Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Apr 17, 2014 - Home of 19994 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Kisah Gelap Asrama 2

By MaleFxer

submitted October 27, 2011

Categories: In Malaysian

Text Size:

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr fuck pumpuan punya puki. Bukan saja nikmat tapi lagi selamat dari fuck pumpuan. Takde risiko ngandong. Dengan gambar dan video porn ustaz yg kami ambil malam tu buat kami plan macam2 nak dera ustaz yg aku benci tu. Ustaz Naz terjaga dalam pukul 7 lebih. Ujan lebat. Subuh pun dah hancus. Kepala ustaz pening2. Badan lenguh dan sakit. Jubur dia rasa semacam saja. Tak dapat nak gambarkan tapi perubahan dah mula terjadi pada ustaz tanpa dia sedari. Ustaz masih confuse dgn kejadian semalam. Mimpi ke? Ke dia yg pengsan di dorm ni? Ustaz tengok t shirt dan pelikat atas lantai. Dia hanya pakai suar dalam pink kegemaran dia yg dah rabak dijubur dan berkesan tompok mani dicelah kangkang. Kesan arak buat dia tak dapat fikir dgn jelas. Capai t shirt dan pelikat dan pakai. Terus ke toilet basuh muka nak hilangkan pening2. Ada kesan melekit bertompok dimuka dan lidah rasa payau. Kesan apa? Ustaz bingung. Basuh muka dan kumur mulut banyak kali. Celah kangkang, peha dan bontot pun rasa melekit mcm disapu gam. Kesan lelehan dan semburan mani kitaorg masa liwat ustaz. Capai tisu, basahkan dan lap celah peha yg tegap dan bontot yg berselaput dgn kesan mani. Ustaz jalan balik perlahan2 ke rumah dia dalam kwsan hostel. Apa nak jawab dgn bini? Sambil jln balik umah dia rasa semacam kat dalam lobang jubur. Tak dpt nak citer mcmana. Gatal dan miang. Makin menjadi2 mcm ada aliran elektrik mengalir ke lobang jubur, batang dan tetek dia. Ustaz confuse. Kesan aku dan geng2 aku jolok batang besar kitaorg dlm bontot ustaz dah bangkitkan nafsu songsang dalam diri ustaz. Sekali dah kena ketok biji jantan selamanya ustaz akan ketagih dan takkan lupa. Tiba di umah wife dia sdg buat sarapan. Terus ditanya ke mana semalam. Handphone tinggal umah. Ustaz terpaksa bohong cakap ada kes student sakit di asrama. Terpaksa uruskan semalaman. Mujur bini caya. Ustaz terus ke bilik tido. Tanggal kain dan baju terus masuk toilet. Tengok imej dalam cermin. Kagum jap tengok body dia yg tegap dan mantap dalam suar dalam pink. Ustaz mmg suka kumpul underwear yg unik bentuk dan macam2 warna. Semua koleksi dia simpan dalam beg khas. Sape pun tak tau termask wife. Dia rasa syok dan horny dapat pakai underwear mcm2 jenis di bawah suar keje. Thong, jockstrap,g string dan ada yg mcm panties mcm yg dia sdg pakai warna pink tu. Dia pun tak tau naper pelik benar hobi dia. Ada yg diorder dari Internet. Yg pasti ustaz suka rasa sexy bila pakai suar dalam jenis2 yg unik tu. Ustaz pusing belakang tgk bontot dia yg mmg sejak dulu semulajadi besar, padat, dan melentik tinggi. Mcm kena suntik silikon. Pinggang 33 inci dia melebar dan kembang jadi pinggul 38 inci dgn bontot yg bulat dan kekar. Underwear terpaksa beli saiz L even waist 33 inci. Tu pun ketat dan fit memeluk bottom dia yg besar. Sejak dlu mmg bontot dia yg padat tu jadi perhatian laki dan wanita tapi dia berjaya tepis godaan. Dia tahu bontot dia mmg hot dan lawa dalam suar keje. Tambahan dgn suar dalam sexy yg mencengkam isi jubur menggunung tu buat dia rasa teruja dapat perhatian mata yg memandang. Buka air pili dan basuh muka. Masih pening2 lalat kesan arak. Ustaz londeh suar dalam pink yg dah rabak dan campak ke lantai. Bogel dgn tubuh tegap depan cermin. Dia rasa pelik. Apa yg berlaku semalam? Dia hanya ingat diikat ke katil tapi pastu blackout terus. Usap2 dada bidang. Sesekali jari kena puting cokelat buat ustaz rasa kena letrik. Tangan terus ke bontot besar. Tepok2 perlahan. Bergetar isi jubor. Cekup dgn tangan pun tak muat. Pusing bontot ke cermin. Rasa gatal dan miang dtg lagi tapi ustaz tak tau dari mana puncanya. Nafsu tetiba bergelora. Ustaz mmg tk pernah melancap. Berdosa tapi pagi ni bebetul nafsu menggila. Tak pernah macamni. Nafas kencang turun naik. Dada bidang sesak. Ustaz bingung terus cengkam rambut sambil geleng2 kepala. Mulut cuba berzikir2 tapi nafsu yg dah bangkit mmg susah nak tundukkan. Doa2 dibaca tapi tak berkesan. Ustaz pejam mata sbl mulut baca doa tapi byg2 kejadian diliwat beramai2 silih berganti. Batang mula mengeras. Ustaz mula syak dia dikerjakan oleh kumpulan pelajar laki bermasalah yg dia denda rotan tapi tengah horny ni dia dah tak pedulik. Rasa gatal dan miang makin menjalar. Ustaz terketar2 tahan gelora nafsu. Wife kat dapur pun dia dah tak kisah. Tangan raba seluruh badan. Sampai ke jubur dia yg gemuk berisi tu rasa gatal makin menjadi. Ustaz tonggek bontot dia melentik ke cermin. Tangan kuak daging bontot kiri dan kanan membuka lurah bontot yg dalam dilindungi isi yg tebal dan bulat. Lobang jubor ustaz kembang mekar warna merah. Ustaz terkejut. Apa dan jadi dgn lobang jubor dia? Dia makin pasti dia diliwat semalam. Jubor kemut2. Rasa sedap. Tanpa sedar bibir ustaz yg tadi baca doa lepaskan keluhan kecil. Macam kena pukau jari sentuh lubang jubor merah kena jolok semalam. Sedap. Jolok jari telunjuk masuk sikit. Ustaz berdesir. Agak pedih. Jolok lagi slowly. Kali ni pedih campur sedap. Terus jolok jari masuk dalam sket ke dlm jubor lagi. Sedap ya tuhan!! Ustaz terus pejam mata sbl mengeluh makin kuat. Jari dijolok lagi. Terus bolos masuk. Jari rasa suam2 panas disepit dinding anal. Rasa lembap dan lincir sbb byk susu jantan yg disembur dalam lobang tu semalam. Mani kitaorg yg bertakung dalam rahim jantan ustaz antara punca ustaz jadi tak keruan dan makin ketagih dgn rangsangan anal. Kena biji kelentit jantan ustaz terpekik kecil. Situ rupanya punca rasa gatal dan miang. Biji pe tu? Dia dah tak peduli. Jari telunjuk terus ketok2 biji prostate. Garuk2 biji keramat yg selama ni selamat terlindung jauh di dalam rahim jantannya .Tangan satu lagi usap2 dada yg tegap dan bidang. Keluhan nikmat lagi. Jari mula jolok kuar masuk lobang jubor. Bontot besar makin melentik menonggek. Rasa nikmat makin kuat. Lagi sedap jolok jari kuar masuk fikir ustaz. Tangan satu lag beralih dari dada ke batang 5 inci yang dah keras dan berair mazi. Dia dan lupa prinsip dia tak mao lancap. Nafsu dah mengawal ustaz. Dosa dah tak peduli. Jari terus finger fuck lobang jubor bekas kena liwat. Tangan terus kocak btg 5 inci keras. Mazi meleleh jadi lube. Finger fuck makin laju. Jari terbenam dicelah isi bontot yg gemok. Lancap pun makin rancak. Nafsu makin memuncak. Mazi menetes ke lantai toilet. Mata terpejam2. Ustaz mengeluh makin kuat. Susu dah hampir ke puncak kote. Akhirnya jari terus benam dan cucuk biji kelentit jantan dan AAAAAHHHHHHHHHHHHH ustaz terus terpancut air susu jantan dgn nikmat dan banyaknya. Nikmat kali pertama lancap seumur hidup. Jubor kemut jari kejap. Badan dan muka kejang. Seluruh badan rasa sedap dan nikmat. Mani masih bersemburan ke lantai. Lepas lima kali pancot nafsu gelora reda. Ustaz berkerot muka tarik jari kuar dari jubor. Pedih lepas rasa nikmat. Ustaz tegakkan badan dari menonggek. Tangan melekit dgn mani. Lantai toilet penuh dgn semburan mani dari konek dia. Tetiba rasa menyesal dan berdosa serang ustaz bertalu2. Benih dia hanya utk bini dia. Bukan utk lantai toilet. Ustaz istigfar. Tangan capai suar dalam pink atas lantai dan lap mani bertompok2 di lantai. Sambil lap lantai dia makin rasa bersalah dan berdosa. Underwear pink yg lencun dgn mani dibaling keras ke dinding. Ustaz terduduk bogel dilantai toilet. Kepala dalam kedua tangan sambil menangis. Dia tak blh biarkan hal ni berlarutan. Dia pasti ini kesan dia diliwat semalam dan dia pasti juga budak2 samseng tu punya angkara. Ustaz nekad akan selesaikan dgn budak2 tu dan ambil tindakan. Tanpa ustaz sedari tindakan tersebut hanya akan menjerat dia lebih dalam ke kancah dunia sex songsang.


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button