Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Aug 23, 2014 - Home of 20259 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Kisah Gelap Asrama 4

By MaleFxer

submitted August 22, 2012

Categories: In Malaysian

Text Size:

Awal pagi tu dlm kol 6.30 am aku terjaga. Tengok ustaz masih pengsan atas lantai dorm melekit dgn mani dan mazi. Aku tersengih terigt kejadian semalam. Puas giler dpt rogol ustaz tapi btg aku tetiba keras. Tanda masih horny. Tetiba rasa nak kerjakan ustaz lagi. Saja nak kasi ustaz tk lupa yg dia milik aku dan geng. Aku bgn dri katil dan kuis ustaz dgn kaki. Tak bangun. Aku tekan kaki aku ke btg dan telo ustaz kuat. Ustaz terjaga. Renung aku mcm bermimpi. Bgn terduduk dan tanya aku apa dah jadi. Aku tarik rambut ustaz dan ugut jgn buat2 tak igt. Ustaz blur. Buka mulot arah aku dan automatik ustaz nganga bibir merah berjambang. Hehe nampaknya mesej yg dia hamba seks aku dah tertanam dlm minda ustaz. Aku trs jolok btg besar aku masok mulot ustaz. Tercekik tp ada aku kesah? Fux mulot suam ustaz semahunya smpai berair mata ustaz. Tgn ustaz berpaut ke peha remaja tegap aku. Dalam 5 min aku fux mulot ustaz pastu aku soh dia naik baring atas katil dan kangkang kaki ke atas bentuk V. Patoh. Ambil lube basahkan kote dan terus masuk celah peha ustaz. Mata renung ustaz tajam dan terus tayam btg aku masok dalam puki ustaz smpai bulu pubik aku bertemu isi jubo. Ustaz terpekik. Cepat2 aku pekop mulot ustaz tak mao pak guard dgr sbb dah pagi. Geng aku msh pengsan. Aku trs jolok lobang pussy ustaz kuar luar dalam berulang kali. Pagi2 ni mmg stim hbs. Ustaz mengerang sakit memula tapi dalam few minutes aku tutuh dia mula merengek2 kenikmatan. Aku lepas tgn dr mulot ustaz. Btg bsr trs palu lobang jubo. Mata ustaz kuyu merenung aku tnda kesedapan diliwat. Aku geram tgk bibir merah ustaz yg terbuka mengeloh2 lalu aku terus gomol bibir mungil jantan mcm aku selalu buat dgn pumpuan. Jari aku uli2 puting tetek ustaz. Ustaz terkejut memula sbb tk pnh dicium jantan tapi aku trs jilat2, geget n sedot bibir berjambang. Last2 sbb dh horny ustaz mula buka mulot n cium aku. Yes! Ustaz tewas lg dgn setan yg sdg fux puki dia haha. Aku trs lnyak lobang ustaz sbl gomol bibir n ramas2 dada ustaz. Rasa btg dh nk sembur susu. Aku stop cium ustaz n bgn. Btg msh tertacap dlm lobang jubo. Aku smbung fux pussy ustaz dgn momentum makin laju. Tgn aku sebelah genggam btg ustaz n sebelah lg cekik leher tegap ustaz dgn lembut. Ustaz terbeliak bila kn jolok bertalu2. Dlm 10 kali hentakan btg aku pun sembor benih aku dlm pussy ustaz. Aku tekan sedlm2nya smpai sentuh biji jntan ustaz. Ustaz dpt rasa biji dia disembur mani aku dan trs btg dia yg aku sdg gnggam berpancaran kuar air nikmat sbl ustaz meraung2 kenikmatan. Kuat giler smpai geng aku terjaga dan sengih tgk sekali lg ustaz ditakluki nafsu songsang setan. Cabot kote dr pussy dan aku soh ustaz balik ke bini dia. Geng aku nk ratah tp aku ckp lain kali. Be4 ustaz blah aku igtkn dia spya sedar keddkan dia sekrg. Ustaz terdiam. Kai baju n pelikat n trs blah. Lepas pesta liwat kali kedua malam tu, Ustaz Naz jadi hamba nafsu kami sepenuhnya dan semahu kami. Lepas rasa kelazatan dan kenikmatan btg dlm lobang jubo Ustaz Naz dah bertekuk lutut dgn kami berlima. Di rumah ustaz berlagak mcm biasa dgn bini dia tp Tuhan dan kami berlima saja yg tahu perubahan dalam diri ustaz. Hubungan kelamin dgn bini masih berjalan mcm biasa tp ustaz dah tak rasa senikmat dlu sebab pesta liwat malam tu dah buka mata nafsu ustaz yg ada cara lebih nikmat utk puaskan nafsu dia walaupun dia tahu sex sesama jantan tu berdosa besar dan terlarang. Even dalam ceramah2 agama dan kelas di sekolah pun ustaz masih cakap benda tu salah dan berdosa tapi org tak tahu yg dia dah ketagih dgn btg jantan. Ustaz Naz dah jadi mcm pelacur peribadi kami berlima. Sejak ada ustaz utk lapiaskan nafsu, kami dah jarang projek dgn budak pumpuan. Bila stim jer kami cari ustaz. Kekdg dalam kelas time ustaz masuk ajar subjek agama Islam aku saja kenyit mata, jilat bibir dan usap2 bonjolan btg aku di bawah meja. Ustaz telan liur dgn aksi aku. Serta merta lobang jubo dia terkemut2. Aku dan geng sengih jahat. Bila ustaz jalan di koridor aku dan geng saja jalan dari belakang enjoy view bontot ustaz yg bulat padat bergegar2. Kekdg aku saja bebuat usap2 bontot ustaz dan tepuk2. Ustaz mcm marah tapi dia tk berani kata aper sebab rahsia sulit dia dlm tgn kami. Satu hari lepas kelas aku horny giler. Dah dua hari ustaz tak isap btg aku. Aku g bilik guru. Ustaz takde. Terus ke bilik guru disiplin. Aku ajak Karim teman. Dia pun horny. Dah jelas nmpk bonjol suar sekolah. Ustaz ada sedang tulis laporan. Aku dan Karim masok tanpa ketok pintu. Tutup pintu dan lock. Ustaz terkejut. Ustaz telan liur dan tanya kami nak aper..mcm lah tak tau. Aku usap2 bonjol celah kangkang. Ustaz faham. Aku duduk di sofa. Ustaz melutot depan aku. Terus usap2 bonjolan dan telan liur. Nak buka zip tapi aku tepis tgn ustaz. Buka suar dan kemeja dulu arah aku. Karim sengih horny. Patuh giler ustaz dgn aku sejak mlm tu. Tanggal kemeja dedahkan badan dia yg tegap mantap. Suar pula londeh. Aku bersiul. Ustaz pakai underwear thong hitam yg tk mampu nk tampung bottom dia yg mekar bugar tu. Tambah horny aku tgk. Btg aku muntah mazi makin byk. Tetiba aku dapat idea utk tmbah koleksi gambar lucah ustaz. Nnti aku bincang dgn geng. Kantung suar dalam tu dakap telor dan btg ustaz yg dah keras dan basah dgn mazi. Jubor ustaz yg bulat menggunung terdedah. Tali thong dicelah jubo menggesek2 lobang pussy ustaz buat dia tambh horny. Ustaz terus melutut celah peha tegap aku yg aku buka luas.Tgn usap2 bonjolan btg aku. Nak buka boleh tanya ustaz dgn suara macho yg manja tanda horny. Aku angkat kening. Jari capai zip dan buka suar sekolah. Nampak underwear hijau lusuh yg dah basah dgn mazi. Ustaz tundok dan jilat dan telan mazi dibonjolan suar dalam. Aku berdesah kenikmatan. Karim lak dah usap2 dan uli2 isi jubo ustaz yg terdedah dan tertonggeng sampai gegar. Ustaz mengerang kesedapan dapat jilat mazi sbl bontot dimain. Mulot terus nyonyot btg 6 inci aku sampai meleleh2 liur ke btg aku. Misai n janggut tebal ustaz dah lencun dgn liur. Slurp3...bunyi ustaz isap kote aku. Semangat betol. Ustaz makin pakar suck btg lepas aku dan geng train dia beberapa kali selepas malam ke dua kami rogol dia. Karim dah buka zip suar sekolah dan kuarkan btg dia. Aku kenyit mata dan Karim sengih. Dia kuarkan botol minyak yg aku guna mlm tu utk bangkitkn nafsu gila ustaz dan sapu kat lobang jubo ustaz. Terus meresap masok ke bontot. Ustaz tak perasan sbb khusyuk isap btg aku. Few minutes puki jantan mula panas dn miang. Rasa mcm dicucuk beribu2 jarum halus dan rasa nikmat mula jalar seluruh badan. Ustaz mengerang2 sbl btg aku terpacak dlm mulot dia. Mata dia renung aku layu tanda horny. Aku genggam rambut ustaz dan tolak pala dia sampai hbs btg aku msk mulot. EMMMMMM ENNHHHH erang ustaz dgn mata berair. Rasa miang n gatal makin kuat. Ustaz tonggek jubo dia dan goyang2 mcm anjing tgh horny. Bergegar isi bontot mcm jeli O. Karim tekan2 btg dia masuk celah isi jubo yg bugar. Tekan2 smpai betol kena pintu keramat lobang jantan ustaz. Tekan2 pala kote saja usik ustaz. Pala kote cium pussy tp tak tekan masuk. Kenyal rasanya cincin lobang jubo ustaz bila btg Karim jolok2. Pussy terkemot2. Ustaz makin resah menggila. Pussy dia miang dan dia perlukan sesuatu utk garu lobang jubo dan ketok G spot jantan. Dia tak tau selama ni tiap kali sesi aku ratah dia aku dan geng akan renew kesan minyak tu. Sebab tu ustaz selalu ketagih btg kitaorg dan tunduk dgn kemahuan kami. Jubo makin melentik dan tonggeng. Karim dah tak tahan. Tgk ustaz dah sedia. Terus angkat body dan tayam btg masuk sekaligus dalam lobang. EEEENNNGGHHHH UMMMMM jerit ustaz dgn btg aku dlm mulot dia. Mata terbeliak. Pedih dan perit jubo dia tp pd masa yg sama lega sebab rasa miang dan gatal dah hilang. Karim terus tunggang jubo ustaz semahunya. Tak tunggu sesaat pun lagi. Dia pegang pinggang tebal ustaz dan jolok puki ustaz luar dalam ganas. Ustaz puteh mata kena fux lagi oleh anak murid dia. Mulot tak stop isap btg. Liur dah meleleh bertali2. Tangan tegap ustaz berpaut ke peha jantan aku menahan hentakan tubuh Karim tiap kali kote dihentak ke dalam pussy. ENH ENH ENH ustaz mengerang bila sekali sekala Karim tampar isi jubo dia yg tebal bulat berisi tu. Rasa pedih dah hilang berganti rasa nikmat yg amat sgt menjalar keseluruh tubuh hasil kesan minyak tu. ya Tuhan nikmat betul seks terlarang ni keloh ustaz dalam hati tapi dia dah ketagih so tak peduli. Btg ustaz yg dicekop thong itam dah keras besi dan pancar air mazi jernih mcm pili bomba. Byk smpai tembus undie thong tu dan menitik ke lantai. Dkt 45 minit kami kerjakan ustaz. Aku dah rasa air naik ke pala btg. Karim pon dan makin laju hentak lobang smpai ustaz terjerit2 kecil. Isap laju lagi sundal...sedut! Jerkah aku pd ustaz dan ustaz patoh. Aku dah terkejang dan ARRRGGHHHHHHHHH terus sembur benih jantan aku dalam mulot Ustaz Naz. Telan! Arah aku dan ustaz sedaya upaya sedut dan minum semua benih jantan aku. Bila habis aku soh dia jilat dan cuci btg aku. Karim masih fux dan ustaz terhegeh2 jilat btg aku yg msh keras sbl diliwat. Last2 karim dah tak tahan dan tarik rambut ustaz dan UNNNNGGHHHHH sundal!!! Karim jerit dan tekan btg dia sedalamnya smpai kena biji jantan dan pancut dgn byk. Ustaz terbeliak dan aku cepat2 usap2 kantung thong yg dah lencun dgn mazi. Rasa biji disembur mani dan kantung diusap bt ustaz tak tahan dan EEEEEEIIIIINNHHHH terus btg dia muntan mani puteh dlm kantung undie dgn byk. Hbs tanam benih dia dlm rahim ustaz Karim cabot btg dia dari pussy. PLOP. Ustaz tertiarap kepenatan. Aku dan Karim siap pakai uniform sekolah. Ustaz lali. Aku pijak2 jubo ustaz yg kenyal dan berisi. Malam ni dtg dorm. Bawa semua koleksi undie ko yg pelik2 dan hot tu. Ustaz mcm tk dgr sbb penat. Aku sepak bontot ustaz perlahan. Gegar isi jubo. Hoi dgr tak aku ckp pe ni?! Ustaz terkejut dan jawab dia ada hal mlm ni. Aku g ke laptop ustaz dan buka satu blog ni dan tunjuk pada ustaz. Ustaz Naz ternganga dan terus bgn duduk. Blog tu aku dan geng buat khas utk kumpul dan tayang koleksi gambar ustaz tp takde yg nmpk muka. Aku ckp dtg mlm ni or aku akan letak pic yg nmpak wajah. Ustaz terpaku. Aku dan Karim sengih. Mlm ni kuliah agama. Pe nk jawab dgn bini fikir ustaz. Kami tinggal ustaz atas sofa mata terpaku ke blog dan kelelahan diliwat. Masa kuar ofis ustaz aku nmpk Cikgu Hadi. Tgk kitaorg semcm jer. Blh thn orgnya. Tinggi lbh krg ustaz. Dah kawen anak dua. Rasanya umur lbh krg ustaz area nak masuk 40 thn. Bdn tegap g gym tk mcm ustaz tegap natural. Muka bermisai. Masa selisih dgn Cikgu Hadi aku pusing tgk bontot dia dlm suar slack. Hmmm bulat dan mantap hasil g gym. Even tk sebesar dan selebar jubo ustaz tp msh mengiurkan dan melentik bolat. Tetiba dtg idea nk conquer Cikgu Hadi lak hehe. Next time aku bt plan lain.

Mlm tu lps dinner kitaorg lepak dorm tunggu ustaz dtg. Sesbl borak pasal hal meliwat ustaz. Dah lama tk kongkek pumpuan sejak ada ustaz jd sundal peribadi. Ustaz ada kuliah agama sebnrnya mlm tu tp mujur hbs awal. Smpai umah Ustaz Naz bgtau bini dia nk g round hostel cam biasa. Wife tk suspek pe. Iyakn jer. Ustaz hati2 bawa beg pakaian berisi koleksi undies dia yg mcm2 warna n pattern n trs g bilik kitaorg. Kami berlima dh tunggu. Smpai jer aku trs soh ustaz buka baju melayu n pelikat. Tinggal suar dlm kelabu ketat cengkam bottom ustaz. Aku gtau ustaz kitaorg nk bt photoshoot ustaz kai underwear2 dia tu. Nk buat koleksi n ltk dlm blog. Muka ustaz pucat. Tolonglah jgn bt saya mcm ni rayu ustaz. Saya dh turot semua kemahuan kamu rayu dia lg. Kami berlima tak pedulik. Kalau tk nk aku xpose kejadian ustaz kena jubo sebelom ni baek ustaz diam n ikot jer pe kami nak. Ustaz Naz terdiam. Geng2 aku selongkar beg ustaz bawa dan bersiul2 tgk mcm2 koleksi suar dlm ustaz ader. Kitaorg pilih yg unik n hot n baling ke lantai. Hah pe lagi tukarla herdik Karim. Ustaz terus londeh undie grey dia dan pakai trunk puteh yg ketat giler. Fuh naik btg aku. Pastu kitaorg trs shoot ustaz mcm2 posisi n mcm2 jns underwear saling tukar ganti. Ustaz aku tgk lelama cam makin njoy dan kantung celah peha dah mula bertompok mazi jernih. Memula kitaorg niat nk ambil gmbr jer last2 ustaz dh mendoggie kai jockstrap kaler merah atas katil sbl ditutoh jubo oleh Ali dan mulot nyonyot kote besar Salim. Aku, Karim n Helmi palagi terus ambil gmbr n video ustaz beraksi buat koleksi dan insurans. Masa ustaz tgh high isap kote Salim aku tarik Salim smpai PLOP bunyi kote tercabot dr mulot. Ustaz buka mulot n jelir lidah nk jilat kote Salim tp aku tahan. Aku bgtau ustaz plan kitaorg nk makan Cikgu Hadi. Ustaz terkejot. Kote Ali masih terbenam dlm puki ustaz. Jgn libatkn Hadi dlm hal ni kata ustaz. Aku angkat kening pada Ali dan dia terus hentak btg dia ke dlm pussy smpai kena G spot ustaz. Arrghhhhhauuuuuuuuhh teriak ustaz. Aku tarik rambut ustaz dan renung mata ustaz. Ali terus tekan btg dia ke biji jantan. Mata ustaz bergenang tgk aku. Mata penuh nafsu dan rasa bersalah. Aku ckp aku nk ratah Cikgu Hadi dan aku nk ko plan n bantu kami smpai dpt. FAHAM?! Tengking aku. Ustaz menggeletar ditengking n difux pd masa yg sama terus angguk kepala. Aku msh genggam rambut ustaz. Buka mulot sundal! arah aku. Ustaz cpt2 buka mlot dan aku soh Salim sambung jolok kerengkong ustaz yg suam tu. By pukul 1 pm kami selesai ambil gmbr ustaz posing in koleksi suar dalam dia dan juga penuhi lobang jubo n mlot ustaz dgn benih segar kami berlima. Ustaz pulang ke umah dgn rasa puas dan letih dihentam kami ber5. Rasa berdosa pun ada sb jauh terlibat kancah homoseks. Arahan aku nk trap Cikgu Hadi bt ustaz serba slh. Nk tk nk terpaksa juga tkt kn expose....


More stories From MaleFxer

Rogol: Ayah

Dec 11, 2009

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai... read more

Rogol: Ayah 2

Dec 24, 2009

Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab... read more

Rogol Ayah 3

Nov 29, 2010

Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan... read more

Kisah gelap asrama

Jun 16, 2011

Aku sekolah tingkatan empat. Stay d hostel. Pelajaran aku taklah ok sgt. Blh tahan saja. D sekolah aku aktif sukan ragbi so badan aku mmg tegap berotot even tak pnh g gym. Geng2 aku kebykannya geng budak rugbi. Dgn ketinggian aku 175 cm n rupa aku agak matang mcm org umur 20-an. Ada kumis n goatee nipis. Ramai budak pumpuan tergilakan akua d sekolah n aku pun tk lepas peluang ambl... read more

Kisah Gelap Asrama 2

Oct 27, 2011

Ustaz Naz lena tido di bilik dorm kosong kepenatan diliwat beramai2 campur kesan arak memabukkan yg dipam ke dlm lobang jubur dia. Tambah hujan buat suasana lg sejuk n lg lama ustaz pengsan. Kitaorg pun tido lena kepuasan dpt ratah habuan yg best semlm. Tmbh dpt video dan gambar porn amatur Ustaz. Tak terfikir kitaorg gay ke aper. Yg pasti tutuh jubur ustaz ternyata lg lazat n nikmat dr... read more

Kisah Gelap Asrama 3

Feb 06, 2012

Hari pertama sekolah. Cuti sekolah dah habis tapi kejadian malam tu fresh lagi dlm ingatan aku, geng2 dan aku pasti Ustaz Naz takkan lupa sampai mati. Persepsi aku dan geng2 bila tengok jantan pun dah berubah. Dulu takde rasa apa. Sekrg tengok jantan tegap dan bontot power terus keras btg teringat kenikmatan meliwat tubuh ustaz. Ada gak projek dgn pompuan tapi dah tak sebest dulu. Fikiran tetap... read more

Kisah Gelap Asrama 5

Aug 22, 2012

Seminggu kemudian lps sesi aku n geng lanyak ustaz aku tnya pe progress nk jerat Cikgu Hadi. Ustaz serba salah. Diam. Aku bangun tampar kepala ustaz. Ustaz terduduk atas sofa. Bogel. Br lps kn jolok. Last2 ustaz ckp minggu depan cuti sekolah mula. Semua cikgu ada kursus sebulan di satu hotel ni. Dia dan Cikgu Hadi kn stay satu bilik. Aku sengih. Tetiba dtg idea brilliant punya. Aku pon... read more

MJ

Dec 04, 2012

Byk benda dlm idup aku jadi tanpa aku minta or sangka. Kdg benda yg aku tk nk aku dpt dan sebaliknya jugak tapi no regrets. Life goes on man. Nama aku Ajiz. 25 thn. Badan slim fit tinggi 175 cm. Aku kaki gym tapi aku prefer body aku slim n berotot dari di pam2 mcm body builder. Dgn waist 33... read more

MJ2

May 03, 2013

Lepas kejadian mlm kami ratah Murad aku plan berhati2 utk ajar pak mentua aku cam cadangan Azmi. Aku dah perhati rutin seharian Dato Razali so takde masalah nak execute plan jahat aku ni. MJ akan aku titik dalam kopi dia tiap hari. Org tua tu mmg kuat minum kopi. Pagi, petang, malam bantai kopi. Mudah keje aku haha. So tula plan aku. Aku pilih hari utk mulakan rcgan aku secepat mungkin.... read more

HomeStay

Dec 31, 2013

Sejuk betul malam ni. Petang tadi hujan dan angin bertiup kuat tapi hati yg panas buat rasa sejuk cam takde kesan ape2. Aku lepak di veranda kondo mewah aku bersinglet dan short ketat baru lepas intense workout. Aku kalau stress or panas ati mmg gym jer ubatnya tapi bila malam tiba tetiba jadi layan feeling lak. Bengang dan sakit hati kena dumped. Lunch tadi aku kuar lunch date dgn steady... read more



Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button