Menonthenet.com Gay Erotic Stories. Last updated Dec 21, 2014 - Home of 20391 erotic stories

Your Cookies are not enabled. You will not be able to register or login to your profile.

Pak Lang - 2

By vankyreel

submitted January 5, 2013

Categories: In Malaysian

Text Size:

Aku ketika itu berada di luar melepak di beranda sambil membaca majalah lama dan mampak Pak Lang sampai dgn keretanya. Dia keluar dari kereta dan memanggil aku. “Besar dah kau, Amir” (Aku tak berjumpa dengan Pak Lang dalam 5 tahun, walaupun ayah selalu keluar memancing dgn Pak Lang). Ayah pun keluar, muka mcam terpisat2 baru bangun tidur. Seperti biasa, ayah yang tidur bogel akan terus bangun bogel. Dia panggil pak lang ke ruang tamu, dan mereka berbual sambil enjoy beer yang ada. Aku tolong angkatkan beg Pak Lang dan join diorang berbual.

Ayah yang masih lagi berbogel tanpa risau nak memakai shorts atau baju. Lagi pun bukan siapa, adiknya juga. Aku pula masih dgn shorts bola ku. Pak Lang sememang org yang handsome. Ketika berbual, dia menanggalkan bajunya. Nampak bodynya yang bermuscle. Ayah pernah bercakap yang Pak Lang active bermain gym dan selalu join bodybuilder game di KL. Kereta Pak Lang pula tidak ber air-cond, jadi badan Pak Lang berpeluh-peluh. Aku dapat bau masam peluhnya dari tempat aku duduk. Mereka terus berbual dan minum beer. Pak Lang sampai dalam pukul 5 jadi aku terus ke dapur memasak utk makan malam. Makan malam kami orang bujang simple-simple je.

Lepas dinner, ayah terus berbual dgn Pak Lang. Byk yang diceritakan, ye lah dah lama tak berjumpa. Lpeas berbual dan menghabiskan botol yg terakhir, ayah masuk tidur. Ayah dan aku dah bertukar bilik, sekarang 2 katil bujang di master bedroom utk aku dan Pak Lang. Aku mandi dan ingin masuk ke bilik utk tidur. Pak Lang cakap yang dia ingin tgk tv dulu. Dia tanyakan yang dia boleh tanggalkan shortnya dan tolong tlg sangkutkan dkt bilik. Aku menurut sahaja, dan apa lagi nampak Pak Lang ku berbogel.

Aku pun membawa shorts jeans Pak Lang ke bilik. Baunya membuatkan aku horny. Sampai ke bilik, aku cepat-cepat mengambil baunya. Baunya sama macam jeans ayah. Memang best. Lepas itu, aku terus tanggal shorts aku dan terus tidur. Sememangnya aku biasa tidur bogel di rumah sbb rumah kampong agak panas. Lepas dalam sejam, Pak Lang terus masuk dan tutup pintu, suatu yang aku tak biasa buat. Tapi aku biarkan. Lepas dalam 15 minit, I dengar bunyi yang bising. Aku bangun dan nampak Pak Lang tengah melancap. Apa lagi, lepas bau shorts jeans Pak Lang, membuatkan aku bertambah horny. Aku berpura-pura tidur. Aku tau, kalau lampu masih on, Pak Lang dapat tgk batang ku yang keras.

Tiba-tiba, Pak Lang bangun dan duduk dan memadang aku. Aku jadi takut kalau dia perasan aku sedang tengok. Aku terus pura-pura tidur sehingga aku tak berani utk bernafas. Pak Lang bangun dan jalan ke arah ku dah melihatku. Batangnya betul2 di atas ku. Dia bersuara “Amir, aku tau kau jaga”. Tangan nya teruk mencapai batangku yang sedang mengeras.

Aku takut-setakutnya. Pak Lang suruh aku ke tepi. Dia beritahu, yang aku dah besar mempunyai body yang bagus, dan beritahu mungking kami boleh jadi roommate yang special. Aku agak tidak faham dengan maksud Pak Lang. Dia teruk ke bawah, dan menghisap batang ku yang tengak keras. Dia tanya kalau aku suka dan aku cakap “Yess, Pak Lang” dan dia menelan mani aku. Pak Lang melancap sambil menghisap konek ku. Pak Lang, cakap akan ajar aku kalau aku baik dan menurut perintah. Dia teruk menarik ku ke dadanya yang pejal dan peluk kau. Hidung aku serang betul-betul sebelah ketiak Pak Lang. Baunya memang awesome. Pak Lang tanya kalau aku boleh ikut apa yang dia cakap, dan aku terus kata “Ya”.

Keesokan paginya, ayah dan Pak Lang keluar ke pekan utk membeli barang. Pak Lang akan menghabiskan masa dgn memancing sebelum start dgn kerja barunya. Ayah & Pak Lang, masih belum balik dari pekan walaupun hari nak senja. Aku tau, diorang mesti pergi menancing dkt Kolam Pak Haji di hujung kampong..

Aku terus ke siapkan makan malam. Diorang balik dalam pkl 8. Lepas makan malam, ayah terus masuk ke bilik ke dapur sbb dia perlu keluar kerja awal keesokan harinya. Pak Lang terus mandi dan masuk bilik utk tidur. Aku agak sedih sbb Pak Lang tidur begitu sahaja.

BERSAMBUNG


More stories From vankyreel

Hisap Abang Angkat

Aug 03, 2012

Masa tu aku di tingkatan tiga. Aku tinggal di asrama sekolah sejak dari tingkatan satu lagi. Aku ada sorang senior iaitu abang angkat aku yang suka ambil berat tentang diri aku. Dia tua lebih dua tahun dari aku. Abang angkat aku ni belajar di tingkatan lima dan juga tinggal di asrama sekolah. Sejak aku di tingkatan satu lagi, kami sudah rapat.Satu malam, selepas kelas prep habis pada... read more

Pak Lang - 1

Jan 05, 2013

Parent aku berpisah sejak aku umur 8 tahun dan sejak itu aku tinggal dengan ayah. Parent aku kawin muda, dah ketika parent aku bercerai, ayah aku masih muda. Ayah aku kerja sebagai “construction worker” and ada badan yg agak tough. Kami di rumah agak open, dan aku selalu dapat tengok ayah bogel atau hanya pakai seluar pendek di rumah. Untuk pengetahuan, kami tinggal di kampong, jadi... read more

Pencuri Malam

Mar 06, 2013

Aku di tinggalkan berseorang di rumah akibat ibu bapaku pergi ke rumah kakaku di kuantan. Jadi aku bebas berada di rumah seorang diri. Aku bebes keluar rumah sesuka hati tidak kira masa. Pada malampertama ketiadaan ibu dan bapa aku di rumah, suatu kejadian telah berlaku.Pada pukul 2 pagi, mataku masih tidak mahu lelap dan hanya menonton filem gay ini. Aku pun tidak tahu mengapa aku... read more

Adik

Mar 06, 2013

Aku seorang remaja lelaki yang berumur 20 tahun. Namaku ialah aiman. Aku mempunyai sebuah family yang mengamalkan budaya sosial. Aku mempunyai 3 orang adik beradik dan aku adalah abang yang sulung. Adikku yang kedua adalah seorang puteri yang bernama diana berumur 20 tahun dan adik bongsuku seorang putera yang bernama aidit berumur 18 tahun. Aku mempunyai seorang awex yang bernama... read more

Pak Lang - 3

Mar 06, 2013

Aku masih separuh sedar daru tidur dan tidak berapa memahami apa yang Pak Lang cakapkan, tapi Pak Lang sudah siap berseluar pendek dan memberitahu aku sudah sampai masanya untuk pergi memancing. Aku tak sangka sebegini awal. Aku pun bangun dari katil dan terus jalan ke bilik air. “Tak payah la mandi.. mandi je dkt sungai” So, aku pun tak jadi mandi dan terus memakai short dan terus ikut... read more

Berhenti Kolej

Mar 06, 2013

2010, Aku masih 18 tahun dan aku di second semester dalam program diploma. Aku mula rasa bosan. Aku tatau yang inikan yang aku mahukan dalam hidupku dan aku rasakan aku membazir masa dan duit ayahku. Ayahku seorang mekanik dan memiliki bengkel di Kuala Lumpur dan menyuruhku utk belajar. Aku bukan nya suka sangat belajar so aku tak dpt la sebarang biasiswa. Harapkan PTPTN yang aku pasti... read more

Umur aku 18 tahun, aku berjalan kaki keluar. Hanya berbekal kan sehelai baju dan perkakas lain, aku cepat-cepat keluar lari dari rumah emak. Emak menjerit kepada ku dan memarahi ku. Kemarahannya tidak boleh di bending lagi. Ibu menghalauku keluar dari rumah dah tidak balik lagi.Hari itu bermula dengan sgt mudah. Aku masih, di bulan January di tahun 200x, aku bekerja di Pasaraya. Aku... read more

Ketika aku berjalan, aku keluarkan handphone ku dah terus menelefon Aiman. Aiman menjawb “Bro, Lu cam mane?, ok?”“Okay la Aiman aku cool je, tp aku nak pergi. Emak aku halau aku dari rumah. Aku dekat dgn kebun getah ni, tatau mana nak pegi” kata ku“Lepak bro, aku pegi amik kau. Jap, kau lepak je la rumah aku” ujar Aiman.“Tak payah susah2 la Aiman” jawab ku.“Dah, aku dah on the way... read more

“Ayah?” aku dengar ayah, tetapi masih terkejut. Dia kenal siapa aku dan masih memeluk ku. Ayah memberitahu yang dia rindukan aku selama ini, dan aku pun memeluk ayah. Aku dapat rasakan muscle-muscle ayah. Peluk ayah yang merembes terkena pada baju ku. Bau peluh jantan ayah sangat kuat hingga menusuk hidung. Aku sukakan bau ayah. Ayah mesti baru lepas workout. Aku dapat bau ketiak aku.... read more

“Amir, ayah nak mandi dulu, lepas tu ayah try carik apa yang blh ayah pakai. Biasa nya ayah tak pakai apa2 bila tidur… tapi ayah fikir ayah kena pakai” kata ayah ketika bangun/“Ayah, sama la. Amir ada shorts tp Amir jenis tak pakai underwear. Jadi short je la”.“Cun la tu, ayah rasa kita sama je” ayah gelak dan berkata “Abes kan beer tu dan relax, ayah mandi tak lama”.Aku terima kata... read more



Aku di dapur untuk buat air milo buat sarapan hanya berselaur pendek. Ayah kemudian jalan menuju ke dapur, katanya baru lepas mandi. Aku berpaling ke arah arah sbb nak cakap “Selamat Pagi” dan aku tergamam. Ayah masih bogel macam baru lahir. Aku terperancat dan ayah terus berkata “Sorry Amir, lepas tadi ayah rasa amir tak kesah kalau ayah terus macam lifestyle ayah. Kalau Amir tak selesa,... read more

Emak Lari

Mar 07, 2013

Sekarang aku hanya tinggal dengan ayah. Emak sudah lari ke rumah teman lelakinya.. Bosan katanya duduk di rumah dengan orang yang tidak kaya harta. Emak nak kan seorang yang kaya, yang boleh memberi intan, emas, berlian, dan semua kemewahan kepadanya. Aku pada mulanya tak mengerti. Tetapi ayah biasa sahaja.Ayah seorang yang berumur dalan 37 tahun, contractor elektrik utk perumahan di... read more

Table of contents


Legend

  • = Category Updated
  • Flash Video Play Button = Flash Play Button