Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Nov 24, 2014 - Home of 20359 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Kisah gelap asrama

By MaleFxer

submitted June 16, 2011

Categories: In Malaysian

Text Size:

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl kesempatan. Mana yg serah diri tu mudah ja aku tebok. Yg tak dpt aku goda sampai dpt. D usia semuda 16 tahun aku dh kenal erti seks n aku selalu berhati2 guna kondom bila projek dgn budak2 pumpuan tu sebab tkt termengandung lak. Tak sanggup aku tanggung akibat muda2 ni. Kekdg aku n geng2 rugbi share habuan. Kalau nasib baik semua kami berlima gersang lunyaila pumpuan tu kena taram. Kdg sampai longgar memek. Btg aku 8 inci. Agak besar bagi org melayu. Geng rugbi aku pun segem2 juga btgnya. D hostel kami berlima mmg dominan. Budak2 lain even tingkatan 5 n 6 pun tak berani kaco. D kelas kami mmg nakal n suka buat kaco. Study tak fokus pun. Selalu buat bising. Pantang cikgu takde. Dalam ramai2 cikgu sorang cikgu ni mmg anti kami esp aku as ketua buat hal. Cikgu Nasrudin atau Ustaz Naz. Dia ajar subjek agama Islam merangkap cikgu disiplin n warden asrama. Orgnya lebih kurang tinggi aku. Tegap tak kurus tak gemuk sebab dia aktif bola sepak. Muka ada goatee dan misai lebat. Pinggang dia aku agak dalam 33 inci padat dan fit. Peha mantap and part paling menjadi perhatian pelajar n guru pumpuan adalah bontot Ustaz Naz yg bulat padu . Dahlah bulat pastu melentik mcm bontot pumpuan. Dia selalu pakai suar ketat ke sekolah so jalan mmg menonggek n bontot dia naik turun kiri kanan sebab besar sgt. Aku n geng2 selalu layan jer bila ustaz lalu depan kitaorg tapi tak pernah ambil pusing pun. Baik layan memek dari jubur Ustaz Naz tu. Mujur ustaz jantan n dah married. Kalau tidak sah2 macam kena kutuk jubur melentik mcm pumpuan . Apa pun aku n the geng selalu masalah dgn Ustaz Naz n kena warning. Kitaorg tau dia tak puas hati dn perangai masalah kitaorg tapi ada aku pedulik? Satu hari tu geng kitaorg ajak try beer. Dia dah penah try dulu sekali dua di kampung. Best katanya. Rasa high n pening2 sampai lupa dunia. Memula kitaorg ragu2 gak. Bukan takut kesan minum beer. Dosa pun dah lama tak ingat tapi takot Ustaz Naz tangkap. Mau free dpt rotan sekali dua. Worst case kena gantng sekolah tapi naluri ingin mencuba tu lagi kuat so kitaorg plan nk try masa cuti sekolah dua minggu. Msg2 tk blk kmpung sebab ada training rugbi. Satu petang tu kat semak belakang sekolah kitaorg berkumpul. Bawa 5 botol beer nak try sorang satu. Memula ragu2 gak tapi dua tiga kali sip mmg best. Rasa lain macam jer. Lupa dunia. Tetiba dengar suara tengking kuat giler. Aku dan geng2 terkejut sampai terbangun berdiri dan terlepas botol arak yg mahal tu. Pecah ditanah. Ustaz Naz rupanya. Muka masam dan ganas macam harimau nak telan mangsa. Macam dia maki hamun aku dan geng2 aku sebab sentuh benda haram. Geng2 aku terdiam menikus tapi aku makin panas hati bila Ustaz Naz tak stop berleter dan maki2 kitaorg bodoh la tololla dan macam2 lagi. Last2 aku dah tk tahan terus aku menjawab. Aku cakap ustaz bontot macam betina lagi mau kecoh. Ustaz Naz merah padam muka yg kulit sawo matang tu. Dia terdiam. Datang dekat aku dan tampar muka aku sekuat hati sampai aku jatuh terduduk. Tangan aku luka kena kaca botol arak yg pecah tadi. Geng2 aku papah aku bangun. Mulut aku berdarah. Ustaz Naz bagi amaran akan ambil tindakan disiplin dan bawa hal ni ke guru besar dan parents. Aku renung ustaz dgn rasa benci membuak. Nafas turun naik. Kalau geng2 aku tak pegang lengan aku mmg dah lama aku sepak terajang ustaz. Lepas kejadian tu aku dan geng2 dendam gila dgn ustaz. Kelas pendidikan Islam pun kami skip. Punya nak tunjuk protes. Last2 kami kena tindakan disiplin dan dirotan. Sakit nak mampos. Dendam makin membuak. Malu yg ustaz beri mesti dibalas. Kitaorg pun atur plan nak balas dendam dan malukan ustaz masa cuti sekolah time budak semua balik rumah dan hostel kosong. Satu malam tu time cuti sekolah dah mula kitaorg tunggu ustaz buat rondaan dalam pukul 11 malam. Sesbl tu teguk botol beer. Lampu semua padam. Bilik semua dah kosong. Budak dah balik kampung. Ujan renyai2 dan kami berlima tunggu ditempat terlindung disebalik dinding tunggu ustaz dtg. Tetiba nampak ustaz. Pakai t shirt puteh berkain pelikat kelabu. Bawa torchlight. Buat rondaan pastikan asrama clear. Hati berdebar2 gak tapi rasa syok pun ader. Bila ustaz lalu kat tepi dinding kitaorg berlima cekup ustaz. Ustaz terkejut giler. Torchlight jatuh pecah terpadam. Kepala ustaz cekp dgn sarung bantal takut ustaz tau identiti kitaorg. Geng aku bergelut dgn ustaz. Tangan ustaz dikilas ke belakang dua org geng aku. Ustaz meronta dan melawan kuat. Mulut dia menjerit maki hamun. Takde lg ceramah2 agama membosankan kuar dr mulut ustaz. Dgn susuk tubuh yg tegap agak susah nak tawan ustaz. Last2 aku tumbuk perut ustaz sampai terduduk pastu tampar muka ustaz sekuat ati aku. Terus ustaz terkulai. Kami tersengih kemenangan. Kitaorg berlima angkat tubuh ustaz yg berat tu ke bilik asrama. Masing2 kebasahan kena tempias ujan. Ustaz kitaorg letak posisi meniarap atas katil bujang asrama lelaki. Tangan dan kaki ustaz diikat ke kaki katil tegap. Sarung bantal dibuang dari kepala ustaz. Mata ustaz diikat dengan sapu tangan so ustaz tak nampak kami. Ustaz masih lemah kena tumbuk dan tampar. Lampu utama padam just lampu meja saja on. Cahaya samar2 cukupla. Aku arahkan geng aku ambil digicam. Aku punya plan nak malukan ustaz lagi besar dr dia malukan aku depan org ramai. Aku nak snap pics ustaz dlm keadaan separuh bogel dan upload ke internet biar satu dunia tau Ustaz Naz bontot besar dan lentik. Biar ustaz jadi model underwear amatur online. Geng aku koyakkan baju T ustaz. Fuh tegap berulas2 otot ustaz. Ustaz hanya berpelikat sambil mengerang2 baru nak sedar. Even dlm pelikat bontot ustaz mmg mengancam. Melentik bulat dan besar. Tk penah aku tgk jubur jantan mcm ni. Then aku tanggalkan pelikat kelabu ustaz dan lurutkan ke bawah sampai ustaz hanya bersuar dalam saja. Kami ketawa besar. Ustaz pakai suar dalam net kecil yang jarang nipis warna pink. Ketat memeluk jubur yg maha bulat dan lentik mcm bontot porn star. Tak sangka ustaz yg isu agama dibibir ni fetish underwear. Warna pink plak tu. Seksi dan panas giler tengok ustaz tertiarap atas katil dgn suar dalam ketat pink. Kami mula snap pics ustaz dgn hnya underwear pink. Muka ustaz yg ditutup mata kami pasti muncul dlm pics. Fokus utama adalah bontot ustaz. Sisi gambar dicari baik so ustaz nampak natural bersantai tiarap atas katil tanpa seurat benang kecuali suar dalam pink ketat. Ustaz mula terjaga dan meronta2. Jubur gemuk ustaz bergetar dan bergegar bila dia meronta. Ghairah aku tgk. Terbyg budak2 pumpuan aku dah fuck tapi aku tk pernah fuck jubur lagi. Campuran hujan dan beer buat nafsu aku membara dan memuncak. Tambah tengok ustaz yg tertiarap meronta2 minta dilepaskan hanya bersuar dalam ketat pink. Ustaz memaki hamun lagi. Dia ugut tindakan disiplin yg tegas akan diambil. Geng aku gelak2. Takde sape nak dengar ugutan dan jeritan ustaz. Semua dah balik kampong. Pak guard tua tu dah lama pengsan dlm pondok guard. Sesi snap pic seksi ustaz dah selesai. Esok akan upload ke internet. Aku mula usap2 slowly bonjolan jeans yg makin membesar. Geng2 aku ikot usap bonjolan btg diaorg dlm jeans. Masing2 sengih. Aku usap2 bonjolan btg aku. Satu tangan lagi usap2 jubur ustaz yg gemuk melentik. Ustaz meronta2 panik minta dilepaskan. Nada suara ketakutan mcm tau apa kami nk buat dgn dia. Dua2 tangan aku mula usap2 jubur ustaz dalam suar dalam ketat pink. Ustaz menjerit minta tolong. Geng aku sumbat mulut ustaz dgn underwear terpakai. Ustaz geleng2 kepala. Aku tepuk2 jubur berisi ustaz kuat2 mcm tepung diuli. Isi jubur bergegar mcm jeli dan terangkat2 pinggul ustaz sbl geleng pala mengerang2. Hujan makin lebat. Kesan beer makin terasa. Btg makin mencanak. Telur masing2 mengembang kumpul susu jantan. Dua ibu jari aku tekan ke rekah suar dalam jarang dan nipis. Tekan sekuat hati sampai berlubang. Tepat berlubang kat lobang jubur ustaz. Ustaz cuba mengelak tapi kuat terikat di katil. Jari2 mula main2 lubang jantan. Ketat giler. Aku dah tak tahan lagi. Londeh jeans dan underwear. Terus panjat katil. Geng2 aku turut londeh. Ustaz makin panik. Aku guide btg 8 inci aku ke lubang suar dalam yg aku tebuk td dan tekan masuk menuju ke pintu ketat jubur ustaz. Ustaz mengelupor kesakitan. Menjerit kuat dlm underwear lusuh disumbat dlm mulut. Aku cuba tekan sekuat hati tapi tak masok dlm lubang nikmat. Ketat dan anjal. Btg asyik tertolak kuar. Kepala cendawan pun tk dpt bolos. Geng aku tnya mcmana. Aku ckp lagi ketat dari puki. Susah mao tikam. Then aku dapat satu idea. Turun dari katil. Ustaz tarik nafas lega ingat aku main2 saja. Aku capai botol beer. Buka penutup. Beer masih penuh. Geng aku tanya nak buat per dgn beer. Aku cakap tunggu dan lihat. Diaorg excited. Ustaz cuba toleh tengok apa aku nak buat tapi geng aku tarik rambut ustaz dgn kasar sampai ustaz mengerang sakit. Aku jolok bibir botol beer ke bibir jubur ustaz yg ketat dan anjal. Aku nak penuhkan lobang anal ustaz dgn beer so mudah sket nak jolok. Kira ganti lube la ni. Aku tekan dan pusing2 botol macam gerudi. Ustaz kembali meraung kesakitan. Tak peduli. Yg penting aku nk fuck lobang. Horny giler dah ni. Terus tekan botol kuat2 dan tetiba pushhhh bolos masuk. Beer yg memabukkan terus mengalir perlahan masuk ke lobang jubur ustaz, slowly mengalir masuk ke usus ustaz. Air yg selalu ustaz cakap haram dan jauhi dalam kelas kini sedang rancak mengalir ke dlm tubuh ustaz mcm minyak kereta dipam masuk. Botol sebesar pergelangan tgn dijolok bertambah dalam. Beer masih mengalir. Ustaz masih merintih sambil gerakkan jubur tak selesa. Last aku tepuk botol sampai masuk dalam. Penuh jubur ustaz. Geng aku bersahutan gembira sambil urut btg. Aku terus fuck ustaz dgn botol beer bila beer dah habis masuk dlm tubuh ustaz melalui lobang jubur dia. Eek eek eek bunyi botol beer bergeser lobang jubor ustaz. Luar dalam luar dalam aku tutuh anal ustaz. Ustaz dh tk menjerit. Hanya meringis dan merintih panjang. Maybe dinding jubur dia dah makin biasa dgn botol beer. Kesan beer mula bertindak. Ustaz makin high. Mula mengerang horny dan tak menjerit sakit lagi. Badan dah tk kejang cuba melepaskan diri. Lebih relaks. Bontot terangkat2 ikut irama botol beer yg sdg tujah lubang jubur. Geng aku rekod video semua aksi ustaz tapi pastikan muka kami tk rekod sekali. Aku rasa ustaz dah ready. Aku arah diaorg buka penutup mata dan remove suar dalam yg disumbat dlm mulut. Mulut ustaz ternganga luas dan mata kuyu khayal dgn kesan beer. Dah tak peduli jubur sdg ditikam dgn botol beer. Aku tikam sedalam2 sampai kena biji jantan. Ustaz terjerit suara nyaring mcm betina dan menggelepar kenikmatan. Aku cabut botol beer dan ganti dgn btg 8 inci aku serta merta. Ustaz meraung sedap dan sakit bersatu. Aku terus tujah batang hingga pangkal. Jubur ustaz kemut ketat dan meramas2 btg aku. Lebih ketat dan lazat dari puki. Tak buang masa aku terus rogol ustaz. Ustaz meraung2. Mata terpejam2. Mulut bermisai lebat terbuka luas. Geng aku yg horny gak terus sumbat btg segem diaorg ke dlm mulot ustaz yg terbuka luas. Ustaz cuba luah btg tu tapi geng aku tampar ustaz. Last2 ustaz terpaksa isap btg. Bibir bermisai lebat kejap melekat dibtg. Mlm terus berlalu. Ujan makin menggila seperti aksi kami meliwat ustaz yg makin menggila jugak. Video aksi ustaz terus dirakam. Jubur terus dipalu bertubi2. Mulot terus disumbat. Kesan beer buat ustaz terus khayal. Mulot terus nyonyot btg dan peha kangkang luas sbl tongekkan bontot terima tikaman btg aku.Nikmat betul liwat jubur ustaz. Btg aku terus ketuk biji prostate ustaz buat ustaz merintih2 kenikmatan sbl btg besar tersumbat dlm rongga mulot. Aku paut bahu tegap ustaz dan tekan btg aku dalam2 dan terus pancut benih aku dlm lobang jubur ustaz. Anal ustaz terkemut2 kepit btg aku yg sdg sembur benih jantan. Bnyak giler aku pancut sampai meleleh kuar mani aku ke peha ustaz yg tegap berulas. Aku berderam2 rasa mani disembur dlm tubuh dia. Susu jantan aku bercampor dgn beer yg berenang dlm ruang jubur ustaz. Mata kelayuan mabuk beer. Geng aku cabut btg dia yg berlendir dgn liur ustaz dan terus pancot ke muka berjambang ustaz. Ustaz terpejam mata. Misai habis putih berselaput mani pekat. Geng aku arah ustaz buka mulut dan jilat mani melekat dimisai. Ustaz yg sdg high patuh jilat dan telan mani dimisai. Aku cabut btg besar aku dari lurah keramat ustaz. Fuh nikmat dan puas. POP bunyi btg berpisah dgn jubur. Masih ketat jubur ustaz. Lepas aku geng2 aku pula ramai2 ambil giliran meratah mulot n jubur ustaz. Lencun suar dalam pink dgn beer n mani jantan. Ustaz hanya pasrah menyerah tubuh dia. Dah tak melawan lagi. Muka dah berselaput dgn susu jantan yg dipancut. Lidah dah payau menjilat mani jantan dimisai dan bibir. Lbh kurang kol 5 pagi kami selesai kerjakan ustaz. Ustaz dah pengsan tak sedarkan diri kali ke 3 aku tutuh lobang jubur dia. Bibir anal ustaz dah kembang memerah kesan kena jolok bertubi2 oleh lima org pemuda yg cukp muda utk jadi anak dia sendiri. Suar dalam ketat pink pun dah koyak rabak kesan geseran pinggul bertemu pipi bontot ustaz yg gemuk membukit tu. Bontot dan muka ustaz melekit dgn selaput benih jantan. Paling best semua aksi masuk ke video. Gambar2 ustaz isap btg dan tonggek jubur meminta btg ditusuk ke lobang dia pn dah berpuluh keping kami snap. Lepas ni ustaz tak boleh sentuh kami lagi di sekolah. Ustaz akan kami perkudakan semahunya. Masing2 dah lalok. Nak balik dorm tido. Untie ikatan dan terbalikkan tubuh tegap ustaz. Aku sengih jahat tengok celah kangkang ustaz ada bonjolan yang basah lencun. Rupanya ustaz klimaks dalam suar dalam pink dia masa kena jolok tanpa sesape sentuh konek dia. Hmm lencun melekit celah kangkang ustaz. Kami posisikan ustaz dlm posisi terlentang atas katil. Tangan kiri letak ke puting yg cokelat sebesar duit 50 sen dan tangan kanan cekop bonjolan underwear pink yg basah dgn mani dia sendiri. Posisi mcm porn star pro. Muka ustaz high kena rogol lepas kena drug dgn beer yg dituang terus dlm lobang jubor. Kami terus snap pic ustaz dlm posisi berahi tu utk kali terakhir awal pagi tu. Pastu kami berlima terus blah balik ke bilik kitaorg tinggalkan ustaz separuh bogel terlelap kelelahan diliwat beramai2.

GforceHard@gmail.com


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

MJ2

May 03, 2013

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin.... read more

HomeStay

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



MotelnLori

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button