Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Nov 21, 2014 - Home of 20368 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Rogol: Ayah 2

By MaleFxer

submitted December 24, 2009

Categories: In Malaysian

Text Size:

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab banyak sangat dah lencun kain carik tu. So ayah pun bangun perlahan-lahan ke dapur ambil mop. Aku ambil kesempatan tu cepat-cepat lari masuk bilik aku dan pura-pura tidor. Lama juga aku dok baring atas katil bila tetiba ayah ketuk pintu. Aku tak jawab sebab takut ayah tau aku dah nampak apa yang terjadi tadi. Bila aku tak jawab ayah buka pintu bilik aku perlahan-lahan dan panggil nama aku dengan suara terketar-ketar. Penat kena fuck tadilah tuh. Aku diam. Ayah tunggu jap pastu dia tutup lampu dan beredar. Mungkin dia fikir aku nyenyak tidor mati sampai tak sedar apa yang berlaku. Ayah terus gi toilet bersihkan diri. Aku bangun duduk bersila atas katil. Aku dengar bunyi air kuat. Mesti ayah sedang bersihkan kesan mazi, mani dan liur kering ditubuh dia. Dalam aku pura-pura tidor aku betul-betul terlelap. Dalam tidor aku macam-macam mimpi basah datang dan semuanya berkaitan dengan insiden yang aku saksikan secara tak sengaja semalam. Esok aku aku terjaga. Ayah dah bangun sebab dengar bunyi bising di dapur. Rupanya tak sedar mak dan adik dah balik dari kampong. Aku pun berlagak macam biasa berdepan dengan ayah. Ayah pun aku tengok macam takde terkesan apa-apa pun. Kembali macho dan jantan macam biasa. Dalam hati aku banyak persoalan yang timbul. Serbuk apa yang peliwat tu guna pada malam tu? Apa benda yang diaorang suntik ke tetek dan bontot ayah? Aku teruja nak tahu jawapannya. Hari berganti hari. Aku perhatikan ayah untuk cari sebarang perubahan tapi macam tak nampak apa.Cuma aku perasan bontot ayah makin bulat berisi dan padat. Macam nak pecah je seat uniform polis ayah tu. Mak kata ayah makin gemuk tapi hati aku berdetik lain. Satu hari tu aku baru balik dari sekolah. Ada discussion dengan kawan. Nak STP tahun ni. Mak kuar ke umah jiran. Aku pun asyik makan nasi di dapur. Lapar giler. Tetiba dengar kete polis ayah masuk park ke garaj. Pintu terbuka dan ayah macam agak kalut masuk ke rumah. Aku tegur ayah dan ayah hanya sahut hmm saja. Terus ayah masuk bilik tidor macam ada kecemasan. Aku mula curiga. Aku pun cepat-cepat basuh tangan dan pelan-pelan ke bilik tidor ayah. Pintu tutup dan aku rasa mesti ayah kunci. Aku fikir cara untuk intai apa yang berlaku sebenarnya. Tetiba teringat bilik tamu yang jarang digunakan. Bilik tu sebelah bilik ayah dan panel yang pisahkan dua bilik tu buat dari kayu. Aku teringat ada lubang tersembunyi dibalik loker baju plastik. Aku cepat-cepat masuk ke bilik tu dan pelan-pelan alihkan loker baju tu.Aku pun intai apa sebenarnya yang berlaku kat ayah dalam master bedroom tu. Aku tengok ayah sedang susah payah tanggalkan suar polis biru dia. Sekarang ayah dalam baju uniform dan suar dalam puteh yang baru. Ayah pusing membelakangkan aku dan aku terkejut tengok bontot ayah. Kembang dan gemok giler! Patot lah aku tengok suar polis tu regang macam nak pecah. Bontot ayah macam disuntik steroid dan tetiba aku teringat suntikan pada malam tu. Mungkin ni kesannya? Bertambah bulat dan padat serta gemok lebar bontot ayah. Dah macam bontot pumpuan. Aku mula teruja. Seksi benar bontot ayah diliputi suar dalam putih tu. Macam nak terkoyak seat suar dalam tu. Then ayah buka butang baju uniform dia cepat-cepat tapi tetiba ayah terduduk di atas katil sambil tangan silang ke dada. Macam sakit sangat. Aku makin curiga dan gelisah nak tau apa yang terjadi sebenarnya. Hati aku kuat kaitkan kejadian ni dengan kejadian ayah diliwat malam tu. Tah setan apa merasuki aku tetiba aku bangun dan g ke bilik ayah. Kali ni aku cuba buka pintu. Terbuka. Tak berkunci rupanya. Aku masuk pelan-pelan ke bilik ayah dan berdiri depan ayah. Ayah terkejut tengok aku dah ada dalam bilik. Dia tengok muka aku dengan mata berair. Kesakitan agaknya. Aku diam. Ayah pun diam. Mata kami bertentangan. Setan merasuki aku lagi. Dengan perlahan dan berani aku tolak tangan ayah yang menutupi dada. Aku selak uniform polis ayah yang dah terurai tu dan ya Tuhan…aku terkejut dan stim dengan apa yang aku nampak. Tetek ayah dah membesar sama seperti bontot ayah. Dada ayah dah membonjol membukit macam tetek pelakon pumpuan porn star yang aku selalu layan. Singlet kelabu ayah terbonjol ke depan menampung tetek ayah yang besar tu. Ayah tak terkata apa. Hanya bernafas kencang macam bernafsu sangat. Aku rasa aku tahu apa aku perlu buat. Aku juga tewas dengan nafsu. Aku selak singlet ayah sampai dada ayah bogel. Jelas nampak tetek ayah yang membesar bulat mekar dan regang tu dengan puting yang makin besar dan kemerahan. Liur aku kecur. Ayah biar saja apa aku buat tanpa halang. Dah tak tertahan nafsu jalang yang dibangunkan oleh peliwat-peliwat malam tu agaknya. Dengan perlahan dan erotis kedua tangan aku cekup tetek ayah yang mekar tu. Penuh tapak tangan aku dengan tetek baru ayah yang macam kena suntik silikon jer. Tegang tapi pada masa sama kenyal dan lembut. Ibu jari aku bermain-main usap puting merah ayah. Ayah mengeluh kesedapan. Mata aku tak lepas merenung tajam ayah sambil tangan aku terus menggomol erotis tetek gebu ayah. Wajah ayah redup penuh nafsu sambil bernafas kencang. Bibir ayah terbuka sedikit. Nampak hot giler dengan misai lebat ayah tu. Aku tarik ayah bangun berdiri. Dengan ketinggian 6 kaki aku lebih tinggi daripada ayah. Ayah patuh. Didorong serakah, aku tunduk dan tekapkan mulot aku ke tetek kanan ayah yang mekar tuh. Aku diam. Ayah makin bernafas kencang. Then aku gerakkan lidah aku jilat puting merah. Ayah mengerang kuat sampai terinjut-injut tapak kaki. Aku nyonyot tetek ayah sambil jilat dan geget puting merah. Tangan aku satu lagi menggentel dan meramas tetek kiri ayah. Ayah semakin tenggelam. Tetiba aku rasakan ada cecair mengalir dalam mulut dan tangan aku. AKu berhenti menyerang tetek ayah. Terkejut giler aku tengok tetek ayah kuar susu putih pekat. Now aku dah nampak kesan suntikan tu. Tetek ayah membesar dan jubur ayah jadi gemok dan tambah bulat. Ayah makin gersang dan pasrah. Tengok ayah macam tu aku pun bangun berdiri dan sengih tengok ayah. Ayah tutup dada dia dengan kedua tapak tangan tapi susu puteh pekat mengalir dicelah-celah jari ayah sebab dah dirangsang oleh bibir, lidah dan gigi aku tadi. Badan ayah menggeletar dilanda gelora nafsu serakah sampai menggigil jubur gemok ayah macam jeli. Aku pasti ayah dalam tangan aku sekarang. Dia mesti akan buat apa yang aku suruh tapi tak semudah tu. Aku nak dera ayah secukupnya. Bila lagi nak dapat peluang macam ni? So aku pun beredar dari bilik ayah. Ayah terkejut tapi diam jer tengok aku beredar. Sampai ke pintu bilik ayah bersuara. Ayah merayu aku jangan pegi. Ayah merayu aku tolong dia sebab memang dah tak tahan sangat. Aku cakap kalau nak ikot masuk bilik aku sebab aku takot gak kalau mak balik. Sebelum blah ke bilik aku aku ambil something dari almari baju. Then aku terus masuk bilik aku. Diam dan tunggu. Then tak lama pastu pintu bilik aku terbuka perlahan. Ayah. Dia dah tak pakai uniform dan singlet. Tangan ayah masih cekup dada dia yang stim tu. Pakai underwear puteh ketat tu jer. Ayah merayu aku isap tetek dia sebab rasa gatal dan membengkak sangat. Penuh dengan susu pekat. Aku lepak atas katil. Aku arah ayah pusing belakangkan aku sebab nak tengok view jubur dia. Ayah patuh dan memang hebat jubur baru ayah. Aku rasa nak terpancut time tu gak. Aku baling something pada ayah. Ayah toleh pandang aku dan tunduk ke lantai tengok apa yang aku balik. Bra dan underwear mak. Ayah tengok aku. Aku angkat kening dan ayah faham. Dengan teragak-agak ayah tunduk ambil bra dan dengan susah payah ayah pakai bra puteh tu. Kelakar dan mengghairahkan tengok ayah pakai coli first time. Penuh coli tu tampung tetek ayah yang gebu tu. Basah lencun dengan susu yang menggalir. Then ayah londeh suar dalam puteh yg ketat tu dan kenakan suar dalam wanita yang kecil tu. Mujur tak terpancut konek aku. Seksi giler ayah dalam underwear wanita. Jubur ayah gemuk dan besar. Suar dalam kecil tu tutup jubur ayah sedikit saja sebab isi jubur ayah terlalu gebu. Konek dan telur ayah tak dapat ditampung suar dalam tu. Nampak tersembul macam nak pecah. Aku suruh ayah baring atas katil bujang aku. Aku belai dan usap tetek ayah yang membukit disebalik coli tu. Sesekali aku larikan jari aku ke puting merah. Ayah merintis kenikmatan.Then aku tanggalkan bra tu dan terus rogol tetak ayah yang lunak dan kenyal tu. Sedap gak susu tetek ayah tu. Lemak berkirm. Aku terus sedut dan geget tetek ayah semahunya dan ayah mengerang mengeluh penuh nafsu. Lega tetek diisap. Hilang rasa gatal dan membengkak di dada. Badan ayah terangkat-angkat bila aku sedut dan isap sedalamnya. Aku cekup tetek ayah dan picit sampai jadi ketulan dan terus masukkan dalam mulut aku sebanyaknya. Isap dan sedut lagi semahu aku. Ayah menjerit erotis. Tangan aku selit ke dalam underwear tanpa disedari dan bermain dgn batang dan telur ayah yang landut penuh dgn mani segar tu. Konek ayah dah basah. Mazi kuar banyak giler sampai basah suar dalam mak. Then jari aku bermain-main dgn lubang jubur ayah yang terselit dicelah isi gebu tu. Tanpa dipaksa ayah terus kangkang seluasnya. Aku hepi sebab ayah bagi kerjasama. Jari aku cucuk-cucuk lubang anal ayah. Berair dan licin. Jolok lagi. Jari aku masuk telus separuh. Macam pisau mencucuk butter rasanya. Ayah merintih sedap. Aku pasti suntikan tu dah buat ayah ilang kawalan. Jubur ayah menekan-nekan ke jari aku minta ditusuk dalam lagi. Aku pun apa lagi. Dah ayah minta si anak perlu patuh. Terus aku tekan jari telunjuk aku masuk sedalamnya sampai kena dinding anal ayah paling dalam. Suam,panas dan ketat menyepit anal ayah sambil terkemut-kemut. Aku garuk-garuk jari aku dan ayah terkejang-kejang. Mata ayah dah puteh. Mesti kena biji jantan dia. Tengok ayah dah lost aku terus finger fuck jubur ayah. Mula pelan then terus laju. Tak perlu guna pelincir sebab anal ayah dah slick semulajadi. Ayah kangkang makin luas dan pinggul ayah gerak ikut jari aku.Aku tusuk sampai jubur ayah terangkat ke atas. Aku tarik ayah merengek sambil gerakkan pinggul merayu minta aku tusuk jari balik ke juburnya. Mulut aku terus-terusan sedut, isap dan geget tetek ayah silih ganti kiri dan kanan. Susu deras mengalir dalam mulut aku. Terus aku telan. Ayah makin tenggelam dalam hawa nafsu. Tetek diisap dan jubur difinger fuck oleh anak sendiri dah tak penting bagi ayah. Aku pun dah stim giler. Terfikir nak ganti jari dgn konek 6 inci aku. Terus aku dgn ganas finger fuck ayah dan sedut tetek dgn ganas. Aku tarik kuar jari aku. Suruh ayah tonggek stail anjing macam first time ayah kena rogol malam tu. Tak perlu tanggalkn suar dalam puteh tu. Aku nak tutuh ayah dalam suar dalam puteh wanita tu. Rasa macam fuck pumpuan. Aku dah ready nak fuck lubang jantan ayah. Dari belakang jubur ayah nampak besar dan sangat mengiurkan. Ayah tak sabar lagi. Jubur dilentik dan digoyangkan tanda meminta aku fuck. Tetek ayah landut sarat dengan susu. Aku usap dan tepuk-tepuk isi gebu jubur ayah. Ayah merengek. Aku dah tak tahan lagi. Aku alihkan seat suar dalam ke tepi dengan jari aku. Tanpa pelincir aku guide kote aku ke celah jubur ayah dan terus tekan kote aku masuk terus ke lurah jantan ayah. Ayah meraung. Sakit campur sedap ditutuh batang 6 inci anak sendiri. Aku terus tutuh ayah laju. Bergetar isi jubur ayah kena fuck dek btang aku. Sambil fuck aku cekup tetek ayah dan ramas dan perah semahu ati aku. Best giler rasa tetek gebu dalam tapak tangan aku sambil btg dikemut anal ayah. Ayah merintih merengek kesedapan bila btg aku berulang kali cucuk biji jantan dia. Katil aku dah basah dengan susu dari tetek ayah yang menitik bila aku perah dengan tangan aku. Btg ayah dah muntahkan mazi banyak sampai lencun suar dalam puteh tu. Jubur ayah pun aktif. Bila aku tekan ayah tolak jubur ke belakang seolah minta aku tusuk tombak aku sedalam mungkin. Ni first pengalaman aku fuck orang so memang tk dapat tahan lama sebab sedap giler. Aku dah rasa mani aku diujung btg aku. Aku peluk ayah, geget leher yang tebal berisi tu, tangan aku cekup dan ramas sekuat ati tetek ayah yang besar tu dan tusuk btg sedalam mungkin dalam anal ayah. Aku terpancut. Meraung sambil geget leher ayah. Nikmat tak dapat digambarkan. Banyak aku pancut sampai meleleh kuar susu jantan aku dari anal ayah dan meleleh ke peha ayah. Tak lama pastu ayah kemut anal dia kuat dan tanpa dilancap ayah pun memuntahkan lahar puteh dari btgnya ke dalam suar dalam puteh dan atas katil aku dgn byk dan pekatnya sambil meraung-raung kesedapan. Aku kepenatan lalu rebah ke belakang ayah. Ayah pun tertiarap ke atas katil aku yang basah dgn susu dan mani dia. Batang aku masih tertusuk dalam anal ayah. Kepenatan, kami pun tertidor dalam posisi tu….


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

MJ2

May 03, 2013

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin.... read more

HomeStay

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



MotelnLori

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button