Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Dec 20, 2014 - Home of 20391 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Kisah Gelap Asrama 3

By MaleFxer

submitted February 6, 2012

Categories: In Malaysian

Text Size:

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap balik ke jantan so kami decide satu plan nak ratah ustaz lagi tapi sebelum tu nak psiko ustaz dulu sebelum ustaz sempat ambil tindakan ke atas kami tu pun kalau dia berani hadapi apa yg berlaku malam tu. Tah ingat ke tak dgn arak penuh dalam bontot haha. Aku nak psiko ustaz sampai bebetul dia kalah dan tunduk dgn aku. Pecahkan ego dia bebetul. Aku dpt rasa pengajaran malam tu belum bebetul buat ustaz takot dgn kitaorg. Pagi pertama hari sekolah Ustaz Naz siap sedia awal nak g sekolah. Bini dia dah iron baju putih dan seluar slack hitam. Underwear dia pilih pakai bikini biru yg kecil dan ketat. Cukup ketat memeluk bottom dia yg besar, bulat dan lebar tu. Emosi belum stabil lg. Lepas diliwat dan lancap dalam toilet buat ustaz jadi makin keliru. Hubungan kelamin dgn wife pun dh tk sehangat dulu. Masa mengaji ke kelas agama semuanya tetap bt dia teringat kejadian mlm tu. Biji dalam jubur dia tetap rasa miang minta digaru. Kekdg tak teruk blh dikawal tapi kekdg teruk miangnya sampai boleh naik gila. Ustaz ambil keptsan hari pertama sekolah ni nak confront aku n the geng. Biar selesai semua tapi kami dah plan awal nk jerat ustaz. Sorry ustaz. Kami dah mendahului. Sampai kelas pagi tu dari hostel kami tunggu bawah tangga besar terselindung dekat bilik guru. 15 minit kemudian nampak ustaz naik tangga. Fuh stim konek tengok bontot tegap ustaz naik turun naik turun isinya. Pesta liwat malam tu terus terbyg. Btg berlima terus terangkat. Ustaz masuk bilik guru. Sembang jap dgn Cikgu Hadi pastu terus ke bilik dia. Guru disiplin dapat bilik sorang. Tak perlu kongsi. Lagi mudah keje aku nak jerat ustaz. Ustaz masuk ofis letak brg2 pastu on laptop. Kami tunggu dgn sbr. Kelas dh nk mula. Pedulik aper. Bukan tak biasa cut class. Tk lama pastu Ustaz Naz keluar ke toilet tak jauh dari bilik dia. Kami ambil kesempatan yg ada sebaek mungkin. Aku cepat2 bawa pen drive dan cucuk ke laptop ustaz. Geng2 aku jaga pintu ofis ustaz. Plan aku nak psiko ustaz dgn gambar dan video lucah dia pada malam tu. Biar dia makin keliru dan lastly tunduk pd aku dn geng2. Aku copy gambar lucah ustaz sdg kena fuck dalam underwear pink jarang n ketat sbl ustaz nyonyot btg besar. Pastu aku jadikan wallpaper. Cantek punya. Then aku copy satu video ustaz sdg diliwat oleh aku sbl difuck mulut dia oleh geng aku. Jelas dgr ustaz mengerang2 kesedapan dlm video tu di bwh sedar akibat pengaruh arak. Aku copy ke desktop dan namakan file tu "Silatontonaku" haha. Kasi dia suspen sket. Tetiba geng2 aku bisik ustaz dah kuar toilet. Aku cepat2 kuar dari ofis dan kami sengaja jalan nak bertembung dgn ustaz. Masa ustaz nmpk kami dia mcm terkejut dan bingung. Kami senyum2 kambing. Aku terus kenyit mata sambil jilat bibir. Muka ustaz berubah dan terus sound "kamu semua.." sambil genggam penumbuk. Aku n geng tak tunggu trus cabut lompat turun tangga sbl gelak2 kuat. Memula ustaz nk kejar dan ajar kami dgn penumbuk tapi fikir2 tak jadi. Takot pecah rahsia pulak nnti cikgu2 lain tnya kenapa. Nafas ustaz turun naik. Marah membuak dlm dada yg tegap. Lepas sekolah dia akan ke hostel nak confront aku n geng. Dgn hati panas membara ustaz balik ke ofis. Dia takde kelas pagi ni so nak uruskan dokumen disiplin sekolah sket. Duduk jer atas kerusi ustaz terus ngadap laptop dan terus terbeliak n ternganga. Gambar dia diliwat dijadikan wallpaper. Dia sdg meniarap atas katil asrama dalam salah satu koleksi underwearnya, Bontot besar dia tertonggek tinggi dan ada btg yg segem sdg jolok lobang jubur dia tapi tak nampak wajah peliwatnya. Ada btg besar jolok dlm mulot dia dan dia nampak khayal smapai puteh mata mengisap btg tu. Ustaz Naz kelu tak terkata. Badan kaku mcm mayat. Apa yg dah berlaku ni? Mcmana blh jadi mcmni? Mcm2 persoalan timbul dlm benak Ustaz Naz. Pastu nmpk ada video kat desktop komputer. Ustaz mula berdebar. Video apa ni? Silatontonaku? Dia klik fail video tu dah terpepam. Video lucah dia sedang dirogol sbl mengeluh2 dan berderam penoh nafsu berlangsung. Tanpa disedari btg ustaz keras dan nafas turun naik kencang. Dada panas dan tetiba rasa miang dlm jubur terasa. Ubah2 posisi atas kerusi tapi rasa gatal di biji jantannya makin ketara melihat video dia diliwat dan dia seperti rela. Apa yg budak2 tu dh buat kat aku ni...fikir ustaz. Tangan usap2 benjolan seluar tanpa sedar. Mazi jernih terbit sket dari kepala kote membasahi bikini biru. Tetiba ustaz tersedar dan cepat2 istigfar dan tutup video tu. Ustaz geleng2 kepala. Buntu tak tau nk bt aper. Dia dh terjerat dlm kancah seks songsang kerana budak2 tak guna tuh. Mcmana nak confront bebudak tu petang ni kalau diaorg dh ada gambar dan video lucah tu? Sesak dada ustaz. Tetiba dia teringat ptg ni ada football match dgn geng2 cikgu lelaki dan serentak itu dia tersepak sesuatu kat bawah meja. Tunduk dan capai. Beg sukan. Buka. Ada jersey dan suar pendek bola yg kecil dan juga suar dalam puteh kecil ketat yg bersaiz M. Aku nak tambah psiko ustaz sampai dia tunduk dgn aku. Baju dan suar bola tu aku nyer masa Tingkatan Satu. Dah tak muat. Suar dalam tu geng aku nyer. Kitaorg tau mmg saiz M terlalu kecil utk bontot ustaz yg bulat dan besar tu. Aku tau petang ni ustaz ada football match dgn guru2 lain so aku tinggal note ustaz MESTI pakai semua yg ada dlm beg tu kalau tak mau rahsia dia bocor. Pastu malam dalam kol sepuluh lepas lampu hostel padam masa ronda dtg jumpa kitaorg dgn pakaian tu gak. Ustaz kelu. Kecil benar baju dan short tu. Macamna nak pakai ptg ni? Suar dalam puteh tu nampak lusuh dan saiz M. Dia selalu pakai L or XL sebab even pinggan dia 33" tapi bontot dia mmg besar. Saiz M mmg sendat. Ustaz picit dahi. Nak tak nk terpaksa akur dgn kehendak budal2 sial tu.

Habis waktu sekolah ustaz balik ke rumah warden dekat hostel. Beg sukan berisi pakaian sendat dibawa balik. Bini dah sediakan lunch tapi minda dah tak fokus. Makan pun tak selera. Bini sembang pun dah tak dgr. Mcm2 perasaan ada fikirkan nk pakai pakaian dalam beg sukan tu. Malu besar nanti. Apa kata cikgu2 lain? Habis makan ustaz solat Zohor tapi tak khusyuk. Pastu ustaz terus baring atas katil sbl jeling jam. Dah dkt pukul 5. Cepat masa berlalu. Hati berdebar. Last2 lepas Asar takde pilihan ustaz capai beg sukan tu terus ke sekolah. Nak mampos dia nak pakai baju tu dari rumah. Tah muat tah idak. Sampai ke sekolah Ustaz Naz tgk dah ada cikgu2 kat pdg bola utk football match suka2. Tk buang masa trs msk toilet berdekatan. Ustaz bogel. Buka beg sukan dan sarungkn suar dalam puteh tu. Sendat giler mencengkam jubur besar dan celah kangkang dia. Isi jubo sampai terbonjol kuar dari sisi suar dalam ketat tu. Trs pakai short dan jersey. Sendat dan fit. Struggle nak pakai tp dpt gak akhirnya. Merekah jahitan sini sana. Hati2 dia kuar toilet dan ustaz tak tau naper dia rasa terangsang pakai pakaian n underwear ketat tu. Btg mula tegang. Reflection kat cermin toilet bt ustaz malu n terkejut. Tubuh tegap berisi dia Nampak hot dan seksi. Mcmana nk turun pdg ni? Last2 ustaz kuar gak dan terus ke pdg bola. Mujur body mantap dan tegap. Bontot bergegar2 dlm suar n underwear ketat. Cikgu2 lain yg sdg sembang terdiam tgk penampilan ustaz. Cikgu Hadi ternganga dan tetiba btg mencanak tgk jubur lentik ustaz dlm suar pendek ketat. Selaku ustaz pakai track pjg. Cikgu2 lain bersiul n usik2 ustaz. Merah pdm muka ustaz. Terdiam tapi tetiba btg keras n rasa miang dlm jubo dtg. Nfs trn naik. Aku n geng perhati dr tepi pdg. Ustaz nmpk kitaorg. Aku kenyit mata n ustaz tgk aku bengis. Ptg tu ustaz main bola tk fokus langsung. Cikgu2 lain pun sama. Mata asyik curi jeling body dan jubo ustaz yg bulat, besar dan melentik tu. Aku n geng sengih2 jahat bila ada cikgu buat2 tak sengaja sentuh jubo ustaz. Ustaz tepis tapi badan mula rasa panas dilanda nafsu. Btg muntah mazi sket dan lobang jubo kemut2 bila tgn2 menyentuh bontot dia. Kejadian diliwat dan lancap dlm toilet bersilih ganti dlm minda. Ustaz makin tak waras dlm naluri nafsunya dan itu mmg plan kitaorg. Last2 ustaz salah sepak bola masuk gol sendiri haha. Malu giler dia.

Habis match ptg tu ustaz tk tunggu trs blah balik rumah. Ustaz malu dan otak dia celaru. Cikgu Hadi panggil tapi ustaz trs lari2 anak masuk kwsan hostel. Cikgu Hadi tertancap matanya pada jubo yg bergegar time ustaz lari. Kitaorg balik ke dorm utk preparation malam ni. Mulai malam ni ustaz akan jadi milik kami. Aku akan pastikan. Lepas jamah dinner dgn takde selera, ustaz masuk bilik. Wife layan drama di Astro. Jersey, short dan briefs yg lembap dgn ploh tergantung dlm toilet. Hati ustaz berdebar2 nak confront budak2 sial yg jerat dia dlm nafsu songsang tu. Dia takde plan cuma nak pastikan nama dia bersih dan kejadian2 tak diingini tak berulang. Lepas Isyak ustaz masuk toilet dan pakai pakaian tadi. Basah dgn ploh. Geli tapi terpaksa. Atas sarung baju melayu dan kain pelikat. Terus kuar umah. Bini tak curiga. Dah tau rutin check hostel. Ustaz tak tau naper hati dia mcm berdebar2 excited walahpun dia nak jumpa budak2 tu utk hentikan semua ni. Btg dia mengeras dlm suar dalam puteh ketat. Lobang jubo dia rasa gatal2 balik. Dia kemut2 lobang utk hilangkan rasa tu. Aku dan geng berlima di asrama tgk jam dah 10 mlm tepat. Persediaan dah siap. Geng2 aku dah warning penghuni asrama lain jgn kaco kami. Kalau dgr bunyi aper2 buat tak tau jer. Semua akur tak berani membantah samseng sekolah. Lampu dah padam. Pasang lampu study ckp terang dalam dorm kami. Kami semua baring atas katil pakai singlet ketat dan suar dalam sajer. Btg masing2 dah mencanak bygkan apa yg nk dilakukan pada Ustaz Naz. Tak lama lepas tu dgr bunyi tapak kaki. Ustaz. Smpai depan pintu dorm ustaz tgk kiri kanan takde org. Budak semua dah tutup lampu. Tanggal baju melayu dan pelikat . Buka pintu dan masuk dalam dorm. Kami sengih setan tgk ustaz kai pakaian ketat ptg td. Ustaz terkejut tengok kami semua separuh bogel atas katil. Sengih2 sbl usap2 bonjolan underwear. Tak sempat ustaz buka mulot dia terkejut terbeliak bila tengok keliling bilik tu kami dah tampal dgn gambar2 lucah ustaz diliwat dan dalam suar dalam pink pada malam dia diliwat tanpa sedar. Kami cetak dan tampal penuh didinding dorm. Ustaz sesak nafas. Btg makin keras. Lobang jubo makin miang. Puting mula rasa ngilu. Aku dan geng sengih2 penuh nafsu sbl terus usap bonjolan. Bila tengok ustaz terdiam tanpa kata tengok gambar2 tu aku bagi isyarat geng aku pasang video lucah ustaz yg kami rekod. Nk tmbh psiko ustaz smpai dia lemah lutot. Ustaz tersentak dgr bunyi pesta liwat dari video. Mata tertancap pada skrin laptop. Nafsu masing2 makin bergelora. Dgn ssh payah ustaz tanya naper kami buat dia mcmni dgn suara jantannya. Apa yg kitaorg dpt? Aku muka serious. Bangun. Tunjuk parot luka kena kaca botol arak. Londeh underwear dan tunjuk bekas kena sebat dibontot berparot. Ustaz kata mmg kami langgar undang2 sekolah dgn suara ketar2. Aku dah tak peduli. Dah tak waras dilanda nafsu songsang. Ustaz minta kamk hentikan semua ni dah delete gambar dan video lucah tu. Liwat tu dosa besar. Aku gelak besar dgn geng2. Geng2 aku bgn dri katil dan cekup ustaz dari belakang. Bergelut. Ustaz badan tegap dan mantap. Ustaz panik bila 4 geng aku cekup tgn dan kaki dia. Mujur kami rugby player so msg2 bdn tegap dan bertenaga bergelut nk tawan ustaz. Dalam bergelut jersey dan short ketat koyak rabak. Last2 tinggal underwear puteh ketat jer. Ustaz bergelut sakan n makin panik bila baju n suar pendek dah koyak tertanggal dr body dia. Geng aku mcm berperang nk sembelih lembu korban gayanya. Ustaz terduduk atas lantai dorm dlm suar dalam kecik ketat. Tgn n kaki kejap ditukuh geng2 aku. Mula jerit minta tlg sbl laungkan ayat2 suci. Aku sumbat sapu tgn dlm mulot. Ustaz tutup mulot. Aku tarik rambot dan tmpar muka sekuat hati. Ustaz berpinar. Terus sumbat dlm mulot. Tak mao pak guard dgr n ganggu pesta kami yg br nk mula. Ustaz trs menjerit emmmmmm dgn sapu tgn tersumbat dalam mulot sambil geleng2 kepala. Aku tunjuk jari telunjuk ke celah kangkang ustaz. Bonjolan underwear besar tnda btg ustaz keras horny. Tekan jari ke situ. Basah melekit. Mazi byk mengalir tnpa ustaz sedari akibat psiko tgk gmbr2 dan video dia diliwat. Aku tunjuk jari aku yg lekit dgn mazi ke ustaz dan palit mazi ke bibir ustaz. Ustaz terdiam kelu. Apa dah jadi dgn aku ni fkr ustaz panik. Homoseks haram tapi dia tak sedar dah makin terjerumus lbh dalam. Geng aku pegang ustaz kuat. Lebarkan kangkang peha yg tegap. Ustaz trs merayu emmm emmm geleng2 pala. Air mata mula mengalir. Takot diliwat. Takot berdosa. Aku tmbh syok tgk ustaz mcm tu. Aku ambil cecair berserbok yg aku curi dari umah atok aku, Imam Mahli. Atok tak tau aku tau dia selalu guna liquid tu masa urot jantan utk bangkit nafsu diluar kawalan. Rasanya minyak linang campor serbuk tongkat ali asli. Original dan kow2 punya. Aku usap2 bonjolan suar dalam ustaz bg dia tmbh stim. Ustaz cuba tutup kangkang dia tp geng2 aku thn dgn kuat. Tk nk londeh suar dalam ketat tu sbb mmg hot tgk bottom ustaz dicengkam underwear lusuh kecil tu. Jari main2 dibonjolan btg dan telor. Besar telor Ustaz Naz. Saiz buah epal. Cucuk kwsan bawah telor sbl mata tajam tgk mata ustaz yg meronta ketktan. Geng aku gelak2 jahat. Jari trs ke alur celah jubo. Peha dikangkang lbh luas tnpa rela. Jumpa lobang puki jantan ustaz terus aku tebok suar dalam smpai berlobang. Jari korek2 cari pussy. Jumpa. Tekan2 dgn jari. Masuk sket. Ustaz kejang badan sbl mengerang errnhhhhhhh bila jari aku jolok masuk sket dlm jubo dia. Hmm masih ketat tapi dah tak ketat mcm mlm pertama kami kenduri tubuh ustaz. Cabut jari. Sapu dgn minyak linang cmpor serbuk tongkat ali. Usap2 jari kat lubang keramat ustaz sampai melekit. Minyak ni special sebab dia meresap masuk ke saluran darah dan kesannya cepat. Ustaz menronta lbh kuat. Takot ustaz terlepas dr cengkaman geng aku, aku terus tusuk jari bersalot minyak ke dalam jubo ustaz sampai habes. Ustaz mengelupor sakit. Korek2 pusing2 jari basahkan dinding jubo dgn minyak tu. Cari biji jantan. Korek2 lagi. Jumpa. Terus putar2 dan ketuk2 jari ke biji tu bg minyak meresap. Mata ustaz terbeliak bsr bila aku sentuh biji dia. Kenyit mata saja nk tmbh psiko. Aku urot dalam jubo ustaz dlm seminit. Pas botol minyak ke geng aku. Diaorg hati2 sapu minyak tu ke tetek ustaz yg menggunung tegap. Kasi puting ustaz naik miang n bengkak. Aku mls nk tunggu lama2. Londah suar dalam. Hunus btg bsr 8 inci aku ke lobang underwear yg aku tebok td. Tekan pala konek ke puki ustaz. Urgh. Ketat gak tapi aku main2 kat lobang tu mcm aku bt selalu dgn pumpuan yg aku tutuh. Tekniknya sama saja nk tundukkan org yg dgn nafsu tk kira jantan ke betina. Tekan. Ustaz kepit rapat pussy. Tekan lagi. Kepit lg. Tetiba ustaz rasa hot. Horny giler. Rasa gatal di tetek n dlm lobang jubo. Konek aku dpt rasa pussy ustaz mula kemut2. Good sign. Palagi aku hinjut dan terus tekan btg aku. Pala kote pecah masuk ke tembok pertahanan jubo ustaz..EEEMMMMMM,M,ERGGNNHHHHH raung ustaz. Bdn menggelupur dan kejang2 sakit jubo kena tujah konek aku. Fuhh suam n pns jubo ni. Puki pumpuan pn kalah. Tk nk buang masa. Tekan konek slowly terus menjalar masuk penuh. Telo aku bertemu pipi jubo ustaz. Konek masuk penuh. Muka ustaz berkerut sakit. Mata pejam celik sbl menitis air mata. Dada bernafas kencang trn naik lawan sakit. Ustaz cuba teran nak tolak kote aku kuar dr pussy dia tp tiap kali teran lagi dlm aku dpt tolak konek aku masok dlm bdn dia. Ustaz mengerang dan merintih. Berhenti teran. Tau tak dpt tolak btg besar dlm jubo keluar tp aku dpt rasa dinding jubo dia kepit2 btg aku. Mekanisma tuboh nk biasakan jubo dgn btg sebsr btg aku dlm tu. Konek terbenam dlm. Suam dan panas2 nikmat. Mazi aku dah campur dgn mingak linang td dan jus jubo ustaz. Makin slick. Tk mo buang masa aku terus tutuh lobang jubo ustaz ganas. Sorong btg 8 inci aku masuk dan kuar. Aku main jubo mcm selalu aku lanyak memek betina. Btg gesek lobang jubo mcm viola. Kejap laju kejap slow. Kejap tekan masuk penuh smpai kena biji jantan kejap aku tarik btg separuh kuar separuh benam dlm pussy suam n ketat. Rasa sakit slowly tukar nikmat. Minyak tadi campur lendir jubo dan gesekan btg segem aku buat ustaz puteh mata. Tak meronta lagi. Tubuh terketar2 dilanda gelora nafsu. Kenikmatan mlm tu makin jelas kembali dirasa. Peha kangkang makin luas minta difuck dgn btg aku. Aku sengih setan. Gotcha! Ustaz dah dlm genggaman kami sepenuhnya. Geng aku tarik peha kukuh ustaz terbuka luas. Tangan ustaz diaorg depang ke atas. Hot aku tengok aksi ustaz bersuar dalam puteh ketat mcm tu dgn kote terbenam dlm jubo. Terus fuck lobang. Ustaz tererang2 kenikmatan. Aku cabut sapu tgn. Ahhhhhhhhhhhhhh AAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE terus kuar rintihan pjg jantan sdg diliwat. Dia selalu ceramah ttg umat Luth amalkan cara idup songsang yg laknat. Kini dia tau betapa sedap n nikmatnya dirodok btg dan romen sesama jantan. Dia dah tk peduli. Ustaz nak lagi dan lagi. Kepala geleng geleng. Mata jap puteh jap itam merenung mata aku merayu2 nak btg lagi. Aku sengih dan tekan btg msuk sedalamnya tikam kelentit jantan. AH AH AH AH EEEEEEE…Ustaz terjerit kecil mcm betina. Bagi isyarat geng aku lepaskan peha dan tgn ustaz. Ustaz tak melawan. Dah tewas diikat nafsu songsang bergelora. Aku tolak dada tegap ustaz sampai dia terbaring ke lantai dorm. Tgn aku cengkam lengan tegap ustaz. Btg segem aku masih terpacak dlm pussy. Aku arah ustaz lilit kaki dia ke pinggang aku. Patuh. Time utk liwat ustaz bebetul so dia tak lupa mlm ni. Mlm tanda dia jadi milik aku n geng. Trus hentam ustaz semahunya. Keris aku in out in out lobang jubo dgn laju penuh momentum. Jubo makin longgar tp masih sepit. Ustaz tergeleng2 pala kiri kanan sbl terpekik terlolong dgn suara betina tiap kali btg aku tekan kena biji prostate dan bergeser dgn dinding jubo. Dia dah tak kisah murid2 lain dgr ke tak lolongam songsang tu. Hehe aku bkn saja dpt miliki ustaz tapi dpt membetinakan dia dari dlm lobang jubo dia. Stamina aku mmg kuat. Dekat setengah jam aku rogol ustaz. Ustaz dah tk tahan lagi. Jubo menyepit2 btg aku. Nafas turun naik sbl merengek nak btg lagi dan meracau. Aku dah biasa dgn betina. Ni tanda dia nak klimaks. Tgn ustaz raba dan usap bonjolan underwear yg dah lusuh dan lencun dgn mazi dan ploh. Aku tepis. Ustaz merayu nak pancot. Tak tahan bang katanya. Aku gelak. Geng aku pun gelak dgr ustaz meracau panggil aku abang. Aku tak peduli. Nak pancotkan btg ustaz dgn btg aku yg menyerang biji nikmatnya. Aku ubah gaya fuck. Tak tarik btg kuar semua tapi tutuhan dilajukan hentak kelentit ustaz. Ustaz terbeliak. Mulot ternganga tapi takde suara kuar. Tgn berpaut bahu tegap aku. Jubo terkemut2. 10 kali lagi hentakan dan UNNNNNHHHHHHHHH AAAARRRGGGHHHHHHHHH terus kote ustaz muntah mani pekat dlm suar dalam. Byk giler smpai lencun dan meleleh benih pekat ke peha dia. Terkulai tp aku blm selesai. Aku tekan bahu ustaz dan power fuck jubo. Ustaz kembali terjerit tapi tk daya melawan sbb lemah baru pancot. Aku hentak dan talu puki ustaz habis2an. Tubuh berpeloh2 dan ARGGGGHHHHHHHH berdas2 kote aku sembor susu jantan pekat dlm pussy ustaz. Aku tekan btg dalam2 sbb nk kasi semburan mani aku kena biji jantan ustaz. Ustaz terjegil rasa pancutan mani aku ke biji. Sedap bang sedap ahhhhhhhh dan kali ke dua tanpa dilancap ustaz terpancot lagi. Reda klimaks aku cabot btg aku dari jubo. POP. Bunyi btg berpisah dr jubo. Ustaz berdesis dan merenge bila btg besar berpisah dari pussy dia yg da berair tu. Geng aku tanya mcmana? Fuhhhh best aku jawab sbl tunjuk dua ibu jari. Mcmni jadi gay pun tkpe haha. Geng aku ikot gelak. Ustaz terbaring atas lantai dorm. Peha masih terkangkang. Masih sedar tapi kelelahan. Nikmat betul seks songsang. Tak pernah dia rasa mcm ni dgn bini dia di rumah. Tetiba ustaz kembali horny. Kesan minyak tadi tahan lama. Pesta liwat belum selesai. Geng aku berempat blm dpt ratah ustaz lagi. Diaorg semua bogel jadi penonton aku merogol ustaz sambil lurot btg. Karim, slh orang geng aku rentap suar dalam ketat yg dh lencun dgn ploh, mazi dan mani smpai koyak. Ustaz bogel. Mengerang mcm jalang. Pastu sepjg mlm mcm2 kami buat pada Ustaz Naz. Mcm teknik kami ajar bagi ustaz jadi hamba seks terulung. Teknik time tutoh betina dan ada yg belajar dr Internet. Mcm2 teknik fuck kami try. Doggie ada. Ustaz tunggang btg kami pun ada sbl gentel2 tetek sendiri sbl mata puteh merintih kenikmatan. Jubo ustaz mmg power. Bulat berisi bergegar2 kami kerjakan. Susu jantan kami takyah cakapla baper byk dah ustaz telan smpai meleleh dan berselepet seluruh muka ustaz yg berjambang. Kesan minyak tu bt ustaz hilang akal dan patuh jadi jalang kami. Love bite di leher dan dada memerah. Btg ustaz dah byk kali terpancot tanpa dilancap sebab sdp sgt btg kami ketok2 biji kelentit dia. Pukul 3 pagi kami dah puas rogol ustaz. Ustaz pun dan layu terkulai. Semua dah puas pancot dalam mulot dan jubo ustaz. Nak tido. Ustaz terjelepok atas lantai meniarap. Bogel. Jubo tertonggek dan dicelah alor jubo nmpk pussy dia terbuka. Merah. Ada mani pekat meleleh2 ke peha dan lantai tapi jubo ustaz masih terangkat2 minta diliwat. Aku gelak setan even letih. Last sekali Hilmi geng aku soh kitaorg lentangkan ustaz. Dia ada surprise. Ambil mug tepi katil. Rupanya dia kumpul semua susu yg ustaz pancut dr tadi. Hilmi paksa ustaz minum mani jantan dia sendiri. Ustaz cuba elak. Karim tarik rambut dan picit idung. Aku pegang kaki ustaz meronta. Hilmi buka mulut ustaz dan tuang semua susu jantan dalam mulut ustaz. UMMMMMMMMM...ustaz cuba luah tapi Hilmi tutup mulot ustaz dan urot buah halkum sampai habis ustaz telan. Berselepat bibir ustaz dgn mani dia sendiir. Ada yg bertali2 meleleh pekat ke dada dia yg melekit dgn campuran mani kami tadi. Kami gelak puas hati. Dendam terbalas. Nafsu terlampias. Ustaz dah berjaya kami tawan dan perkudakan as hamba nafsu. Lompat atas katil dan lelap. Ustaz terus blackout lepas telan mani dia sendiri atas lantai. Perot dah bercampor mani dia dan mani kami berlima. Lobang jubo masih merah meleleh mani. Nafsu songsang dah bangkit dan lepas ni sape tau apa lagi akan terjadi.


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 4

Aug 22, 2012

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

MJ2

May 03, 2013

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin.... read more

HomeStay

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



MotelnLori

Aug 01, 2014

Zaidin pack2 baju dan brg2 dalam beg. Jap lagi nak check out….masa utk balik rumah. Outstation seminggu. Seminggu tak jumpa wife. Horny siot haha. Keje Business Exec. Selalu travel utk pitch tender. Kali ni berjaya dapat tender. Bonus besar menanti ujung bulan. Yesszzaaa! Boleh bawa bini ngan anak2 g cuti2 oversea lagi. Siap pack brg dia mandi dan sarung thong kecil puteh (kegemaran... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button