsu abg yg buas pt adik eh

Kinky says: yessss

... says: adik nak abg gesel2 buah abg pat muka adik

Kinky says: suka kan nengok btg abg ni kita pelok2 geel btg ngan btg

... says: buah nag buah gesel2 kuat2

Kinky says: cium mulut

... says: steam kena gesel nagn konek abg yg keras tu

Kinky says: maki2 pukimak

... says: adik raba2 bontut abg maki2 cibai.. pukimak kau

Kinky says: dah

... says: dah apa abg?

Kinky says: nonok mak berbulu

... says: tetek mak yg melondeh

Kinky says: abang pelok adik dari belakang, sambil lancapkan btg adik adik punya mak punya puki

... says: abg gesel2 konek abg pat bontut adik abg lancap konek adik.. mcm mana abg korek pukimak

Kinky says: mmmmmmmmmmmmmmmmmm

... says: main2 ngan punat adik mcm mana abg main ngan tetek mak abg dari blakang.. gesel2 konek abg.. abg bisik2 benda2 kotor pat telinga adik

Kinky says: abang jolok btg kat kelengkang adik

... says: abg buat mcm adik ni mak aabg

Kinky says: adik anak sundal...anak haram

... says: abg ckp.. sedap mak gesel konek pat bontut mak adik anak sial.. anak pukimak haram.. anak pelacur.. anjing!! gila konek!! adik lak moan.. adik nk konek.. adik dah gian konek.. adik anak sundal gila buto adik pelacur sial

Kinky says: abang sapu ky kat jubo adik

... says: adik tongek2 mcm pelacur murah.. pelacur sundal...

Kinky says: macam mak gak...suka tonggeng

... says: adik manja2... mcm pompuan sial.. mcm pompuan gila sek.. pompan gila konek.. mcm mak..

Kinky says: mmg adik kuar dari nonok gatal

... says: dari nonok sundal dari nonok murah.. tak ada maruah

Kinky says: dah berpuluh btg masuk nonok mak kan

... says: dari pompuan yg memalukan kluarga.. ngan bapak sendiri pun jadi mcm2 org dah main mak.. cina.. mama.. melayu.. apek2.. pakcik2.. mama mabuk... kluarga sendiri pun dah jamah puki mak kita

Kinky says: adil pun perna kene molest mak ngan ayah

... says: adik mcm jadi bahan lepaskan nafsu mak ngan ayah.. lagi2 ayah.. bila ayah ke abg main mak.. adik suka jilat jubo abg atau jubo ayah..

Kinky says: ayah suka suruh adik isap btg dia

... says: ayah hari2 suruh adik isap konek dier.. pagi2.. mandi jer.. panggil adik masuk toilet

Kinky says: mak pulak kasi abang main puki dia

... says: dlm toilet.. abis ah adik kena kerja ngan ayah.. ayah dlm toilet ngan adik.. abg ngan mak pat atas katil..

Kinky says: besar kan konek ayah

... says: besar..

Kinky says: sedap dik puki mak kita

... says: nak isap.. susah.. nak deepthorat pun susah mcm konek abg.. tapi konek abg ada tebal sikit sebab tu mak suka.. dari pukimak yg longgar.. kena konek abg yg tebal mcm negro.. pepek mak dah mcm virgin..

Kinky says: mata mak stim bila abang enjut kuat2

... says: mata steam.. moan pun mcm pompan sundal.. tgn raba2 tetek sendiri.. suruh abg main lagi kuat... mak suruh abg maki2 mak..

Kinky says: tu ah ayah lak suruh adik jilat jubo dia

... says: ayah.. duduk pat sebelah.. tengok kan.. sambil adik isap konek ayah.. isap konek lah.. jilat jubo loh..jilat punat ayah lah...

Kinky says: abang stim bila adik kene tindih ayah

... says: bila adik isap konek ayah.. adik merengek.. sedap ayah konek ayah.. adik nak lagi konek.. nak konek.. ayah badan besar2.. perut boncet.. rogol adik... dier tindih adik.. cium2 mulut ngan adik..

Kinky says: btg ayah besar...lebat bulu macam nonok mak

... says: buah pun melondeh2 adik kena tindih ngan ayah.. adik susah nak tarik nafas.. lagi bila ayah paksa cium mulut ngan adik.. ayah gesel2 batang dier pat adik

Kinky says: misai tajam

... says: misai kena muka adik.. mcm geli2.. mak pun lagi basah tgk ayah rogol adik.. makin laju mak suruh abg main nonok mak..

Kinky says: anak mak ngan laki mak lagi menyundal

... says: terpekik2 mak.. pompan sundal

Kinky says: lecak pukimak

... says: keluarga sundal berlendih2 pepek mak..

Kinky says: nafsu binatang

... says: hari2 mesti nak main.. adik lak.. hari2 mesti nak kena konek.. adik ni gian konek..

Kinky says: mmg kita suka main sex puas2

... says: satu keluarga.. satu hari.. leh sex

Kinky says: kadang abg suka adik isap2 jilat2 konek abg

... says: adik lah mcm pompan sundal.. bila tgh isap batang konek abg.. muka steam2.. mata setengah tutup.. suara mcm suara pompan sudal.. miang2.. moan bitchy2

Kinky says: abg suka gentel2 konek kecik adik tu

... says: konek adik mmg kecik... dah mcm konek bapok.. konek pondan adik pun mcm bapok.. lembut2.. kadang2.. abg tgk tv.. adik yg menggatal ngan abg

Kinky says: abg suka nengok adik pakai baju mak

... says: adik.. kasi lap dance pat abg adik kasi lap dance ngan abg.. pakai baju mak.. panties mak.. coli mak..

Kinky says: mak pun suka joget dangdut

... says: joget bogel...

Kinky says: goyang siol tetek mak

... says: tetek goyang sini.. goyang sana..

Kinky says: kangkang depan muka abg macam pompuan sundal tak de maruah

... says: raba2 tetek... raba2 pepek depan abg mcm pompan hostess pat club dangdut pukimak dah gatal nak kena konek.. pukimak haram..

Kinky says: mak mmg dulu hostess niteclub kan

... says: pukimak murah.. mak suka service org.. kadang2.. budak muda... mat2 motor.. kadang pat karaoke nye bilik.. mak kena gangbang ngan budak2 mly..

Kinky says: yesssss 12 thn pun mak kasi nengok nonok mak

... says: suma pancut dlm pukimak... satu pancut.. lagi satu mantat lagi.. dlm pukimak.. penuh ngan air mani banyak2 jantan mak balik kerja jer.. panggil adik.. adik jilat kasi bersih puki mak

Kinky says: abg dari 8 tahun dah selalu nengok nonok mak kita

... says: adik isap kluar suma air mani jantan2 yg mantat mak..

suka adik... Kinky says: termasuk air mani abg tu

... says: last abg yg main... abg main pukimak yg penuh ngan airmani jantan... abg main mak... air mani megalir kluar.. adik standy pat bawah pukimak..

Kinky says: main mak kat tangga carpark

... says: telan air mani yg terkeluar.. bogel2.. pat tangga carpark.. abg ngan mak.. telanjang bulat main pat tangga carpark

Kinky says: mak kita mmg tak kira tempat, kat kelas madrasah pun sanggup main

... says: mana2.. pat toilet... pat park.. dlm kereta... pat kelas madrasah.. dier menyundal ngan ustaz yg mengajar

Kinky says: janji dpt btg abg

... says: mak duduk belakang sekali... bila ustaz tgh ajar.. mak selak kain dier... sampai pat peha.. ustaz sampai leh nampak bulu nonok mak

Kinky says: kasi ustaz tu nengok

... says: mak duduk blakang org lain tak nampak mak pelan2.. ambik pen mak.. gesel2 pat pukimak... lagi dier naik kan kain sampai nonok mak clear leh nampak

Kinky says: pasti bila suma dah balik mak main kat belakang surau

... says: ustaz ngan songkok haji.. main mak buas2 lepaskan nafsu..

Kinky says: gentel tasbih kat kelentit mak

... says: lepas tu lepas pat dlm pukimak.. masuk kan pat jubo mak.. bila ustaz tu tgh mantat pepek mak... mak merayu punya merayu.. last2 ustaz pun tak leh tahan.. mak merayu suruh ustaz main jubo mak...

Kinky says: mmg kat rumah pun mak kasi abg gian pakai telekung tapi dlm bogel

... says: adik tak tahan seh abg... konek dah berdenyut2... adik dah bogel ni bang tgh raba konek2 gentel2 punat adik

Kinky says: kpl buto ni dah kilat dik

... says: sedap ni kalau dpt jilat.. isap2 gesel2 pat muka adik...

Kinky says: sepak2, ketuk kepala adik ngan btg abang

... says: adik isap buto abg.. buah abg terkena dagu adik sepak kuat2.. sampai pipi adik merha kena sepak ngan konek abg.. abg ludah pat muka adik.. mcm adik ni tak ada maruah

Kinky says: mmmmmmmmmmmmm ikat adik atas katil ... says:

abg suruh adik merangkak mcm anjing.. ikat.. hmmm kinky.. adik suka.. Kinky says:

pastu abg nak sapu punat adik ngan honey jilattttttttttttttt puas2 ... says:

agghhhhhhhhhhh sedp tu bang lagi bang.. lagi jilat lagi kasi punat adik keras gila babi

Kinky says: yesssssssss abg sit on adik face adik lick my ass

... says: sedap bang sedap... bau bacin2 tapi sedap gelojok adik jilat

Kinky says: kita buat 69

... says: kita puas2 jilat konek masing.. lepas tu abg ambik wax.. titis pat kelapa buto adik adik merenggek kesakitan tapi sedap!!

Kinky says: panas sedap

... says: tits sambik kepala buto adik penuh ngan wax

Kinky says: abg jolok candle tu dlm jubo adik

... says: merah2 kepala buto adik.. mcm nak melecur.. tapi sedap sedap bang... jolok lagi bang... masuk kan lagi satu abg... abg dah masuk kan dua.. lepas tu abg light the candle.. abih the hot wax.. menitis kena jubo adik.. sambil tu adik isap konek abg

Kinky says: bila dah loose, abg nak jolok btgabg lak..adik jadi abg nya lover

... says: adik kadi tubuh adik ni pat abg *kasi abg nak buat apa.. buat lah.. adik rela

Kinky says: kita mandi sama2

... says: kita sabun2...

Kinky says: adik sabun bdn abg

... says: kasi badan licin2 mcm kekasih...

Kinky says: bersihkan konek abg

... says: bersihkan buah abg... mcm isteri yg mithali padahal adik beradik...

Kinky says: sesel2 sampai kilat buto abg

... says: adik malu2 tgk muka abg sampai berdenyut2 konek abg

Kinky says: abang kencing adik pelok abg dari belakang, pegangkan btg abg abang rogol adik

... says: lepas tu abg kencing.. adik gi depan abg abg kencingkan adik suka adik kena mandikan kecing abg

Kinky says: golden shower

... says: abg kencingkan pat badah adik.. muka adik.. abg paksa adik isap konek abg.. bila abg tgk kencing satu badan adik bau kencing...

Kinky says: mmmmmmmmmmm kita mandi lama

... says: dah satu badan adik kena kencing.. kita peluk2 lagi cium2 mulut2 gesel2 badan kita sama2 kita tgk cium2 abg ambik sabun.. sabun jubo adik.. kasi licin.. abg finger adik nye ass lak

Kinky says: pastu abg fuck adik kiss and hug 2 lover

... says: hmm i love u abg...

Kinky says: rasa btg abg slide in and out

... says: ssedap abg.. adik dpt rasa kepala buto abg.. dlm jubo adik... rasa btg abg jolok dlm2 jubo adik Kinky says: "nonok" adik so tight

... says: yes abg.. main pepek adik...

Kinky says: tak macam nonok mak

... says: adik actually jeles bila nampak abg main mak.. sebab tu adik rela buat apa2 untuk abg apa2 jer untuk dpt rasa konek abg

Kinky says: adik kasi abg full body massage

... says: palai minyak... satu badan

Kinky says: urut btg abg sampai urat2 kuar

... says: sampat keras gila babi konek abg mcm batang besi adik suka dgc suara abg bila abg main jubo adik adik dah urut konek abg ngan minyak

Kinky says: moan sedap gila

... says: adik gesel2.. satu badan adik pat konek abg adik suka abg manja2 ngan adik.. mcm adik ni isteri abg... adik pun suka kalau abg buas.. . Kinky says: abgnak adik pakai baju kelawar kat rumah. dlm bogel simpan rambut panjang

... says: mcm pompan.. pakai make up

Kinky says: yesssssssssss kuar ngan abg pun camtu

... says: pakai make up kadang2.. pakao baju transparent.. dlm pakai coli merah

Kinky says: mmmmmmmmmm

... says: pakai kirt pendek.. kadang2 dlm tak pakai apa2.. kadang2 pakai g string Kinky says: adik puaskan nafsu gila abg

... says: bila2 masa abg nak.. adik tonggeng untuk abg.. adik serahkan jubo ngan mulur adik untuk abg..

Kinky says: abg suka adik manja2 gatal miang ngan abg

... says: kadang2.. jln balik bawah blok.. abg dtg nafsu buas.. adik pun sanggup tonggek untuk abg.. tak kisah org nampak..

Kinky says: isap btg abg dlm lif

... says: adik selalu miang2... gatal ngan abg gesel2 bontut adik pat konek abg dlm mrt.. adik raba2 konek abg...

Kinky says: mmg adik ni jantan sundal, macam mak kuar dari puki sundal

... says: kadang2 naik motor.. abg pakai jacket.. adik dari blakang.. lancapkan konek abg

Kinky says: entah sapa ayah pun tak tau

... says: naik motor.. ngan konek abg terpacak.. steam aggaknya.. kita dari bapak lain mak sah sundal.. anak pun sundal

... says: ayang.. adik dah tak tahan ni... abg dah pancut?

Kinky says: cumming

... says: nak call adik?

Kinky says: ok


More stories From kinky_chub

Pada satu pagi, saya chat ngan abg ni pat msn. Kita mmg suka chat kinky2 tapi ni yg paling best. WARNING! Ada org munkin tak suka pasal kita ada chat pasal family (mak, bapak) dan hal2 lain. GLOWING tu I. Kinky says: Hi GLOWING says: busy buat apa jer tu tau lol Kinky says: makan u? GLOWING says: oh oki mkn sahur eh Kinky says: tak makan kueh GLOWING says: oh oki ... read more

Continuation Kinky says: kasi mak puas main sex GLOWING says: suma lubang abg sumbat lubang pepek.. lubang jubo.. lubang mulut.. ayah pun puas kasi adik sex ayah maina dik.. mcm binatang buas.. suka ayah main jubo anak dier yg kedi.. bapok.. yg kluar dari puki mak.. yg abg tgh gasak tu Kinky says: ayah cekik btg leher adik sambil main jubo adik GLOWING says: sampai adik rasa... read more

Kinky chat 02/02/2008

Feb 02, 2008

Kinky sent 02/02/2008 00:33: adik...abang rindu lah ... says: abg... Kinky says: hai dik btg abang keras nampak nick adik ... says: adik pun rindu pt abg adik pun excited nampak abg online Kinky says: macam nak ajak masuk bilik je eh ... says: konek adik pun tgh mengeras Kinky says: kasi adik isap2 butoh abang ni ... says: nak ajar adik abis-abisan eh nak lepaskan... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button