Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Oct 24, 2014 - Home of 20308 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Malam minggu yang indah

By akubottommelayu

submitted October 27, 2012

Categories: In Malaysian

Text Size:

Hari ini ialah hari sabtu, aku terasa ingin nak berhibur di kelab, maklumlah malam minggu, esok cuti, jadi aku mengambil keputusan untuk menuju ke kelab gay yang terletak di kawasan bukit bintang. Aku menggunakan perkhidmatan awam ke sana, malas pula rasa nak memandu, lebih kurang pukul 11 aku memasuki kelab itu, suasana masih tidak sibuk kerana terlalu awal agaknya, aku melihat gelagat gay yang bersukaria menari di dalam kelab, semakin lama semakin ramai pengunjung, lagu semakin rancak dan kelab mulai sesak, ada juga yang cuba mendekati ku tetapi bukan selera ku, jadi aku hanya berbual kosong.

Lebih kurang pukul 1 aku merasa agak kurang selesa dengan keadaan kelab yang sesak lalu mengambil keputusan untuk pulang sahaja. Aku menuju ke kawasan perhentian teksi, kebetulan banyak teksi di situ, aku terus menaiki teksi dan memberitahu arah tujunya. Pemandunya seorang melayu yg berumur lingkungan awal 50 an, taste aku, tapi aku tak berani nak lebih-lebih, kami bersembang sepanjang perjalanan, dia mengenalkan dirinya sebagai abg zack, dari satu topik ke satu topik hinggalah sampai ke kawasan apartment ku, abg zack bertanya, aku tinggal seorang ke, aku menjawab yea, dia tanya boleh tak dia nak tumpang bilik air kejap, aku ok je, sebab aku tahu dari caranya, itu adalah satu hint, he he.

Dia pun parking di kawasan pelawat dan mengikuti ku, masuk kerumah aku tunjuk dia bilik air dan dia terus masuk. Seketika kemudian dia keluar, aku bertanya kalau dia mahu berehat sebentar minum kopi bersama ku, dia cakap boleh juga, aku mengesyorkannya supaya mandi segarkan badan, dia bersetuju sebab dari ceritanya dia menarik teksi dari tengahari tak pulang ke rumah, aku pun menuju ke bilik ku mengambil tuala dan sehelai kain pelekat untuknya, dalam hati aku memang ada peluang ni, aku pun memberi kepadanya, dia pun terus ke bilik air dan mandi, aku pun ke dapur buatkan air kopi. Seketika kemudian dia keluar dengan berpelekat dan tuala di bahunya, bau wangi dan segar, dia meletakan baju dan seluarnya di birai sofa sambil duduk menikmati kopi yang dihidangkan, aku minta diri untuk mandi pula. Selepas aku mandi aku menuju ke ruang tamu, abg zack tertido keletihan, aku mengejutkannya, kalau letih tidolah di dalam bilikku, sebelum tu aku tanya abg tak balik rumah tak apa kah, dia kata tak apa sebab isterinya bersalin dan ada dikampung.

Aku pun mengajaknya masuk ke bilik, abg zack terus tido, aku memadamkan lampu dan naik ke katil tidur di sebelahnya, aku pun hanya berpelekat, aku melihat tubuh badan abg zack dari dekat, mahu sahaja aku terkam, tapi takut dia bukan plu, jadi aku pun batalkan niat itu, aku melihat abg zack berdengkur dan ada gerakan batangnya didalam kain, akhirnya aku juga turut tertido, tetiba aku terjaga bila badan ku dipeluk abg zack dari belakang, aku dapat merasa batang abg zack keras menyucuk jubo ku, walaupun masih beralas kain pelekat, dapat kurasa pergerakan batang abg zack, abg zack kemudian mencium pipiku dan berkata, adik.... boleh abg zack main adik? Aku pun membalas, memang saya tunggu abg zack minta, dengan pantas abg zack menyelak kain ku sampai ke paras pinggang, abg zack juga menyelak kain nya, dia minta losyen yg aku letak di tepi katil sebagai pelincir, selepas menyapu losyen di batangnya dan jubo ku, terus abg zack cuba memasukannya, walau pun agak payah akhirnya dia berjaya membolosi jubo ku, cuma beberapa kali sorong tarik, abg zack dan memancutkan air maninya di dalam jubo ku, panas ku rasa air mani abg zack.

Kemudian abg zack mencabut dan sambung tido, aku membiarkan air mani abg zack didalam jubo ku dan aku juga ikut tido, aku sedar lebih kurang pukul 8 pagi, kulihat batang abg zack, keras menongkat kain pelekatnya, aku ke bilik air untuk mencuci jubo ku dan mandi, tak kusangka abg zack datang untuk mandi dan mencuci batangnya bersama ku, selepas mandi abg zack minta layanan sex dari ku, katanya sorry pasal semalam, sebab dia dah lama tak dapat dan stim sangat, aku ok je, kali ini aku memulakan aksi melayan abg zack, ku mulai dari kepala sehingga ke tapak kaki, aku jilat, aku hisap semahunya, abg zack juga meromen ku dengan ghairah sekali, org dah kahwin tentulah pandai main, akhirnya sekali lagi abg zack minta untuk fuck aku, sekali ini agak lama permainannya, macam2 style dia buat kepada ku, akhirnya dia minta aku doggy style, aku terjerit-jerit menerima tujahan batang abg zack, akhirnya ku dengar nafasnya semakin laju dan pancutan air mani yang banyak dalam jubo ku, aku puas main dengan abg zack.

Abg zack terdampar disisi ku, jam menunjukan pukul 10 pagi, hampir dua jam kami bertarung, kami berehat seketika sebelum abg zack mandi dan minta diri untuk pulang, kami bertukar no telepon, abg zack menyatakan dia suka main dengan aku, dia kata call abg bila- bila sahaja adik nak, abg akan datang puaskan adik, dia menciumku dan memelukku dengan erat sebelum berangkat pulang, aku kembali ke bilik untuk sambung tidur sambil memikirkan mungkinkah aku dapat mengulangi sex bersamanya dan adakah abg zack sudah meniduri ramai plu lain yang menaiki teksinya, semua menjadi tanda tanya......


More stories From akubottommelayu

Seperti yang dijanjikan aku berlepas menaiki pesawat terakhir ke kota bahru untuk berjumpa dengan kawan ku yg juga seorang plu disana. Sebaik sahaja keluar dari pesawat aku pun on kan handphone aku untuk call kawan aku ni yang berjanji nak pick up aku di airport, belum sempat aku mendail, aku terima sms darinya yang menyatakan dia tak dapat ambil aku sebab ada emergency ( hal keluarga ),... read more

Abang M

Oct 09, 2012

Jam menunjukan pukul 9.15 malam, aku mematikan enjin kereta dan keluar untuk hisap rokok. Tujuan aku ke tasik ni saje nak lepaskan tekanan, sambil aku melayan handphone, ada sebuah kereta parking disebelah kereta aku, keluar seorang abg yg memang taste aku, dia pun menyalakan rokoknya sambil senyum padaku. Beberapa ketika dia menghampiri ku, kami berbual, aku memanggilnya abg m. Abg m... read more

Buruh Indon

Oct 09, 2012

Berdekatan dengan apartment aku sedang rancak dijalankan projek perumahan baru, dan seperti biasa ramai org2 indon yg bekerja di situ. Selalu juga aku bertegur sapa dgn abg sorang ni di kedai makan berhampiran. Suatu hari dia menengur ku dan bertanya apa aku tidak sihat kerana melihat aku berjalan terjungkit-jungkit, aku kata kaki aku sakit, jatuh semalam masa aku bersenam mungkin... read more

Buruh Indon Part 2

Oct 10, 2012

Seminggu selepas peristiwa aku mengurut dengan abg dino aku rasa nak mengulanginya lagi, aku sms abg dino bertanya samada dia free malam ni aku nak mengurut lagi, sms aku dibalas serta merta,... read more

Buruh Indon Part 3

Oct 10, 2012

Masa berlalu begitu cepat, selepas sebulan dari malam abg dino dan abg joko bermalam di rumahku, aku menerima sms dari abg dino yg menyatakan lagi seminggu mereka akan berpindah ke johor kerana projek disini hampir selesai. Aku yg baru pulang dari outstation agak kecewa, tapi apakan daya itu kerja dia org. Aku bernekad mahu mengulanginya, aku menelefon abg dino menanya boleh tak dia dan... read more

Hari ini adalah hari bahagia untuk ibuku, ibuku berkahwin lagi setelah menjanda hampir 10 tahun. Lelaki yang berjaya menawan hati ibuku adalah Sulaiman seorang duda kematian isteri, bekas seorang askar yang kini bekerja sendiri, beliau membuka kedai gunting rambut selain mempunyai beberapa rumah sewa. Orangnya sederhana, berusia lewat 50an, berjanggut dan berperut boroi, rupanya handsome... read more

Hari berlalu kemesraan ku teserlah dengan pak man, aku puas bila melihat pak man berpelekat di rumah. Ibuku juga gembira melihat kemesraan ku dengan ayah tiri ku. Selepas 6 bulan hidup bersama, ibuku mengikuti rombongan menghantar pengantin keselatan tanahair, 2 malam katanya, so aku tinggal berdua dengan pak man.Aku tak menduga yang sesuatu bakal terjadi antara aku dengan ayah ku.... read more

Abg Din jiran ku

Oct 18, 2012

Abg din adalah jiran sebelah apartment ku, beliau seorang pegawai kerajaan, berusia lewat 40 an, berkahwin dan mempunyai 4 org anak, isterinya kak leha adalah seorang guru. Perhubungan aku dengan abg din agak baik, kami selalu ke surau bersama dan berbual2 bila masa lapang. Aku menyenangi mereka sekeluarga. Abg din ni kalau di rumah sentiasa berkain pelekat, kekadang berbaju kekadang... read more

Hari berlalu, perhubungan ku bersama abg din menjadi lebih rapat. Kami kerap bersama bila masa mengizinkan. Perhubungan aku dengan keluarga abg din juga menjadi rapat, kak leha senang dengan kehadiran ku dalam keluarganya sehingga sedikit pun tidak menimbulkan syak wasangka. Pada suatu hari abg din menyatakan yang dia ada kursus selama 2 malam di port dickson dan akan bermalam di avillion... read more

Abang Zack teksi

Oct 30, 2012

Adik free tak? Itulah sms abg zack pemandu teksi itu kepada ku, aku terus menelefon abg zack, kami berbual sebentar dan dia berjanji nak datang ke apartment ku nanti. Aku pun menyiapkan tuala dan kain pelekat untuknya mandi dan pakai, aku sengaja memilih kain pelekat berwarna putih jalur kelabu, mesti sexy nanti bila abg zack sarungkan dan menaikan nafsu ku.Jam menunjukkan pukul 2.50... read more



Abang Maidin

Nov 28, 2012

Aku mengenalinya melalui laman chat untuk gay, dari chatting kami dia sudah berkahwin dan mempunyai 4 orang anak, dia bekerja sebelah petang, so sebelah pagi dia free dan jemput aku ke rumahnya. Lepas tiga hari berchatting, kami berjanji untuk berjumpa pada hari isnin jam 9 pagi di rumahnya.Dari plan yg di bagi, aku dapat mencari rumahnya, bila dah sampai depan pagar rumahnya, dari... read more

Pakcik Hamzah

Nov 29, 2012

Setelah penat bekerja aku mengambil keputusan untuk pergi bercuti, hari yang dinantikan menjelang tiba, aku memecut kereta ku keluar kota, destinasi aku kali ini ialah Kuala Terengganu. Perjalanan yang mengambil masa lebih kurang 5 jam akhirnya sampai ke penghujung. Aku tiba di KT pukul 2 petang, setelah urusan check in selesai, aku pun menuju ke bilik ku, bilik yg menghadap laut china... read more

Pagi ini aku terus memandu ke pantai timur cadangnya nak bercuti utk sehari dua nak merehatkan badan dan minda, setelah lama tidak bercuti. Kereta ku menghala ke sebuah perkampungan di mana aku mahu mendapatkan urutan kampung, akhirnya aku sampai juga ke destinasi, jam menunjukan pukul 11 pagi, aku berada di depan rumah tukang urut tersebut, sebuah rumah kampung yg agak jauh dari jiran... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button