Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Oct 22, 2014 - Home of 20308 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

pengalaman pertama aku dengan abang kandung ku

By gstringboy

submitted July 6, 2012

Categories: In Malaysian

Text Size:

hye semua aku nak share pengalaman pertama aku isap konek abang aku...sebelum ktorang same2 teruskan aktiviti tu tiap2 ari sehingga sekrang.

aku cuma 2 beradik saje...beza umur aku dengan abang aku 2 tahun. time tu aku baru 18 tahun dan abang aku dalam form 2.sebenarnya aku dengan abang aku ni dah biase dan diajar daripada ktorang sekolah rendah lagi kat umah just pakai spender je...kdg dengan singlet or tshrt kdg tak berbaju. lepas balik sekolah ktorng akan bukak seluar dan baju sekolah dan just pakai spender je kt umah. kalau ari cuti pn mcm tu jgak. jarang2 ktorang pakai baju lengkap kalau kt umah.so sampai la peringkat sekolah menengah n jgak sekrang ni kitorang kat umah pakai underwear je...cume kdg aku pakai boxer ketat ngn tshrt je.

parents ktorang tak kesah pn...even ayah aku pn kdg pakai boxer je jgak kt umah.

aku dengan abang ku pn share bilik dan kdg2 mandi same jgak...so kitorang dah biase tgok masing2 bogel...

so 1 ari ni aku baru balik sekolah n aku masuk bilik nk tukar baju tgok ade abang aku tngah dok layan blue kt PC...aku npk waktu tu die cume pakai spender je n konek die menegang n ade kemah kt spender die...then die panggil aku datang dekat die...aku just datang je la

die suruh aku pegang konek die yang tengah keras tu...aku tanye die kenape keras? abang aku jawab orang lelaki kalau stim memang keras konek...besar jgak la konek abang aku time keras tu...lebih kurang 7"...waktu tu kt skrin PC ade video orang perempuan tengah isap konek mat saleh...then abang aku suruh aku isap mcm dalam video tu...aku waktu tu mane la pandai...so aku cakap la tak reti...then abang aku suh ikut mcm dalam video tu...die suruh aku jilat gune lidah aku kt konek die...aku pn wat je la mcm abang aku suruh...abang aku rabe2 konek aku dalam spender aku...rase sedap jgak...bile aku jilat konek abang aku die kate sedap n mengerang...then die suruh aku kolom pulak konek die sampai abis...lame2 die makin syok n die henjut konek die kuar masuk dalam mulut aku...aku mase tu rase sedap jgak n konek aku pn mule keras dalam spender aku...last sekali abang aku pancut air mani die kat badan aku...

lepas die dah pancut tu die bogel kan aku plak n main2 konek aku...aku rase sedap...abang aku terus isap konek aku plak..waktu tu aku baru sunat n konek aku takde la besar lagi...dalam 4.5"...tibe2 aku rase mcm nk terkencing...aku cakap kt abang aku nk kencing tpi die terus isap jgak konek aku...sampai aku rase mcm nk meletup...time tu aku rase sedap sangat yang tak pernah aku rase sebelum tu...konek aku berdenyut2 tpi tak de keluar ape2...

lepas tu abang aku suruh aku pergi mandi n die pn join mandi same...so start dpd ari tu ktorang ari2 main 69 n abang aku pn ajar aku lancap...tp aku first time pancut awal tahun time aku dah masuk form 1...

abang aku pn penah fuck aku jgak...tp tu nti lain kali aku cite


More stories From gstringboy

ari ni aku nk share ngan korang semua kenapa id aku kat sini gstringboy....aku suke pakai gstring dan jugak thong...even sejak aku form 4 lg aku dah start pakai gstring...dan semuanya bermula pasal abang aku...seperti dalam post aku sebelum ni aku ade cite yang aku cume 2 beradik saje...dan aku ngn abang aku biase cume pakai spender saje kt umah...begitu juga ngn ayah... read more

My Son Loves Wearing Thongs Submitted by Anonymous... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button